Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (577. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.897
Cevap
55
Favori
1.099.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 Honda City Elite CTV ( benzinli ) 36,000 km. Akü yeni değişti. Vitesi D konumuna alınca rölanti düşmesi ve araç sarsıntılı kalkıyor. Motor ısındıktan sonra da sıkıntı devam ediyor. Eylül ayında Eskişehir Sanayide Bakımlarını yaptırdığım ustaya gittiğimde, araç kullanıldıktan sonra rölantide arıza gösterdiğini ve şanzıman yağının ( 3 ay önce değişti ) tekrar değişmesi gerekir ama arıza da devam edebilir dedi. Önerileriniz.
  • Merhaba hocam rölanti iken titreme sorunu varsa 5346015070 Ulaş bana sorununun çözümü var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 city elite cvt şanzıman aux yapmak isteyen ler varmıdır:)
  • Bilalbilge kullanıcısına yanıt
    Düşünüyorum ancak cesaret edemedim. Ankarada yapan usta da bulamadım.
  • snnkeskin 3.5mm Aux Adaptörü Ses Kablosu Müzik CD Adaptörü Honda Odyssey Accord Fit Şehİr S2000

http://s.aliexpress.com/Y32eQjM3

(from AliExpress Android)

AliExpress ten bunu aldım küllük bölmesini çıkardım video ile giriş yerini tespit ettim ve elimle biraz uğraştım ama sonunda yaptım konsolu sökmeden
  • Arkadaslar merhaba. 2 hafta once 2008 honda city elit cvt aldim 100binde lpgli. Birkac konuda yardim ve gorusunuze ihtiyacim var.

1) Arac ilk calistiginda rolantide beklerken ortalama yakit tuketimi bariz sekilde artiyor(gostergeyi sifirlayip 10km gittim 7.5lt ile tamamladim. islerimi hallettim birkac saat sonra geldim ve araci calistirdim isinmasi icin bekliyordum 5 dakika oldu olmadi ortalama yakit tuketimine bir baktim 8.7lt olmus ve bekledikce artiyor.) Arac dururken yakit tuketimi artmamasi gerekir. Ilk defa boyle bir seyle karsilastim. (Ankara'dan Duzce'ye 100-110km hizla geldim ortalama tuketim 6.0lt)

2) Kalorifer iyi isitmiyor. Aracin motoru tam isinmis halde dorduncu kademede dahi az isitiyor.

3) Sonradan fark ettik ki abs calismiyor. Ustaya gosterdik abs+abs beyni calismiyor dedi. tahmini 1000-2000tl tutar dendi. Araci bu haliyle kullaniyoruz frenler gayet iyi. Bize ilerde baska bir sorun acar mi?

Simdiden cok tesekkur eder hepinize kazasiz/belasiz keyifli surusler dilerim.

• emBAem E kullanıcısına yanıt
    Honda City nin kliması çok iyi soğutmasa da kaloriferi çok iyi ısıtıyor. Motor ısınınca hatta fanın önünde durulmayacak kadar sıcak.
    Bence aracın ABS'lerine baktırın. Çünkü bu araç yerden yüksek ve arada sert frende kızaklama yapar. ABS fren mesafesini iyi derece kısaltıyor.
    Araçlar rolantide fazla yakıt yakar genelde. Uzun yolda giderken sıfırlarsanız ortalama düşer ama genel ortalamayı şehir içi rolanti arttırıyor bende de.
  • Herkese slm bende city almayı düşünüyorum. Önerileriniz var mı?!? 25 bin civarı birşey arıyorum. Öner'i ve tavsiyesi olan varsa memnun olurum... şimdiden teşekkürler...

• yahya_kot kullanıcısına yanıt
    25'e zor hocam. eski kasaları bile 30 lara koyuyor millet.
  • Herkese iyi akşamlar.

Yeni kasa City'de Ls Es arasında ne fark var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: emretqr

Herkese iyi akşamlar.

Yeni kasa City'de Ls Es arasında ne fark var acaba?

Lastik ebatları, çelik jant, dijital klima, hız sabitleyici ve sis farı. Hatırladıklarım bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 11 Şubat 2017; 2:23:35 >
  • emretqr kullanıcısına yanıt
    http://www.ayisigi.com.tr/nostalji_modeller/city_2009-2011/genel_bakis.html

Özelikler kısmına bak orda yazıyor

• Herkese selamlar 2008 honda city cvt sahibiyim. Haftada 1 kez biniyorum aracıma.
    İlk çalıştırdığımda 30 sn filan bekleyip R ye alıyorum hemen geri geri gelmeye başlıyor. Sonra D ye alıyorum 5 sn kadar gitmiyor. Bu nedendir acaba ?
    Sürerken motor sıcakken sorun yokta ilk çalıştırdığımda bu problem.
    Bu arada radyom bozuktu hala yaptıramadım cd çalıyorum. Radyo frenkansı arada geliyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: emBAem

Arkadaslar merhaba. 2 hafta once 2008 honda city elit cvt aldim 100binde lpgli. Birkac konuda yardim ve gorusunuze ihtiyacim var.

1) Arac ilk calistiginda rolantide beklerken ortalama yakit tuketimi bariz sekilde artiyor(gostergeyi sifirlayip 10km gittim 7.5lt ile tamamladim. islerimi hallettim birkac saat sonra geldim ve araci calistirdim isinmasi icin bekliyordum 5 dakika oldu olmadi ortalama yakit tuketimine bir baktim 8.7lt olmus ve bekledikce artiyor.) Arac dururken yakit tuketimi artmamasi gerekir. Ilk defa boyle bir seyle karsilastim. (Ankara'dan Duzce'ye 100-110km hizla geldim ortalama tuketim 6.0lt)

2) Kalorifer iyi isitmiyor. Aracin motoru tam isinmis halde dorduncu kademede dahi az isitiyor.

3) Sonradan fark ettik ki abs calismiyor. Ustaya gosterdik abs+abs beyni calismiyor dedi. tahmini 1000-2000tl tutar dendi. Araci bu haliyle kullaniyoruz frenler gayet iyi. Bize ilerde baska bir sorun acar mi?

Simdiden cok tesekkur eder hepinize kazasiz/belasiz keyifli surusler dilerim.

Merhaba bende 2 hafta önce 2008 model comfort aldım kalorifer isitmasinda sıkıntı vardı 150 liraya radyotör yapan ustaya ilaçla temizletim şimdi açınca sıcaktan duramıyorum. :))

• Arkadaşlar bende 3 hafta önce 2008 comfort honda city aldım çok da memnunum yalnız 2 şey sormak istiyorum size 1. si dışarıda hava kaç derece bunu teyp deki gosterge de göremiyorum kurcaladım ama malesef bulamadım ? 2.si malum lastikleri bu arabaya göre ufak duruyor 14. İnç 175 lik uzerindeki lastikler bunu 15. İnç 195 lik ile degistirsem bir sıkıntı olur mu ? Şu anda lpg de şehir içi 22 kuruş yakıyor lastikleri büyütürsem yakit ta çok fark olur mu ?

• topalsolucan01 kullanıcısına yanıt
    30 bin olsun o halde yeterki temiz olsun:)))

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın kaça aldınız sorması ayıp:))???? Darısı başıma diyelim:)) @blacksss

• quote:

Orijinalden alıntı: yahya_kot

Hayırlı olsun güle güle kullanın kaça aldınız sorması ayıp:))???? Darısı başıma diyelim:)) @blacksss

Teşekkür ederim 30 bin liraya aldım 76 bin de arabam valla çok memnunum tavsiye ederim

• Merhaba arkadaşlar.2006 model comfort sahibiyim.Lastikler 175/65/14. Bu araca 15 jant takılır mı? Elit paketlerde lastik ebatları büyük.Comforta bu jant ve lastiklerin takılması sıkıntı yaratır mı?
  • Herkese merhaba 2008 model honda city elite benzinli otomatik aracim var ve kronim bir sorunum bulunmakta bos vitesten D veya R ye atinca araba titriyor(hissedilir derecede).Ayrica isiklarda beklerken yine bir silkeleme yapiyor sonra pesine bir vuruntu ve gaza bastiginizda araba 2 3 saniye sonra gazi aliyor sanki acemi sofor gibi araba kendini ileri atiyor.Bu sorunla karsilasan ve cozumunu bulabilen var midir?Şanziman yagi,sanziman kulagi degisti bobin ve bujilerde sorun yok. Ustalar sanziman indirelim dediler fakat oyle bir sey olursa onun yerine bir ust kasa city almayi dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.