Şimdi Ara

Yeni Honda alacak arkadaşlar! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak2nı ????????..............!!!!!!!!!!.....
  • City Aralık değil Ocak-Şubat 2009 gibi satışa sunulucak.Yeni Jazz düz vites seçeneği Kasım-Aralık yani Kasım ortası gibi aksilik olmazsa, otomatik şanzıman seçeneklisi de Aralık-Ocak; Aralık ortası gibi yani satışa sunulmuş olucak.Fiyat olarakta ortalama rakam vermemi isterseniz;City 26bin-33bin TL , Jazz ise 29bin-35bin TL arasında oynicak.

Honda'nın motor teknolojisi, kullanıcısını üzmemesi en başta Honda almak için bir neden.En önemlisi de çevreci motor, düşük yakıt tüketimive performans.
    Honda neden kampanya yapmıyor? Bayi ile görüşürseniz fiyatta cüzi değerlerde oynama yapabiliyorlar ya da anlaşmanıza göre aksesuarları çok uygun şekilde karşılıyorlar.Örneğin; xenon,park sensörü... vs.
  • Eklemem gerekirse 1.6 Civic Elegance için ne var bu araba diye sorulduğunda ne yokki ama küçük detaylar eksik.Buna katılıyorum.Xenon,park sensörü,yağmur sensörü gibi.Honda'yı bilen bunlara bakmıyor bile.Çünkü bu aksesuarları zamanla dışarıdan da uygun şekilde temin edebilir kullanıcı isterse...
    Ama merak etmeyin bunların hepsi Honda TR ' ye iletildi.Gelecekte gelicek Civic'lerde artık daha fazlasını görebilicez.
    Honda çıtayı yükseltiyor ve lüks araç sınıfında liderlikte gözü var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

bak2nı ????????..............!!!!!!!!!!.....

http://forum.donanimhaber.com/m_24958561/tm.htm
    bizim kurucumuz gıymetlimis en güzel yüzüklümüs : )
    arkadaşlar karşılaşıcağınız sorunlarla karşılaşmanız açısından şiddetle tavsiye ederim. Zira şuan dallas seviyesindeyiz : )
    orda horoz diye bi arkadaş var sölediklerine çok değer veriyorum bilhassa onu takip edin: )
    selamlarım
  • valla bir honda sever olarak;benim bildiğim honda,bırakın indirim yapmayı,
    kalabalık geldiniz,ortamı bozdunuz diye zamlı satar.
    o derece toktur yurdumun hondacıları.
  • Hocam genel politikaları tok satmak olabilir yalnız bayiilerin sattıkları araç üzerinden prim aldıklarını düşünürsek bence on onbeş kişilik bir grup hiçte azımsanmıcak bi para demek ki hondacılar parayı sever[
    quote:

Orjinalden alıntı: ruf

valla bir honda sever olarak;benim bildiğim honda,bırakın indirim yapmayı,
    kalabalık geldiniz,ortamı bozdunuz diye zamlı satar.
    o derece toktur yurdumun hondacıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanhoroz -- 3 Kasım 2008; 14:28:40 >

• 15 kişiyi bırak 5 kişi bulunmaz Honda alacak kişi..

Ford da baya organize başlamış baya talep olmuş ama sonrasında kıvırmış arkadaşlar galiba :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

bak2nı ????????..............!!!!!!!!!!.....

http://forum.donanimhaber.com/m_24958561/tm.htm
    bizim kurucumuz gıymetlimis en güzel yüzüklümüs : )
    arkadaşlar karşılaşıcağınız sorunlarla karşılaşmanız açısından şiddetle tavsiye ederim. Zira şuan dallas seviyesindeyiz : )
    orda horoz diye bi arkadaş var sölediklerine çok değer veriyorum bilhassa onu takip edin: )
    selamlarım

bunların birde türkçe mealini alsak

• ne kadar umutsuz şeyler yazmışsınız öyle... güven sorunu olmasa bulunur. 10 da bulunur 15 de ama işte... koordine olmak gerekir, araç alınma zamanlarınn uyumlaştırılması gerekir. gerekirde gerekir :D
  • gerekir de gerekir olduğu için toparlınalamaz ya zaten

quote:

Orjinalden alıntı: acaroğlu

ne kadar umutsuz şeyler yazmışsınız öyle... güven sorunu olmasa bulunur. 10 da bulunur 15 de ama işte... koordine olmak gerekir, araç alınma zamanlarınn uyumlaştırılması gerekir. gerekirde gerekir :D
  • bu toplu alım ve indirim olayı açılınca aklıma aşağıdaki konuşma geldi..aktarayım istedim..

auto show'da konuştuğum Honda Marmara yetkilisi Honda'nın filo satışı konusundaki bakış açısını anlattı da ağzım açık kaldı resmen..

Honda hiçbir şekilde arabalarını filoya vermiyormuş..çünkü adamlar şirket için toplu aldıktan sonra hor kullanıp piyasaya düşük fiyatla ikinci el olarak aynı arabayı soktukları için galeriden sıfır alan müşterilerin ikinci elde çok zarar etmesine neden oluyorlarmış..ayrıca şirket zaten baştan indirimli aldığı için ikinci elde zarar etmiyormuş.

müşteriyi koruma adına gerçekten böyle bir davranışları varsa -ki bugüne kadar hiç bir filoda Honda görmedim- bir kere daha takdir ederim Honda'yı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 3 Kasım 2008; 18:01:21 >
  • Wwwooooowwwvvv
  • Honda nın yaptığı araçlar filo olacak araçlar değil.
    Kalitesi ve markası ile dünyanın önde gelen otomotiv firmasıdır.
    Honda, araçlarını son kullanıcı için lüks araç olarak üretir.

Filo arabaları CLIO, ERA, fiat albea, palio vs.

Bu araçların filo olarak tercih edilmesinin sebepleri;
    araçların fiyatlarının düşük olması yedek parçalarının ucuz olmasıdır.
    Mesela taksi sahipleride bu araçları kullanır.
  • ilaç mümessillerinin kullandıkları beyaz focusları unutma :)
  • Honda izin verse birçok firmanın Jazz'ı ve City'i tercih edeceklerini düşünüyorum. hem az yakıyor hem de çok şık duruyor ikisi de..
  • toyotalarda çok var filolarda
  • Yetkilinin iddiası çok hoş,eğer gerçeklik payı varsa Honda yı taktir etmek lazım ancak benim bayisi olduğum firmaların bazıları toplu Civic alımı yapmış kuruluşlarıdır?

Sizlere Civic hakkındaki detaylı bilgilerimi bu arkadaşların araçları ve tecrübeleri sayesinde aktarıyorum zaten.
  • Ben de 6. filoyu kuracam seneye
  • hondanın en sevdiğim yönlerinden birisi bu filolarda , şirketlerde falan olmamamsı, birde taxsi olarak hemen hemen hiç yok, toyotadan soğumama sebep taxsi ve şirket aracı olarak çok fazla yayılıp ayağa düşmesi oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.