Şimdi Ara

Yeni Güvenli ödeme sisteminde Takas nasıl olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
8.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

çok iyiymiş. evlerde de zorunlu olmalı.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

vay arkadaş, burdan yürür millet artık

• ama şu cok onemli, zaman kaybetmemek için araca baktınız, notere gidilecek. transfer işini o anda yapın. notere işlem başlatılmıs olarak gidin. 2 gun suresi var işlemin yaptıgınız gun ver ertesı gun aksama kadar.

• salı günü istanbulda 16:45 noterde satış işlemi başlattık. Takasbank güvenli ödeme falan satıcınında alıcınında o anda beceremeyeceği işler. Bizde senetli borç karşılığı dedik. Satış oldu geçti parayı eft yaptık. senedi yırttık attık. döndük ankaraya.

• mdindas kullanıcısına yanıt
    Senet görmek istiyor mu noter?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kardeşimin üzerine arabayı geçirmek istiyoruz bir ücret karşılığı olmayacak nasıl yapmamız lazım. Sembolik bir ücret mi göstermeliyiz. Araç ücreti gibi gösterilecek bir para hesabımızda yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi ben aracımı ev ile takas ediyorum. Yani aslında aracı da parayı da veren ben olacam. Ben ne yapacam. Adam bana para atacak sonra ben geri ona mı verecem. Saçma olur. Bunu düşünmüşlerdir sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

Önünde tanzim ettik senedi. Yani gördü. Ama su an senetli işlemde yapmıyorlarmış diye duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdindas kullanıcısına yanıt
    Siz akıllısınız da biz akılsız mıyız demişler yani, açığı hemen kapatmışlar🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.