Şimdi Ara

Yeni Harddiskle Gelen Sorunlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler kolay gelsin ben size birşey soracaktım bilgisayarım oyun bilgisayarı sistemim iyi yeni harddisk aldım 1 hafta oldu işte ufak tefek sorunlar oldu ama 2 gündür bilgisayar çökme noktasın bilgisayar virüs programı vardı daha oyun bile yüklememiştim açılırken 2-3dk sürme açıldıktan sonra kendini topluyamıyodu pc sonra bi tek pointblank vardı oyun onu oynarken+nette gezerken yada windowsta bi işlem yaparken birden takılıyo 5-10 saniye 2 saat öncede tamamen çöktü sayılır pc açılmıyodu windows simgesi gözükmeden önce siyah ekran oluyodu kalıyo şimdi format attım 0 dosya var hala ufak kasmalar var yani 2 oyun indirsem çökecek pc Ayrıca bu olaydan sonra bilgisayarı iyice sildim fanlarını heryerini Facebookta bazı arkadaşlarım güç yetersiz olabilir dedi onun için fotosunu atıyorum sizce güçmü yetersiz anlamıyorumda bu enerjiden.
    SİSTEMİM:2ADET 2gb ram toplam 4gb+9600gt nvidea ekran kartı+2.20 ghz intel işlemci+1tb harddisk+ekran kartı 2545mb yazıyor ama nette araştırdım 1gb bilmiyorum.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

NOT:1-pcyi dün gece bu saatte kapadım öğlen 12de açtığımda çökcek durumdaydı ama kapamadan öncede oyunda durmadan takılıyordu sadice oyunda deyil normaldede 2-yeni sistem almadım sadice harddisk aldım öbür harddiskim 600gblık oyunla dolmuştu yavaştı ondan yeni aldım ama öbürkü bile daha iyidi 3-reset atma gibi bi sorun yok ilk açtıgımda 4-5 dkkada açıldı sonra durmadan takılmaya başladı bende rahatlasın diye reset attım açması 10dk sürdü açıldıgındada yarım saat bekledim hiç birşey açmadı yani googleye tıklıyom girmiyo falan sonra tekrar kapadım açtım buseferde anakart ekranı geliyor açılırken ondan sonra ekran kararıyordu hiçbirşey olmuyordu bende pcyi iyice bi sildim hala birşey olmadı bende suan format attım hiç bi dosya olmamasına ragmen hala küçük takılmalar var 2 dosya yüklesem eskisi gibi olacak 4-Ve bu olay olurken bilgisayarımda bir ses olayı gerçekleşmedi Bilgisayarın bağırması gibi.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Yeni Harddiskle Gelen Sorunlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakamilmil -- 21 Eylül 2013; 23:54:17 >

• - Bilgisayara bakım yapılması gerekiyor. (Yazılımsal + Donanımsal Bakım)
  • Nasıl Yapacaz Onu? Açıklarmısın?
  • Birşey yazıyorsunuz cevabınızı verin kardeşim uyduruyorsunuz durmadan
  • aldığın harddiskin markası ne güç yetmiyodur dediği psu nun gücüdür o voltajlar değil. Bir de sadece 1tb lığı takıp eskisini mi kullandın yoksa 1tb lığa mı sistem kurdun? eğer hdd sorunlu değilse formatla düzelir gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakamilmil

Birşey yazıyorsunuz cevabınızı verin kardeşim uyduruyorsunuz durmadan

uslubunu duzelt kardesimli konusma burasi dh insallah butun donanimlarin yanmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K120

aldığın harddiskin markası ne güç yetmiyodur dediği psu nun gücüdür o voltajlar değil. Bir de sadece 1tb lığı takıp eskisini mi kullandın yoksa 1tb lığa mı sistem kurdun? eğer hdd sorunlu değilse formatla düzelir gibi.

TOSHIBA DT01ACA100 1TB 7200 RPM 32MB eskisi 750mb dı full doldu yavasladıgı için 1tb aldım eskisini sakladım yenisine win7 kurdum normaldi ilk günler sonra olanları yazdım zaten. Yardım etiğin için teşekkür ederim umarım bi çözüm bulabilirsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicroyal

quote:

Orijinalden alıntı: kakamilmil

Birşey yazıyorsunuz cevabınızı verin kardeşim uyduruyorsunuz durmadan

uslubunu duzelt kardesimli konusma burasi dh insallah butun donanimlarin yanmistir

dostummu diyim ne diyim? kardeşim lafı biyerde yada dh kurallarında yasaksa göster kuralı söylemeyiyim birdaha [KARDEŞİM]. arkadaş cevap yazdıgı için saolsunda birşey yazıyorsunuz ben bunun dogru olup olmadıgını nerden biliyim yani söyledi birde ayrıntılı açıklarmısın dedim birşey yazmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.