< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni hayvan yasası komisyonda kabul edildi
-
-
çok iyi olmuş sokaklarda başı boş köpek olmamalı kedide olmamalı ama onun çözümü çok zor
-
Kedinin tapanı da çok tamam zararsızlar ama bari üremelerini kontrol altına alın daha kolay olur itlerden
Çek bir arkadaşla konuştuğumda itleri itlaf edip kedileri serbest bırakıyorlarmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 23 Temmuz 2024; 23:45:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zarar açısından birini yemezler tabiki kediler ama ortada kuduz salgını diye bir risk varken bu tarz insanlarla temas edebilen hayvanlar olmamalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 23 Temmuz 2024; 23:56:28 > -
Kediler fare avlıyor. O nedenle sokaklarda kalmaları veba gibi salgın hastalıkların önlenmesi bakımından herkesin yararına.
-
Ben ingilterede veba salgini görmedim ama neyse yada hollandada
Kedileri severim bu arada sakin olanlari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Temmuz 2024; 0:51:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çünkü oralardaki halkın bağışıklık kazanması uzun zaman aldı. Bu ülkelerin tarihlerine bakarsanız bir dönem bu tarz salgın hastalıklarla mücadele etmek zorunda kaldıklarını görürsünüz.
-
Gör şimdi curcunayı meclis oylamasında...
1 hafta CHP - DEM ve TİP'in alakasız saçma sapan sözde protestolarını izler durururz.
-
Kediler olmazsa her yer ny veya paris gibi fare dolar
Kedi kirpi kaplumbaga gibi hayvanların kimseye zarari yok
Yarasa köpek yılan çiyan hamam böceği kertenkele essek arisi yaban arisi vb hayvanlar muhakkak surette itlaf edilmek zorunda başka türlü asla bas edemezsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarim temizlenir yok boyle bi dunya avrupada
Hadi kedi neysede
Tatli kopeklerine kiyamiyorlarsa sahiplesinler
Uzaktan sevmekle olmuyor
Anadolu kavagina oyun icin gidiyoruz sagdan soldan kopek cikiyor :D yasamak bile mucize bu ulkede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Temmuz 2024; 1:31:12 >
Gelişmiş hiçbir ülkenin şehirlerinde başıboş kedi de yok, çok sayıda fare de var ve yüzyıllardır veba salgını da olmuyor bu ülkelerde. Veba salgınının tek sebebinin kediler ve fareler olduğundan pek emin değilim. Hijyen ve temizlik faktörleri de olabilir işin içinde. Bu kedi olmazsa veba olur şehir efsanesinin kaynağı bence yine mama lobisi olabilir. Karları azalmasın diye uydurmayacakları yalan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 24 Temmuz 2024; 1:35:38 >
Bro veba umrumda değil mesele farelerin evlere girmesi
Senin evine hic fare girdi mi?
Karinca yesil bocek giriyor hocam o konuda napicaz ya
Bide orumcek sarmis bizim sitede bahceyi
Evlere giriyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Temmuz 2024; 1:32:22 >
Bizde de ciddi bocek sorunu var tek care bol bol ilac yaz basinda cok ilaclama yaptim suan biraz rahat gene ev
Girmedi.
Örümcekler aslında faydalı olabilir. Örümcekler zararlı böcekleri yiyerek aslında bize iyilik yapan ama görüntüleri hoş olmayan bir böcek türü. Örümcekleri öldürürseniz diğer zararlı böceklerin sayısı artabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
çok iyi olmuş sokaklarda başı boş köpek olmamalı kedide olmamalı ama onun çözümü çok zor |
la babacım kediler ne yaptı size? hayvanlar dünyanın en temiz hayvanı steril dilleriyle sabahtan aksama kadar kendilerini yalarlar, insanlara zararı yoktur, yılan fare ziyan böcek ıvır zıvır ne varsa avlarlar. bankta bi aksam otururken gelir kucağına otururlar. boyutları kucuktur yer kaplamazlar.(ekonomiktirler garipler) dinimizcede beslenmesi caizdir. peygamber efendimiz s.a.v için kutsaldır. Psikolojik ve depresif hormonları baskılamakta katkıları vardır(ingilterede yapılan araştırma) bu tür hastalıklarda mental olarak fayda sagladıkları görülmüştür(ruh hali, öfke patlamaları vs) |
Kediler fare avlıyor. O nedenle sokaklarda kalmaları veba gibi salgın hastalıkların önlenmesi bakımından herkesin yararına. |
Kediler olmazsa her yer ny veya paris gibi fare dolar
Kedi kirpi kaplumbaga gibi hayvanların kimseye zarari yok Yarasa köpek yılan çiyan hamam böceği kertenkele essek arisi yaban arisi vb hayvanlar muhakkak surette itlaf edilmek zorunda başka türlü asla bas edemezsin |
Köpekler ısırıyor, kovalıyor dediniz eyvallah ama sizin derdiniz tüm hayvanları katledelim sade insanlar kalsına dönmeye başladı. Kuşlar da arabamın üstüne sıçıyor hepsini yokedelim dersiniz sonra bitmez bu istekler. |
Dostum kimse fay yasası çıkmasın, hayvan yasası çıksın demiyor. Fay yasası da çıksın hayvan yasası da çıksın. Yarın İstanbul depremi olacak, haftalarca bazı yerlere ulaşılamayacagı söyleniyor. İnsanlar haftalarca başıboş köpek sürüleri ile enkazların arasında sıkışacaklar, sağlık riskinden bahsetmiyorum bile. Sözde hayvanseverler diyor ki biz beslemesek bu hayvanlar size saldırır. Şimdi soruyorum deprem olduguna bu köpekleri kim besleyecek belki depremzedelerin cesetlerini yiyecekler. Buda deprem kuşağında olan bir ülke için basıbos hayvan tehlikesinin baska bir boyutu. |
Siz realiteden uzak, medeniyetten uzak kişilersiniz. O yüzden anlamamanız gayet normal. Siz akla karşı duygusallığı tercih eden tiplersiniz. Evet ortada bir seçim olacaksa insanın sağlığı için hayvanlar öldürülsün diyebiliyorum. İki tane önüne çiğ et attın diye (o verdiğin etin hayvanın da canı can değil ya hani sana göre) köpek sever olmuyorsun. Sokaklarda yıllarca acı çekmesine destek oluyorsun. Bir çocuğun canı veya benim canım, tabii ki daha önemli. Canıma değer veriyorum. Beğenmeyen yallah Hindistan'a Burası Türkiye Cumhuriyeti. Köpekler Ülkesi değil. |
Benzer içerikler
- başkent inşaat şikayet
- hanifi doğancı
- savunma sanayi mühendis maaşları
- columbia hangi ülkede ucuz
- sezen aksu pkk
- trendyol kime satıldı
- pasaport yenileme ücreti 2025
- atatürk filmi
- en zengin ülke
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X