Şimdi Ara

Yeni Hdd takılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba...8 yıllık hard diskim artık ölmek üzere yeni bir hard disk almayı düşünüyorum...fakat bu yeni hard diski takarken ne gibi işlemler yapmam lazım bilmiyorum..eskisini atıp yenisini takıcam format mı atmam lazım win7 yi tekrar mı kurmam lazım..yardımcı olurmusunuz..bu işlerden çok fazla anlamam bu sebeple gözümde dağ gibi büyümüş durumda...teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: plussbjk

merhaba...8 yıllık hard diskim artık ölmek üzere yeni bir hard disk almayı düşünüyorum...fakat bu yeni hard diski takarken ne gibi işlemler yapmam lazım bilmiyorum..eskisini atıp yenisini takıcam format mı atmam lazım win7 yi tekrar mı kurmam lazım..yardımcı olurmusunuz..bu işlerden çok fazla anlamam bu sebeple gözümde dağ gibi büyümüş durumda...teşekkürler

Yeni diski tak ve sata sırası eskisinden önce olsun. Hatta win kurarken eskisini sök, sonra tak.

Diski bölümle, temiz win kur.
  • Hdd ekledikten sonra format atılması şart değil.
  • melikulupinar kullanıcısına yanıt
    eski hdd mi sökmemeye format atıp ona sadece win7 kurmayı yeni aldığım hdd yide diğer d e f vs klasörler kurup oyun depo için kullanmaya karar verdim...bu şekilde mümkünmü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.