< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni hayvan yasası komisyonda kabul edildi (16. sayfa)
-
-
Bu İşin Sonu Hocam 2029 Yılında 20 Milyonu Bulan İt Nufusu İle Biter Cumhurbaşkanın Kararı İle...
Seçimlere Kadar Tam Gaz Gider İnsanların Büyük Çoğunlugu Bu Tarihten Habersiz
Bu Köpekler Olduğu Gibi Sokaklarda Kalır
Benden Söylemesi Bugün 10 Milyon 2029 20 Milyon Olur Burası Türkiye Hayırlı İyi 1 Haber Olmazki
-
Anlamamanızı ve asla anlamayacak olmanızı da anlıyorum, merak etmeyin :) İşte zerre düşünmeyince mantık bu kadar oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse katliam yapmiyor mu? Gulelim gecelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Iste canim Turkiyemin en buyuk sorunu. Insanlar okudugunu dahi anlamiyor anlayamiyor. Karbonhidrat tuketmekten beyinler gelisemiyor.
Haklısınız, o yüzden üzülüyorum sizler adına. Umarım karbonhidratı azaltıp, iyi beslenip biraz kafanız basmaya ve düşünmeye başlayabilirsiniz. Ama maalesef artık çok geç. Ama olsun, ne yapalım. Siz de bu ülkede yaşıyorsunuz, size rağmen böyle iyi kararlar alınabilir. Bol bol et yemeniz dileğiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 31 Temmuz 2024; 20:36:53 >
Avrupada sokak kopegi yok anlayana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru köpkeler bizi ısırıyor, bir de sizin hayallerinizde birileri köpkelere katliam yapıyor.
Bari katliamın anlamını bilseler.
-
kopekcilerin gunahi cok
Cok uzulmeyin aman iyi bakin kendinize. Bu ulkenin sizin gibi nitelikli insanlara ihtiyaci var. Neyse ki sizin gibiler var da ulkemizi muasir medeniyetler seviyesine cikarabiliyoruz :) akpnin muthis egitim politikasinin muhtesem bir sonucu diyelim
Siz kopekten daha tehlikelisiniz maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X