Şimdi Ara

Yeni Honda alacak arkadaşlar! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama konuştuğum taksiciler Toyota nın çok sorunsuz olduğu için tercih edildiğini,Civic in yere yakın ve parçasının pahalı olduğu için tutulmadığını söylüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 4 Kasım 2008; 17:12:32 >
  • şu ana kadar sadece bir tane City taksi şeklinde gördüm..onun dışında ne arabaları taksi yapıyorlar İstanbul'da :)) Corolla'yı, Astra Sedan'ı bile taksi yapmışlar..Civic'i taksi olarak düşünemiyorum, adam bi de modifiye yapacak ooohh taksiye bak :)))) ama filo olarak hiçbir Honda modelini ne geçmişte ne de şimdi yolda görmedim..

@esmerce

belki arkadaşlarınız Civic'te indirim almamıştır ama kalitesinden dolayı diğer indirimli modellere tercih etmişlerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

bu toplu alım ve indirim olayı açılınca aklıma aşağıdaki konuşma geldi..aktarayım istedim..

auto show'da konuştuğum Honda Marmara yetkilisi Honda'nın filo satışı konusundaki bakış açısını anlattı da ağzım açık kaldı resmen..

Honda hiçbir şekilde arabalarını filoya vermiyormuş..çünkü adamlar şirket için toplu aldıktan sonra hor kullanıp piyasaya düşük fiyatla ikinci el olarak aynı arabayı soktukları için galeriden sıfır alan müşterilerin ikinci elde çok zarar etmesine neden oluyorlarmış..ayrıca şirket zaten baştan indirimli aldığı için ikinci elde zarar etmiyormuş.

müşteriyi koruma adına gerçekten böyle bir davranışları varsa -ki bugüne kadar hiç bir filoda Honda görmedim- bir kere daha takdir ederim Honda'yı :)

Honda çatır çatır filolara satış yapar. Ben şu an İntercity taraından 2005'de Sony Ericsson'a verilerek kira süresi sonunda geri alınan Civiclerden birini 2007 de satın aldım ve kullanıyorum. Özellikle Sony Ericsson çalışanlarının aracı fazlaca hırpalamamaları neticesinde gayet temiz bir araca sahibim, Şu an yine Civic kiraladılar ve aracımı değiştirirken gene aynı firmanın kira dönüşü ama yeni kasa 2008 model civileri ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu arada Toyota ise filo kiralamayı en nazlanarak yapan firma. Derindere kendisi kiralama şirketi sahibi olduğundan diğer rent a car firmalarına çok cüzzi indirimlerle araçları satıyor bu sebeple filo kiralamada toyota pek tercih edilmiyor (fiyatı babında)

En son olarak dutyumlarıma göre yakında piyasada bir çok miktarda Mitsubishi Lancer görebilme ihtimalimiz var. Bilginize

• nedenleri ne olursa olsun Honda ayağa düşmüyor
  • CİVİC DREAM BEN ERENKÖY CİVARINDA ARADA GÖRÜYORUM,DOLAŞIYOR SÜREKLİ.
    GÖREMEYENLERE DUYURULUR.

SAPSARI ARAÇ BİLE DİKKAT ÇEKİYOR.
    PLAKA MALİYETİNİZ DÜŞÜNÜRSENİZ VERGİLER FALAN FİLAN ŞAHİNE BİNMEKTEN İYİDİR DİYE DÜŞÜNÜLMÜŞ OLSA GEREK.
    FAZLADAN 35 -36 MİLYAR DİKKAT ÇEKMEZ DİYE DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR DİYE DÜŞÜNDÜM.

:):)::):)

quote:

şu ana kadar sadece bir tane City taksi şeklinde gördüm..onun dışında ne arabaları taksi yapıyorlar İstanbul'da :)) Corolla'yı, Astra Sedan'ı bile taksi yapmışlar..Civic'i taksi olarak düşünemiyorum, adam bi de modifiye yapacak ooohh taksiye bak :)))) ama filo olarak hiçbir Honda modelini ne geçmişte ne de şimdi yolda görmedim..

@esmerce

belki arkadaşlarınız Civic'te indirim almamıştır ama kalitesinden dolayı diğer indirimli modellere tercih etmişlerdir?

• quote:

@esmerce

İndirim vardır çünkü ciddi bir toplu alım söz konusu; eğer indirim olmasaydı yöneticiler çalışanlarının kişisel tercihlerini 2. plana atarak başka markaya yönelirlerdi diye düşünüyorum, bir daha gördüğümde unutmazsam sorarım.

Benim açımdan iyi oldu her çeşit modele biniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

nedenleri ne olursa olsun Honda ayağa düşmüyor

En net cevap bu,sonuçta doğru.
  • valla ben Marmara Honda'daki yetkilinin yalancısıyım birebir kendi fikrim gibi de yazmadım zaten. ama böyle bir olay varsa da takdir etmek lazım Honda'yı..
  • Honda satışlarda kampanya yapmadığı gibi, indirimli servis günleri de pek yapmıyor.Bilmem yanılıyor muyum ? verdikleri 6 yıl garantiyi böylece kendi lehlerine çeviriyorlar.
  • Tüm honda severlere ve burayı okuyanları selamlar...

Bir horozu takip ederken buraya yazdığını gördüm ve sizin yazdıklarınızı okudum..

Bahsedilen başka marka FORD ve o oluşum içinde olanlardan biri de benim.

Herşeyden önce şunu şöylemek istiyorum. Bir arkadaşın kıvırdı cümlesini yakışıksız buldum. Aramızda tercihlerini değiştirenler ya da samimi davranmayanlar var. Bu doğrudur.

Biz halen konuyu takip ediyoruz.

Ayrıca honda kar amacıyla kurulmuş bir şirket değil mi? Neden indirim yapmasın...

İlkdefa böyle bir oluşum olduğu için stratejik hatalar yapıldı bizim tarafta. Eğer sizler böyle bir oluşum düşünüyorsanız bizim yaptığımız hataları iyi analiz ederek tedbirli bir şekilde hareket ederseniz sonuç alırsınız.[/
    size]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus_smmm -- 22 Kasım 2008; 9:47:30 >
  • Ben olsam City almam, ama sizin seçiminiz.[Cityde sanırım ESP(VSA) yok]
  • quote:

Orjinalden alıntı: netfriend

Honda satışlarda kampanya yapmadığı gibi, indirimli servis günleri de pek yapmıyor.Bilmem yanılıyor muyum ? verdikleri 6 yıl garantiyi böylece kendi lehlerine çeviriyorlar.

6 yıl garantiyi vermese bile ben güzelim arabamı başka yere elletmem, sonuçta yılda bir defa bakım , at la deve değil yani
  • evetttt
  • aralık liste fiyatıda belli olduktan sonra honda elegance otomatik fiyatını pazarlıkla ne kadar bir fiyata alabilirim arkadaşlar bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa veya aralık fiyatlarına göre civic almayı düşünüp fiyat alacak arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.

not. acaba honda aralık liste fiyatını nezaman açıklar bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. mesela bayram öncesine aralık liste fiyatları belli olurmu ve acaba aralık fiyatları kasım fiyatlarına göre sizce yukarı doğrumu aşağı doğrumu olur. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşkr ederim.

ben focus toplu fiyat alımı listesindeyim. umulan fiyatlara inilmez ise civic düşünüyorum.

b planı çerçevesinde civic düşünen başka arkadaşlarda var bu konuda aralık liste fiyatlarına göre civic alacak arkadaşlar grup oluşturmuşlarsa pm den bana ulaşırlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strabon -- 23 Kasım 2008; 12:22:29 >
  • kaç zamandır lise fiyatı hep 43.100 (otomatik elegance) hiç değişmiyor; eğer saçma sapan aksesuarlara eğilim göstermezsen 41 veya 40.500 gibi bir rakama alabilirsin , ancak aksesuarlarla kafanı bulandırmalarına izin vermemelisin
  • Arkadaslar ben de Aralık ayı icinde civic elegance almayi dusunuyorum. Adana Honda'dan alacagim. Kendi satin aldigim ilk araba oldugu icin nasil pazarlik yaparim ya da neler istemem gerekir bilmiyorum. Yardimci olabilecek varsa ya buradan ya da oucan@cu.edu.tr adresime ileterek yardimci olabilirse sevinirim.
    Saygilar&Sevgiler
    Dr.Okyay UCAN
    Cukurova Univ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyayu -- 23 Kasım 2008; 15:43:50 >
  • --------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar 2008 model Honda Civic Hb i-shift gri renkli aracımı satmayı düşünüyorum...Daha fiyat olayına bakmadım..Aracımdan çok memnun olduğumu ve hasarsız ve çok temiz olduğunu, ekonomik nedenlerle istemeden satacağımı belirteyim..İnşallah kıymetini bilecek birine satarım...Eğer istekliler olursa resim koyabilirim...Başka hiç bir yere ilan vermedim...Öncelikle meraklısına satmak istiyorum

Not: 1 ay içinde tam durum belli olacak..Eğer kurtarabilirsem elimde tutmaya çalışacağım..
    ---------------------------------------------------------------------------------
  • bende ford focus grubundayım iyi indirim olmassa bende heralde civic alıcam. bildigim kadarıyla şuan liste fiyatından 2.500 ytl kadar iniyorlar.
  • evet , 3000 ytl ye kadar iniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

evet , 3000 ytl ye kadar iniyor

nerden duydun 3000 ytl indirim yaptıklarını? ben en son 41500'e bulmuştum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.