Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (579. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
55
Favori
1.099.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomatik olmasi benim icin onemli degil.ama kasa olarakta 2009 ustu modelleri begeniyorum.tercihim dusuk km olmasi olacak.cok tesekkur ederim bilgileriniz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2006 model city şanzıman yağı kaç km'de değiştirmeliyim. Bir de fiyat Ne kadar tutar, yardımlarınızı bekliyorum

• Selam Cityci arkadaşlar...

Tecrübelerinize güvenerek yardımlarınızı rica edeceğim..

Otomatik vites, 100bini fazla geçmemiş , ağır hasar kaydı olmayan, kaputta, saselerde işlem olmamış, komple boyalı olmayan bir city bakıyoruz..

Sormak istediğim bunlara lpg taktırmada sıkıntı var mı?

City için söylemiyorum bazı araçların motorları uyumsuz olabiliyormuş sanırım..

Bir de lpg işi kaça patlar BRC falan iyi birşey olsa ya da günlük şehir dışı 100 km için lpg gerek var mı?

Bir de 2008 ile 2009 kasa arasında makyaj dışında çok farklar var mı? Kronik sorun vs..

Son olarak belirttiğim kriterlerde aracını satmak isteyen varsa görüşmek isterim.

• enginckc kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda yeni kasa otm. city ile 100-125 km hızla 5.6 yaktı.

4 kişi+bagaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelllll -- 13 Ağustos 2017; 19:16:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trenist

Merhaba, 2006 model city şanzıman yağı kaç km'de değiştirmeliyim. Bir de fiyat Ne kadar tutar, yardımlarınızı bekliyorum

20 binde bir değişiyor şanzıman yagı orjinal kendi servisinde değiştirin dandik bir yağ kullanirsaniz şanzıman bozulabilir yabilmiyorsan 300 350 lira arası degisiyor

• Şanzuman yağı 60 binde değilmiydi...?
  • arkadaslar malum kıs lastıgı zorunlu hale geldı. aracım 2007 honda city elite model. aracımın ustunde 185 55 15 lastık var ben 4 mevsım 185 60 15 almak ıstıyorum acaba araca uyarmı. muayenede sorun cıkarmı
  • Yeni kasa 40 bin üst limit olmak üzere tavsiye eder misiniz arkadaşlar? Artıları eksileri nelerdir muadillerine göre durumu nasıldır. İkinci elinin zayıf olması dışında olumsuz ne gibi özellikleri vardır. Manuel tercihimizdir.
  • yarasa0909 Y kullanıcısına yanıt
    kış lastiği sadece ticari araçlarda zorunlu.
  • Mrblar biraz geç olsada konuya dahil olalım istedim aracım 09 model es city otomatik aracın kronik bir problemi yok suan ki lpg fiytları ile yaklasık 26 krş yakıyor şehir içi aractan gayet memnunum mini sedan olarak şhiçi ve şdışı gayet yeterli bir araç

• Benim aracımda 205 55 16 lastik takılı ve aracım bu lastik tercihi ile tol tutusu çok basarılı orjinali 185 55 16 bu arada benden önceki sahibi bu lastikleri almış kışlık yazlık takım olunca arastırdım tek sorun yakıt olur dedikleri için değiştirmedim

• eraytiky E kullanıcısına yanıt
    Mini sedan?

4.40 metre ayrıca 500LT bagaj arka diz mesafesi söylememe bile gerek yok. Bence gayet yeterli

• 2007 otomatik city istanbul için motor yağı önerisi alabilir miyim?
  • Slm arkadaşlar aylarca jazz ararken kendimi bir anda gri 2009 otomatik f1 es yeni kasa city pazarlığı yaparken buldum.Dizayn ve görüntüsü eski kasaya göre daha heybetli ve güzel geldi.Üç aşağı beş yukarı hayırlaştık.Araç başka şehirde yarın gidip gösterip alacağım.Piyasası zayıf diyorlar ama aldık sayılır.inşallah satarken elimizde kalmaz.Gerçi soranlardan dolayi araç sahibine zor ulaştık.Avantajı araç 67500 kmde ve kazasız.Bende kullanacağım ama daha fazla eşim için aldım.Umarım pişman olmam.parça bulmak sorun olurmu bilmiyorum.Kullanan arkadaşlarımız memnuniyet konusunda bilgi verirlerse memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 5 Kasım 2017; 11:47:49 >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• ozelllll O kullanıcısına yanıt
    İnşallah Teşekkürler.

• hk_seyyah kullanıcısına yanıt
    Mobil yağları birçok servis honda için öneriyor. Bende 5-30 mobil kullandım enson
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnkeskin

Mobil yağları birçok servis honda için öneriyor. Bende 5-30 mobil kullandım enson

teşekkürler. forumlarda 5-40 mobil önerilerini gördüm daha çok. 5-30 ve 5-40 arasında ne fark var ki?
  • hk_seyyah kullanıcısına yanıt
    Şimdi tesadüfen denk geldi bu yağda güzel gibi:
    http://www.hepsiburada.com/castrol-magnatec-stop-start-5w-30-a5-4litre-uretim-yili-2017-p-HBV0000019GI4?magaza=Hepsiburada&t=product&q=HBV0000019GI4
    Castrol Magnatec STOP-START 5W-30 A5 4Litre
    hem tam sentetik hemde honda uyumlu deniyor.

Özelliklerine baktığımızda A5/B5 ve A1/B1 spesifikasyonlarını karşıladığı yazıyor. Honda kitapçıklarında da motor yağının bu özelliklerde olması gerektiği yazıyor.

Vizkozite hava sıcaklığıyla ilgili de bir durum. Ama bildiğim kadarıyla 5-30 daha ince bir yağ. Araç yağ kaçağı yapınca daha kalın yağlar öneriliyor.

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam

Kitapçık Linki:http://www.ayisigi.com.tr/ftpfiles/pdf/kitaplar/City_2006-2008.pdf

• Arkadaşlar slm city 2009 es modeliyle araniza yeni katıldık.Aracı eşim kullanacak..Araci yavas yavaş çözmeye çalişıyorum.şimdilik birkaç sorum var.1-kapılari otomatik kilitleme özelligi yokmu 2-gece farları açinca cam düğmelerinde ışik yanmıyormu 3-Bagaj lambası varda benmi görmedim.4-Anahtarsiz radyo açılmıyormu.5-parça malzeme bulmakta sıkıntı varmı.Araç hasarsız boyasız demiz diyde aldı ama city lerin piyasası zayıf dediler ama ben genede beğendiğim içi aldım.

• 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.