Şimdi Ara

Yeni Gunz Forumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki ilginizi çeker buraya tıklayarak gunz hakkında aradığınız kadar çoğu şeyi bulcağınıza eminim belki sizde paylaşmak istediğiniz şeyleri yayınlayabilirsiniz :)

• dostum ben buraya kaç defa üye oldum hiçbirinde aktivasyon maili gelmedi.üyeliksizde hiçbişey yapılmıyo o sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efrasiyab1905 -- 22 Ağustos 2007; 1:15:36 >
  • ezik bi site hack plvl weriolar ezikler…
  • eger hack veriliyosa kötü bir sitedir ama hack yasak ise göz atılıcak bir sitedir.hack verilmeyen her gunz forumu bakılmaya deger
  • adminde hack werio moderatorde eziksiniz dedim türklerin gücünü gösteriyoz diyolar
  • doğaldır türklerin gücüymüş peh....bu oyunda güç hack kullananlarda olsaydı....

Türk'ün gücünü göstermek istiyorsan gir oyuna kapış adamlarla kes sonra ben Türk'üm de Türk'ün gücünü o zmn gösterirsin.hack ile kendini küçük düşürürsün.bunu anlamak ama zaman alır
  • aslında zaman almasına da gerek olmayan bişey ama alıyo ^^
    yazık ya hack dagıtma forumu veriyo bize... hack arıycaksan dolu hack var.. netcen özel türk hack formuna ihtiyacımız mı kaldı.. hack kullanıyosan türküm demiyceksin (hack kullandıgın zamanlar).. zaten KO yüzünden olsa gerek bi kötü imajımız var oyun dünyasında bide Hacki güc olarak gösteripte hacke türk gücü demek saçma.. ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ko'da bulunan eziqler var bilirsin^^ çocuklar 13-10 yaş araları koxp kuruyolar bide cz koxp açıyorlar birisi topic açmışbi Cg'e Teoman'ı kesdim die teoya sordum damagelere bak dedi adam 5'l, ok ile kesmiş bide foruma koymuş xD

Ko'da olan kötü imajımız git gide azalıyor.Gunz'dada böyle olur inş. hem kötü imajımız azalır hemde hack kullanan kişi sayısı azalır umarım:) temellimiz bu...

Bu arada ben charımı forum'dan birine verdim oyunda fln görürseniz sen oyunun bırakmamışmıydın demeyin lütfen charı sil başka char aç dedim ama bilmiyorum yapdımı die:)
  • yaw ben öle düşünmüyorum daha geçen cabal - Mercury - channel 10 -- türkler hackerdır ve türk yunan kavgasının ortasında kaldım ^^
    gunzda pek o kadar kötü imajımız oldugunu sanmıyorum.. ayrıca o forumu açan adamı biliyorum ben de nerden hatırlayamadım.. ^^ (Admin olan TurkishKebab)
  • turkiskebab mı?
    stylerinlerden 1tanesi ile vs yaparken bana dedi bnm asıl char bu deil turkis bişi dedi ama anlamadım.yine iftira gibi olmasın ama onlardan 1tanesi olabilir diye düşünüyorum.(düşünüyorm onlar demiyorum)
  • ya orda yazmıs char tanıtın kısmında... 71 lvl lar var.. dün olmayıp bugun olan ^^ -bana kalırsa da dogal plvl verilen sitede 30 lvl adam olcak değil ya-
  • plvl ney?hack mi?
    hack kulanan adamın 30 olması harbi harbi yeteneksiz olması demekxD
    hack ile bir adam kesmiyorsa...xD
  • öle adamalrda war merak etme adam massasive hack açmış geliyo önümde duruyo korunuyorum vuramıyo.. aklına gelmiyo bi dolansam etrafında vurabilirim diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.