Şimdi Ara

Yeni Honda alacak arkadaşlar! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

evet , 3000 ytl ye kadar iniyor

nerden duydun 3000 ytl indirim yaptıklarını? ben en son 41500'e bulmuştum...

hafta sonu itibari ile amcam fiyat almış istanbuldan bana bugün haber verdi.

bayi ismini sormadım anadolu yakasında oturuyor ama 40 peşin e bırakmışlar honda civic eleganc otomatik i.

honda düşünüyorsan mutlaka haberleşelim focus toplu alım fiyatı sonrası honda vb bazı modellerdende fiyat alınacak ve en uygun koşullarda en uygun şartları veren modeli görmeye çalışıyoruz.
  • indirim yapan hangi bayi arkadaslar bize de yardimci olursaniz sevinirim.
  • evet düşünüyorum aslında geçen ay alacaktım ama aralık ayını bekleyeyim dedim eğer 40000 YTL'ye bulunursa kesin alırım...

bu arada focus için toplu alım sonucu oluşan fiyat nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: Strabon

quote:

quote:

bayi ismini sormadım anadolu yakasında oturuyor ama 40 peşin e bırakmışlar honda civic eleganc otomatik i.

honda düşünüyorsan mutlaka haberleşelim focus toplu alım fiyatı sonrası honda vb bazı modellerdende fiyat alınacak ve en uygun koşullarda en uygun şartları veren modeli görmeye çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 28 Kasım 2008; 10:36:26 >

• quote:

evet düşünüyorum aslında geçen ay alacaktım ama aralık ayını bekleyeyim dedim eğer 40000 YTL'ye bulunursa kesin alırım...

bu arada focus için toplu alım sonucu oluşan fiyat nedir?

quote:

quote:

quote:

hedefimiz aralık fiyatlarını görelim birde focus toplu indirim oranını görelim hondadada o indirim oranına göre gereken adımları atmak.

şuanki liste fiyatları aralıkta yükselmez ise en kötü ihtimal zaten honda elegance otomatik i + park sensörü+kauçuk paspas ı en kötü 40 bin ytl ye garantileriz. benim hedefim toplu alımla bu rakamın dahada aşağısı.

focus şayet gerekli indirime yanaşmazsa o gruptan arkadaşlarımdanda hondaya kayacaklar var buradada aralık ayında honda araba alacakları tek listede toplayacak bir arkadaş olursa ve arkadaşların msn adresini bulunduğu şehri ve hangi model ve donanım araba istediğinin listesini bir arkadaş yaparsa çok iyi olur. görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strabon -- 28 Kasım 2008; 15:53:28 >

• Arkadaslar 40.000 ytl elegance otomatık bulabılcegenızı dusunuyorum. Suan kı kampanyada alabılecegenız en uygun fıyat bence. Bıde park sensoru ve egzos ucu kromajı axa sıgortadan arabanın sıgortasını yaparsanız bunları alabılırsınız. Baska aksesuar verceklerını dusunmuyorum. Fakat 3 veya daha fazla kısı toplanıp 40.000 ytl alabilır ve xenon far kapı esıgı yazılarını alabılırsınız ve baska aksesuarlarda alabılırsınız.

Saygılar...
  • Bayi ismi vermeyeyim ama ben de elegance otomatik için xenon far+arka park sensörü+kapı eşiği+eksoz nikelajı+bandrol dahil toplam 40000 YTL fiyat aldım (Sıkı bir pazarlık neticesinde).Önmüzdeki hafta alacağım.
  • slm arkadaşlar arabayı eşimde kullanacağı için bugün honda ve focus hb test sürüşüne gittik. eşimde iki arabayı test etti.

benim mantığım focus hb den kalbimse honda civic den yana. :)

eşim ise honda civic diyor başka birşey demiyor. :)

focus indirim listesindeyim şayet focus indirim oranında cimri davranırsa tercihim benimde kesinlikle civic olacak. ford forumunda indirim oranlarına ulaşabilirsiniz arkadaşlar.toplu alım fiyatımızda 5 aralık liste fiyatı netleşsin bayram öncesi sanırım belli olacak.

bu arada malesef hondada herhangi bir kampanya ufukta gözükmüyor malesef. oysa diğer firmalar üst üste kampanyalarını açıklıyorlar.

şuan hala tek araba için istanbul ve çorumda elegance otomatik + park sensörü 40 a bırakılıyor arkadaşlar.
    forddanda tek araba için fiyat aldım onuda oradaki forumumuzda yazdım.

ford olursa rengim avolan mavi veya aytozu gre.

civic olursa beyaz ve bej (bal rengi katolok resmi) arasında kaldım arkadaşlar.
    görüşmek üzere.

sevgiyle kalın.

• merhaba arkadaşım ben de honda civic elegance otomatik vites almayı düşünüyorum eğer istanbul'da ikamet ediyorsan ve fiyat aldığın bayinin adını verirsen bir de ben sorayım bakalım bana ne fiyat verecekler eğer uygun bir fiyat aralığı yakalarsam beraber alırsak belki daha da indirimli alabiliriz diye düşünüyorum...

"Strabon" da eğer uygun fiyat olursa (yani toplu alım fiyatı alalım diyor) bize katılabilir... Başka arkadaşlar varsa almayı düşünen hep beraber toplanıp daha uygun fiyatlar alabiliriz diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif32

Bayi ismi vermeyeyim ama ben de elegance otomatik için xenon far+arka park sensörü+kapı eşiği+eksoz nikelajı+bandrol dahil toplam 40000 YTL fiyat aldım (Sıkı bir pazarlık neticesinde).Önmüzdeki hafta alacağım.

slm arkadaşım mesajlarına baktımda aşağıdaki mesajıda sen yazmışsın. acaba elegance ve premium u karıştırmış olabilirmisin bilgilendirirsen çok memnun oluruz.

arif32
    Onbaşı

26 Kasım 2008; 12:45:40

--------------------------------------------------------------------------------

Neden Honda Civic düşünmüyorsunuz. Ben de Bora Pasific aracımı satıp Honda Civic alacağım. Premium modelde sunroof hariç herşey dahil (otomatik vites üstelik) 38000 e bıraktılar. İkini eli de iyi. yeni VW alacaklar bu seçeneği de düşünün derim.

diyerek mesaj yazmışsın. premium indirimli satış fiyatı şuan park sensörü ve bandrol dahil 37 ye veriyorlar . bu forumda yazdığın mesajda xenon far+arka park sensörü+kapı eşiği+eksoz nikelajı da eklenirse bu eklenen modifiyelerin fiyatlarını tam bilmediğim için yorum yapamayacağım fakat karıştırmayıp gerçekten elegance otomatikde bu özellikler varsa tek araba için mütiş pazarlık yapmışsınız tebrik ederim.

toplu araba alımına katılın diyemeyiz sanırım kaporayıda yatırmışsınız ve arabayı alıyorsunuz size kazasız belasız vede cezasız sürüşler dilerim.

sizden ricam xenon far+arka park sensörü+kapı eşiği+eksoz nikelajı ı için ne fiyat verdiler ve hangi bayiden bu fiyatı aldınız ? Bizlere yardımcı olursanız memnun oluruz.şimdiden tşkr ederim.

• Honda bayileri aniden neden büyük indirimler yapmaya başladı ? 2009 modellerde değişiklik var diye olabilir mi?
  • Strabon arkadaşım, öncelikle bu dikkatin için gerçekten tebrikler. Yazdığım herşey doğru şöyle ki; yaklaşık 3 hafta kadar önce premium otomatik almak istiyordum. Birkaç bayiyle görüştüm en son 38000 YTL fiyat verdiler. Bu arada Bora pasific aracımı da satmam gerekli idi.Geçenlerde elegance otomatik için yine aynı bayiyle tekrar görüştüm.Belirttiğim aksesuarlar dahil 40000 YTL ye bıraktılar. Şu an kararsızım premim ve elegance arasında, bir miktar kapora verdim. Bayram sonrası umarım aracımı teslim alırım. Alınca isterseniz resimlerini de koyarım. Ancak bayi ismini malasef söyleyemem. Çünkü çok özel ve istisnai bir durum oldu benimki.
  • arkadaşlar bugün gazetede honda'nın ilanı vardı "özel takas desteği" ile ilgili bilgi sahibi olan var mı acaba?

bu arada geçenlerde bir arkadaş honda damla'ya uğramış ona makyajlı modelin ocak ayında geleceğini söylemişler ben pek inanmadım ama akıl karışmadı da değil yani...
  • Slm arkadaşlar sanırım bu sıralar yeni honda alacak arkadaş yok.Bu forum çok ilgisiz kalmış.

Ben kesin olarak 10 - 13 gün içerisinde kaporayı vereceğim. alacağım araba büyük ihtimalle honda civic elegance otomatik veya focus tan toplu araç indirimiyle gelebilecek çok iyi bir fiyat olursa focus manuel benzinli esp li titanyum olacak.

Kendi görüşmelerim üzerine aldığım tek araba fiyatlarını vermek istiyorum. Hondadan toplu indirim fiyatı almadım şayet bu süre zarfında kesin araba almak isteyen arkadaşlar varsa mutlaka biran önce irtibata geçmek gerekiyor. Ankaradan bir arkadaşım 3-4 güne kadar yüz yüze şuanda sadece 2 araba için fiyat alacak ciddi olanlar irtibata geçerse sevinirim.

Benim telefonla aldığım tek araba ankara fiyatlarını yazayım( yüz yüze ve para masaya konunca eminim daha güzel fiyatta alınacaktır.

honda civic elegance otomatik :

Honda Bora : ön-arka görüntülü park sensörü 1 ocak çıkışlı araba için (kaporası önceden yatırılıp parası aralık ayında verilmek şartı ile şayet hemen teslim araba alacaksanız temmuz bandrolünüde 280 ytl yatırmak zorundasınız arkadaşlar) = 39250

Bu fiyata xenon far 850 ytl liste fiyatı indirimli araba ile alınırsa 350 ytl (Amerikan Eagleye 6000 Aydınlatmalı)
    Ön-arka park sensörü 600 ytl araba fiyatına dahil olduğu için fiyattan düşme yok araba ile beraber 39250 ytl ye takıyorlar hediyesi olarak.
    Egzoz nikelajı 150 ytl liste fiyatı araba ile alınırsa 100 ytl
    xenon far + egzoz nikelajı + ön ve arka park sensörü dahil 39700 ytl (1 ocak çıkışlı ) hemen olursa + 280 ytl

Efe Honda : xenon far (markasını sanırım yarına bildirecekler daha dönmediler buradan öğrendiğim ek bilgi arabadan çıkacak farları müşteriye teslim edecekler honda boraya sormadım bunu ama aynı olacaktır muhtemelen) + arka görüntülü park sensörü ( ön park sensörünü önermedi sorun oluyor tavsiye etmiyoruz dediler kapatma düğmesi olmuyor dediler . Honda Borada ise telefonla bana verilen bilgi kapatma düğmesinin olduğu şeklinde ) + egzoz nikelajı dahil 39650 ytl (1 ocak çıkışlı ) hemen olursa + 280 ytl

markalar belli değil şuan için: xenon far liste fiyatı :1100 ytl park sensörü : 980 ytl ekzoz nikelajı : 250 ytl

Not. Arkadaşlar bu fiyatlar benim telefonla aldığım fiyatlar olup yüzyüze para masaya konarak alınacak fiyat ve araba alacak kişi sayısına göre fiyatlarda dahada aşağıya inmek mümkün olacaktır diye düşünüyorum.

Focus hb titanyum + ESP li benzinli(1500ytl) + hediye park sensörü(orjinal 507ytl liste fiyatlı) fiyatı ise 36500 ytl (tek araba alım fiyatı) parayı masaya koysam en kötü 36000-36250 ye alırım.

Şuana kadar toplu indirim alınabilinen en uygun hb titanyum esp siz ve park sensörsüz fiyatı ise 33800 ytl. +avantajımız 693 ytl toplu indirim oranı . Focus ve honda arasında bu fiyatlar olursa tercihim kesin olarak honda olacak. Üstelik hondada 10 arabalık toplu alım fiyatı yok. Olursa eminim dahada avantajlı olacaktır. b planı olarak ortak araba markalarımızı şekillendirip fiyatlar alınsa idi focus indirim oranı daha iyi olurdu diye düşünüyorum umudumu hala korumak istiyorum. serkanblg ve akan hadi arkadaşlar gösterin marifetlerinizi emekler boşa gitmesinnnn

Serkanblg arkadaş ve akan arkadaşımızdanda toplu fiyat alımları (focus için) umarım kısa zamanda şekillenir. Ben tercihimi yapmak üzereyim. Umarım hepimiz en uygun koşullarda gönlümüzdeki arabalara bineriz.

sevgiyle kalın arkadaşlar...

• arkadaşlar bilgisi olanlar için yardımcı olurlarsa sevinirim.

ön ve arka park sensörü konusunda ortada bir çelişki var malesef gözümlede görmediğim ve telefonla bilgi aldığım için öğrenmek istiyorum fiyat almaya yüz yüze gidecek arkadaşım mutlaka bu durumu öğrenecektir ama kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

hondalarda ön ve arka görüntülü park sensörü taktıran arkadaş varsa ön için kapatma düğmesi varmı yokmu. ön-arka görüntülü park sensörü takacak bayi ön için kapatma düğmesi olduğunu görüntününde dikiz aynasına monte edildiğini söyledi. tamponununda sökülmeden serviste takıldığını söyledi.

diğer bayi ise ön park sensörünün gereksiz olduğunu ve kapatma düğmesi olmadığı için kullananların rahatsız olduğunu söyledi.bu sebeple kendilerinin ön park sensörü takmadıklarını söyledi.

bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden tşkr ederim.

• Strabon ben istanbuldayım ve bir tane civic almayı düşünüyorum. Ankara bayilerinin ciddi bir indirim yaptıklarını takip ediyorum bir süredir. Toplu alımlarda Beyaz Premium otomatik fiyatı aldın mı hiç? toplu alım olursa beni al listeye
  • quote:

arkadaşlar bilgisi olanlar için yardımcı olurlarsa sevinirim.

ön ve arka park sensörü konusunda ortada bir çelişki var malesef gözümlede görmediğim ve telefonla bilgi aldığım için öğrenmek istiyorum fiyat almaya yüz yüze gidecek arkadaşım mutlaka bu durumu öğrenecektir ama kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

hondalarda ön ve arka görüntülü park sensörü taktıran arkadaş varsa ön için kapatma düğmesi varmı yokmu. ön-arka görüntülü park sensörü takacak bayi ön için kapatma düğmesi olduğunu görüntününde dikiz aynasına monte edildiğini söyledi. tamponununda sökülmeden serviste takıldığını söyledi.

diğer bayi ise ön park sensörünün gereksiz olduğunu ve kapatma düğmesi olmadığı için kullananların rahatsız olduğunu söyledi.bu sebeple kendilerinin ön park sensörü takmadıklarını söyledi.

bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden tşkr ederim.

görüntülü geri kamera çok güzel, ayna monitor gerevi görüyor, geri vitese taktığında görüntü beliriyor, ayrıca sesli sinyalide var, bu düzenek geri vites ile devreye girdiği için ön kameraya ayrıca düğme takmaya gerek olmaz sanırım, ancak ön kamera genilş açılı ve gece görüşlü olmalı yoksa hiç bir işe yaramaz, ben bir arkadaşta gördüm ama onun monitörü vardı, istediği kamerayı görüntüye alabiliyordu, aynadan görüntü veren sensörler nazarasn çok daha kullanışlı bir şey

• Arkadaslar bu aralar civic alabilecek durumda değilim, belki bizim damacana dolarsa ama umarım size faydası olabilecek bir haber vereyim.

Elbette şehir, bayi vs söylemek doğru olmaz ama bu hafta içinde 50den fazla 2007-2008 filo aracı civic çesitli bayilere 2. el icin gidiyor. fiyatlarının da iyi olduğunu duydum. bir yoklayın bayileri isterseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginu

Strabon ben istanbuldayım ve bir tane civic almayı düşünüyorum. Ankara bayilerinin ciddi bir indirim yaptıklarını takip ediyorum bir süredir. Toplu alımlarda Beyaz Premium otomatik fiyatı aldın mı hiç? toplu alım olursa beni al listeye

Ben de bugün yarın İstanbul'dan alacağım. Görüşelim arkadaşlar!!

Benim tercihim de Beyaz Premium düz vites. İstanbul'daki bütün hondalar 36500 fiyat veriyor. Eski arabamı takas edeceğim için ona verdikleri fiyatta fark ediyorlar. Park sensörü neredeyse standart olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenko -- 15 Aralık 2008; 22:27:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenko

quote:

Orjinalden alıntı: enginu

Strabon ben istanbuldayım ve bir tane civic almayı düşünüyorum. Ankara bayilerinin ciddi bir indirim yaptıklarını takip ediyorum bir süredir. Toplu alımlarda Beyaz Premium otomatik fiyatı aldın mı hiç? toplu alım olursa beni al listeye

Ben de bugün yarın İstanbul'dan alacağım. Görüşelim arkadaşlar!!

Benim tercihim de Beyaz Premium düz vites. İstanbul'daki bütün hondalar 36500 fiyat veriyor. Eski arabamı takas edeceğim için ona verdikleri fiyatta fark ediyorlar. Park sensörü neredeyse standart olmuş.

şanlıurfa honda da düz premiumun fiyatına 35 dediler. İlk ben aradığımda son fiyat 35500 demişlerdi. Bugün kendileri aradı 35000 indik diye. Sanırım biraz pazarlıkla veya toplu alım gibi bişey olursa 34500' e(+park sensörü) rahatlıkla bırakırlar. .......Batman

• quote:

Orjinalden alıntı: caucass

görüntülü geri kamera çok güzel, ayna monitor gerevi görüyor, geri vitese taktığında görüntü beliriyor, ayrıca sesli sinyalide var, bu düzenek geri vites ile devreye girdiği için ön kameraya ayrıca düğme takmaya gerek olmaz sanırım, ancak ön kamera genilş açılı ve gece görüşlü olmalı yoksa hiç bir işe yaramaz, ben bir arkadaşta gördüm ama onun monitörü vardı, istediği kamerayı görüntüye alabiliyordu, aynadan görüntü veren sensörler nazarasn çok daha kullanışlı bir şey

slm öncelikle tşkr ederim bilgilendirme için.

görüntülü ön park sensörünün kapatma düğmesi oluyormu olmuyormu acaba. bayinin birisi oluyor takıyoruz dedi diğeri olmuyor müşteri memnun kalmıyor devamlı öttüğü için takmıyoruz dedi :(

görüntülü ön-arka park sensörü takacağım diyen tampona zarar vermeden ve sökmeden taktığını söyledi bu konularda bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
    tabi yeni honda almayı düşünen arkadaşlarda bu konuyu araştırırlarsa iyi olur arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.