Şimdi Ara

Yeni Hız Limitleri ve Kamyonetler???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Resmî Gazete
    Sayı : 27689

Yeni Hız Limitleri ve Kamyonetler???

Şimdi arkadaşlar size bir soru...

M1 sınfına giren '76 model renault ile 2008 model bir caddy,
    '68 model anadol ile 2005 model bir combo v.s. v.s.

nasıl olurda aynı kefeye koyulabilir?

bir yanda motor, 4 teker, kaporta dan ibaret bir taşıt, diğer tarafta ise dört teker disk fren, abs, hava yastığı v.s. (modele göre daha fazla d olabilir) olan bir araç... bakıyorsunuz biri bölünmüş yolda 110 yapabiliyor, diğeri ruhsatındaki kamyonet ibaresinden dolayı 85 km de kalıyor. aradaki fark 25 km. 500 km bir yolda en az 1,5 saat fark demek.

tamam aşırı hıza ben de karşıyım, en azından kamyonet (daha doğrus doblo, kangoo sınıfı) araçları ayırıp hız sınırı 100 olamazmıydı?

bu konu ile ilgili görüşerinizi merak ediyorum....

• Kim uyuyor bu hız sınırlarına?
  • Otomobillerde radara yakalanma azalacağı için, bundan sonra kamyonet sahiplerini öpeceklerdir trafikçiler.

94 Km hızla 110 kağıt kaparlar, 111 km. hızla kamyonet yakala temiz 270 kağıt, otomobile bir şey yok
  • ben olabildiğince uymaya çalışıyorum ama farkında olmadan bölünmüş yollarda bazen bir bakıyorum hız 100-110 olmuş. modelli araçlarda hiç farketmiyorsunuz. allaha şükür hiç trafik cezam yok. elimden gelen azamiözeni önce güvenlik sonra ceza almamak için gösteriyorum ama el insaf ya uzun yolda 85 ile hiç çekilmiyor....... :( geçenlerde izmir e gittim otoban da 90 ile 200 km yol 2,5 saat sürdü
  • Bayramda 2000 küsur kilometre yol yaptım ne radar nede çevirme gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.