city nin içini modifiye edince dehşet bir araba oluyor bakın
buda devamı
buda devamı artı güvenlik için yaptıkları
ben de katkıda bulunayım.
tipini beğenmeyenlere laf edilmiş ama araba satın alırken kararı etkileyen önemli faktörlerden biri de tipidir. satın alan arkadaşların bozulmasını anlıyorum ama karar aşamasındaki insanlara fikir verir tipi hakkındaki görüşler de. bence de clio symbol ve albea dan çok daha güzel bir araba. ilk gördüğümde bende çok çirkin bir araba diye içimden geçirmiştim ama bu başlığı okuya okuya gözüm alıştı. güzel görünmeye başladı. hani biraz da bekleyen arkadaşlar araçlarını teslim alsalar, trafikte bol bol city görsek iyice gözmüz alışacak beğenecez arabayı. evli çocuklu olsaydım düşünmeden bunu alırdım ama bekar genç insanlar için hb miniler daha uygun gibi duruyor. satın alanlara hayırlı olsun.
Oncelikle araci alan arkadaslarin hepsine hayirli olsun. Allah kaza,bela vermez insallah.. gule gule kullanirsiniz.. Honda bayiisi ile gorusmemle ilgili iki ayri konuyu sizlerle de paylasmak istedim. 1.Yan aynalar ve kapi kollarinin arac renginde boyanmasi icin 100 YTL istedi. bu konuda farkli fiyat alanlar varmi? 2.Subat sonu gibi tum honda bayilerini toplantiya cagirmislar. Zam gelir mi diye sordugumda, Bu toplanti sonucunda zam gelmeyecegini ama Sport modelinin uretimden cekip en alt modelin Comfort olabilecegini, bunun da aslinda dolayli bir zam oldugunu soyledi..Bu bir satis taktigimidir sizce?
ben elite modeli düz vitesi test etmiştim ve çok hoşuma gitmişti sen de test et mutlaka...
quote:
Orjinalden alıntı: Kamikazi
teşekkürler muallim35 ben de dizel düşünüyordum fakat günde ort 10-15 km kullanan birisi olarak dizel servis maliyetini de düşünürsen mantıklı olmadığına karar verdim kısmetse bu hafta sonu test sürüşü yapacağım.. honda city e yavaş yavaş yaklaşıyorum galiba... kafamda düz vites elit modeli var.. sonuçları paylaşırım
bende eski bir renaultcuyum ama artık bana renault cazip gelmiyor.Çünkü hondayla karşılaştırdığım zaman hondanın teknik özellikleri yarısı clioda yok.Buda beni honda city almaya yönlendiriyor.Ne dersiniz arkadaşlar honda city mi yoksa renault clio mu??Lütfen yardımcı olun
.Ben honda city almak istiyorum ama arabamı satmam lazım.Arabam Renault 19 1,6 RNE. Arabam çok temiz.Bende memurum.Her ay serviste ve çok çok temiz. 12.500 den aşağıya düşünmüyorum.Bende artık HONDACI olmak istiyorum .Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Bütün HOndacılara şimdiden teşekkürler...
tabiiki honda city bi kere özelliklerinden sollar renault clio yu bi havasından sollar ha bide bagajından sollar
hondaları hep sevmişimdir. gittim bu aracı inceledim. ama bu araçta gözüme hoş gelmeyen çok şey oldu.
galerideki müdür bu araç daha çok kıyı afrika ülkelerine satmak için yapıldı ve oraya çok ihrac ediliyor deyince biraz daha soğudum ama jazz halen daha güzel duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: hondacı
bende eski bir renaultcuyum ama artık bana renault cazip gelmiyor.Çünkü hondayla karşılaştırdığım zaman hondanın teknik özellikleri yarısı clioda yok.Buda beni honda city almaya yönlendiriyor.Ne dersiniz arkadaşlar honda city mi yoksa renault clio mu??Lütfen yardımcı olun
İkisinin özelliklerini print et yan yana koy. Güvenlik, Yakıt tüketimi ve servis kalitesini de düşünerek tekrar değerlendirme yap. Sonuçta hangisinin ön plana çıkacağını tahmin etmek zor olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: serkes1
hondaları hep sevmişimdir. gittim bu aracı inceledim. ama bu araçta gözüme hoş gelmeyen çok şey oldu.
galerideki müdür bu araç daha çok kıyı afrika ülkelerine satmak için yapıldı ve oraya çok ihrac ediliyor deyince biraz daha soğudum ama jazz halen daha güzel duruyor
Bu hangi bayideki müdür? Çok merak ettim.
quote:
Orjinalden alıntı: fayhan
Oncelikle araci alan arkadaslarin hepsine hayirli olsun. Allah kaza,bela vermez insallah.. gule gule kullanirsiniz.. Honda bayiisi ile gorusmemle ilgili iki ayri konuyu sizlerle de paylasmak istedim. 1.Yan aynalar ve kapi kollarinin arac renginde boyanmasi icin 100 YTL istedi. bu konuda farkli fiyat alanlar varmi? 2.Subat sonu gibi tum honda bayilerini toplantiya cagirmislar. Zam gelir mi diye sordugumda, Bu toplanti sonucunda zam gelmeyecegini ama Sport modelinin uretimden cekip en alt modelin Comfort olabilecegini, bunun da aslinda dolayli bir zam oldugunu soyledi..Bu bir satis taktigimidir sizce?
Kapı kolları ve aynaları boyatmamanı tavsiye ederim en iyi boya bile 3-4 yılda aynadan ve kapı kolundan atmaya başlar ve çirkin görünür. Ya da 3-4 yılda bir sürekli boyatman gerekir. (Bunu kaporta ustası söyledi)
Büyük ihtimalle satış taktiğidir. Zaten Kapı kolları ve ayna rengi dışında pek bi fark yok. Olan farklar küçük maaliyetlerle tamamlanacak şeyler. (Hoparlör, alarm, kromajlı kapı içi kolu)
evet ya ben de merak ettim hangi bayiinin müdürü yahu? böle şey mi olur?
quote:
Orjinalden alıntı: senjizu
quote:
tabiki ankara bora (honda bayi) ankaralı olanlar bilir satış müdürü sarışın bir bayan
malesef böyle bir şey var arkadaşın dediği şeyi bende duydum. banada ilaveten şu yorumu yaptılar honda her sene çıkaracakları araçlar için hedef ülkeler belirler ve o ülkelere satışlarda ağırlık verirler hedef afrika arkadaşlar. üzgünüm
bu yüzden belkide o kdar özenilmedi.
yeni kasa honda civic harika
quote:
Orjinalden alıntı: photomania
evet ya ben de merak ettim hangi bayiinin müdürü yahu? böle şey mi olur?
quote:
quote:
Bende Tr nin en büyük Honda bayii lerinden bir tanesinde görevliyim.. (isim vermicem reklam olmasın)
Bayii lerin bu yaptıkları ( CİTY hakkındaki bu yorumları) Ellerinde kalan CİVİC leri satmak için CİTY müşterisini CİVİC e yönlendirmek için yapılan ADİ ce bir satış stratejisi... Nisan ayında bu CİVİC ler tükenip elde CİTY kalıncada CİTY i satmak için bu söledikleri lafları yalicaklar..
Her bayii aynı değil arkadaşlar..Bazıları ellerindeki Modeli satmak için diğer modeli kötüleyebiliyor.. Biz CİTY nin kokteylinde Genel başkan dan şu sloganı duydul .. CİTY yi satmaya çalışmanıza gerek yok CİTY öyle bir araçki Kendi kendini satıcaktır..
BAYİİ City nin her koşulda satılacağını bildiği için şimdilerde CİTY müşterilerini size söyledikleri gibi çirkin cümlelerle CİVİC lere yönlendirmeye çalışıyor...
LÜTFEN BU YAZIMI DİKKATE ALINIZ...
EREN arkadaşımızın dediği gibi bir stratejide olabilir bu skyclad arkadaşımızın dediği gibi bayilerin yapmış olduğu bir boş boğazlıkta olabilir. ama şu bir gerçek toyota afrika hedeflerinin kat kat üstüne çıktı hulix ile vede türkiyedede çatır çatır sattı
bence önemli olan bizim beğenimiz ben beğenmedim. bu güne kadar 4 adet honda kullanmış biri olarak honda hata yapmaz diyorum.
Merhaba arkadaşlar, ben de aracımın ilk 1000km bakımını yaptırdım.. bir problemle karşılaşılmadı.. Gerçekten çok memnunum aracımdan.. Bence de kapı kolarını ve aynalaarı boyatmak sakıncalı olabilir.. özellikle kapı koları çok çabul çiziliyormuş..
Dostum; honda servislerinde aracın seri numarasından tanındıgı söyledi bana.. yani sen hernagi bir honda servisine gitsen, sisteme senin aracın numarasını girdiklerinde sistem otomatik olarak senin faturanı 0 (sıfır) lira olarak kesiyormuş.. Herhangi bir belgeye gerek yok.. Ben daha aracımı teslim almadan motor ve şase numaralarını ögrenmişti servis, kredi kısmını halledebilmek için.. O sırada daha fabrikadaydı benim city.. Taze üretilmişti.. Sıcak sıcak..
quote:
City'i teslim alırken bayi benim ilk 2000 içinde olduğumu ve ücretsiz bakıma hak kazandığımı söylemişti. Ancak herhangi bir belge ya da doküman verilmedi bana. Acaba böylebirşey verilmesi gerekiyor muydu? Bilgisi olan var mı?