Şimdi Ara

yeni hdd aldım pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni hdd aldım eskisini cikarttim pcye taktım win 7 yükledim ama pc şimdi açılmıyor tam logo geliyor yeniden başlıyor windows hata kurtarmaya geçiyor bekliyorum yine ayni sistem geri yükleme de yükleme noktası olmadığı için olmuyor nasıl düzeltebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Windows dvdsini tak normal başlat bir dene eksik bir şey var!
  • sorun farkli sebeplerden kaynaklaniyor olabilir. hdd`yi baska bir sata girisine takip yeniden tam format atip tekrar windows yukle, eger olmazsa baska bir windows surumu yukle. elindeki windows surumunde de hata olabilir.
    bunlar da olmazsa, bios`tan ahci mode`u mevcut durumuna gore tersine, enable veya disable olarak degistir. ondan sonra tekrar windows yukle.
    bunlarin disinda donanim sorunlari olabilir. uyumsuz aygitlar, yetersiz guc kaynagi, ramler vs..

islem uzun ama denemeden sorunu anlayamazsin. kurcalamadan sorunu cozemezsin
  • Hocam şuan kısa süreliğine pcde dvd rom yok başka bir yolu varmı düzeltmenin

• Pc açılır açılmaz F8'e bas aşağıdaki görüntü çıkacak "normal başlatı" seç yada "hata ayıklama modunu"

yeni hdd aldım pc açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 26 Mayıs 2014; 14:54:28 >
  • Bu arada windows tam manası ile kuruldu mu emin misin? Yoksa boşuna uğraşmış oluruz :)
  • Dvd rom aldım cd taktim hersey tamam kurulumu başlatmak için bir tusa basin diyor basıyorum hooop yine windows kurtarma çıkıyor formatta atılmiyor simdi kafayı yicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rahat_lnsan R kullanıcısına yanıt
    dostum bak eski hddni bilgisayara bağla 2 aldıgın hdd'yide bağla bilgisayarı eski hdddeki mevcut kurulu windowstan başlat daha sonra bilgisayarıma tıkladıgında bilgisayarında 2 adet hdd oldugunu göreceksin 2.aldıgın hdd'yi sağ tıklayıp biçimlendir eski hdd'ni sök yeni hdd'ne sıfırdan windows kur kolay gelsin
  • Rahat_lnsan R kullanıcısına yanıt
    Selam
    Yeni HDD'ler genelde RAW olur. Eğer bunu biçimlendirmeden Windows kurmuşsanız, bu gibi sorunlar yaşamak kaçınılmaz..

Önce C: birimi için kullanacağınız kadar bölecektiniz, sonrasında D: birimi için kalan miktarı ekleyerek her 2 birimi de biçimlendirip, 1. birim üzerine tıklayarak İleri seçeneği ile kuruluma başlayacaktınız..

Buna göre(tekrarlamak istemediğim için), @Semih Özyurt isimli arkadaşın yazdığını uygulamak durumundasınız.

Elinizde ISO kalıp dosyası varsa, bunu flash bellek ile de kurabilirsiniz. Windows7-USB-DVD-tool programını Microsoft sitesinden indirin(2,59 MB dir).
    http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe
    Kolay gelsin..

• Hepinize çok teşekkür ederim önerileriniz doğrultusunda sorunu çözdüm sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.