Şimdi Ara

Yeni Hat Almak İstiyorum Hiç Kullanılmamış Bir Hat Alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut hattımla ilgili Sahibinden'de bir ilan vermiştim. O.Çocuğunun biri Facebook'da sahte profillerde ve çok sayıda yerde numaramı yayınlanmış. Sürekli olarak çağrı ve mesaj geliyor. Numaramın yayınlandığı hesapların bir bölümünü şikayet ederek kapattırdım. Ama bu o.ç duracak gibi görünmüyor. Yeni hat alacağım. Aldığım yeni hattın daha önceden kullanılmış olma ihtimali var mıdır? Eskiden böyle bir durum vardı, hala devam ediyor mu?

• greenflash kullanıcısına yanıt
    alırsın. 0 ve 1 ile başlayan seriler hiç kullanılmamış. Atıyorum 534 023 ab cd yada 0534 123 ad cm gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

alırsın. 0 ve 1 ile başlayan seriler hiç kullanılmamış. Atıyorum 534 023 ab cd yada 0534 123 ad cm gibi.

eyvallah hocam. Bu olay bugün olduğu için şüphelendiğim kişiyi şikayet etsem sonuç alabilir miyim?
  • Savcılığa şikayet edip suç duyurusunda bulunabilirsiniz büyük ihtimal mahkeme başlar.Yalvarır sana çocuk işte böyle işlere gerek yok.Operatörünüz numaranızı aldığınız günkü operatör ise son iki rakamını değiştirebiliyor.Son 4 rakamıda olabilir benide her önüne gelen gece gece arıyordu sinirlendim.Sahibindende özel numara aldım 532'li Reklam sms'i bile gelmiyor.Ben 59'a almıştım şimdi 200-300 TL olmuş en iyisi son rakamları değiştir.
  • Savcılığa ver onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Şüphelendiğim kişi" demişsin. Emin degilsen o kişiden kesinlikle şikayetçi olma. Çünkü o suçsuz çıkarsa sen yanarsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Aldığınız özel numara 532 'den sonra 0 veya 1 ile mi başlıyordu?

Ve reklam sms i gelmesin diye numarayı korumak için gösterdiğiniz özel bir gayret var mı? Çünkü numarayı diyelim telekom bile öğrense, yayılıp gidiyor numara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dante Majestic kullanıcısına yanıt
    532 1XX XX XX her abuk subuk yeri ararsanız , türk telekom gibi bütün bilgilerinizi başka firmalara satan operatör veya internet abonesi olmayacaksınız.
    Hattım türkcell bilinçli davranıyorum.Vodafone net abonesiydim.Adam gibi firmalarla çalışırsanız pek sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.