Şimdi Ara

Yeni HDD seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WESTERN DIGITAL 1 TB SATA II HDD 64MB Caviar Green 3GB/s

SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ)

Bu 2 hdd arasında kararsız kaldım fiyatları aynı sayılır yada WD in Black serisinden almalımıyım uzun yıllar samsung kullandım WD ye geçmenin zamanı geldimi günlük kullanım için alıcağım depolama amaçlı değil hangisi daha iyi performans sağlar cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKnDarK

WESTERN DIGITAL 1 TB SATA II HDD 64MB Caviar Green 3GB/s

Bu 2 hdd arasında kararsız kaldım fiyatları aynı sayılır yada WD in Black serisinden almalımıyım uzun yıllar samsung kullandım WD ye geçmenin zamanı geldimi günlük kullanım için alıcağım depolama amaçlı değil hangisi daha iyi performans sağlar cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Bu 2 disk arasından, SAMSUNG (HD103SJ) daha iyi bir tercih.

WD Caviar Black mi? Samsung (HD103SJ) mi? dersen, ikiside sıkıntı yaratmaz derim. İstediğini alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Mart 2011; 10:47:42 >
  • Samsung HD103SJ en hizli HDD'lerden. Dolayisiyla daha iyi bir tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orijinalden alıntı: DarKnDarK

WESTERN DIGITAL 1 TB SATA II HDD 64MB Caviar Green 3GB/s

Bu 2 disk arasından, SAMSUNG (HD103SJ) daha iyi bir tercih.

WD Caviar Black mi? Samsung (HD103SJ) mi? dersen, ikiside sıkıntı yaratmaz derim. İstediğini alabilirsin.

Katılıyorum. Ama günlük kullanım için caviar bluelara da bakabilirsiniz. Ama şuna dikkat edin; black 5 yıl garantili blue ve green 3 yıl. Ve black seslidir biraz. Blue ise ofis/ev bilgisayarı için güzeldir.

• Samsung HD103SJ siparişini vermiş bulunuyorum yorumlar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.