< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (585. sayfa)
-
-
Birkaç paylaşım ve bilgi vermek istiyorum bu araç hakkında.
LPGli arca sahipseniz ve ilk marşı alırken sorun yaşıyorsa gaz regülatörü ya da diyaframı arızası imiş onu öğrendim. Beyni değiştirdiler ve sorun çözüldü.
Aracın altından 2000 devirde gelen ses egzozun ısı yalıtımı ile sürtmesinden geliyor çok basit bir işlem altına girip elinizle bile düzeltebilirsiniz şoför koltuğunun altında bir metal parça görürsünüz zaten ben öyle çözdüm.
Araçın paçalıkları kırıldıysa ne yazıkki ben Türkiyede bulamadım orijinal olarak satan bir yer ve kendim kablo bağı ile birleştirerek tamir ettim maalesef öyle idare ediyorum.
Araç için koltuk kılıfı, bagaj havuzu, paspas gibi ürünleri ben Batkan oto isimli bir yerden temin ediyorum ayrıc direksiyon yıprandı ve orada deri kılıf yaptırdım gayet memnun kaldım tavsiye ederim ürünlerini.
İç aydınlatma grubunu LED ile değiştirdim ve orta tavan aydınlatmasını değiştirirken canbus özellikli LED kullanmazını tavsiye ederim yoksa yanık kalıyor araç içinde sürekli olarak. Ayrıca ampuller 31 mm yani kısa ona dikkat ederek almanızda fayda var.
Araçta titreme, devir dalgalanması, ışıklarda boşa alınca stop etme gibi şeyler genel olarak sübap ayarlarından kaynaklanıyor ben stop etmeye başlayınca ayarlatıyorum sorun ortadan kalkıyor haberiniz olsun.
Son olarak kaza sonrası destek konusunda bayi oldukça iyi davransa da parça temin süreci uzun oluyor. Farları bulmaları çok uzun sürmüştü benim mesela. Bir de debriyaj alt üst merkez değişti bu parçaların orijinallerini bulmaları da yetkili servis olmalarına rağmen çok uzun sürdü bunu dikkate almanızda fayda olduğunu düşünüyorum. Debriyaj konusunda da cimri davranmayın ve hidrolik yağını değiştirin ben değiştirmedim ustam hep o değişmez dedi sonuç olarak debriyaj alt üst merkezi değiştirildi.
Bunlar haricinde sorusu olanlara yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2007 City Elite CVT aldım. Kullanım kitapçığı sizde varsa paylaşabilir misiniz?
-
Frene ilk basıldığında sert olması sonradan yumuşaması bazende hafif basmama rağmen abs devreye girip darbeli frenlemesi ile ilgili servis abs beyni bozuk dedi. Daha önce ABS beyni tamir ettiren var mı aramızda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanım kılavuzunu e-mail adresinize gönderebilirim. Buraya atamadım.
-
2022 modelini gelecek hafta teslim alıyorum. Konuya 1 yıldır mesaj yazılmamış. Bu kadar talep görmeyen bir araç olmasına şaşırdım.
-
Talep var da aşırı değil.Hayırlı olsun,hangi bayiden alıyorsunuz?2022 ile 2021 model arasında önemli bir fark var mı?Kablosuz CarPlay gibi v.b.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sport adlı paket varmış 1.0 olsa gerek bize gelmedi o motorlar
-
Bildiğim kadarıyla hybrid de var,lpg’li var mıydı emin değilim.Hatchback’i de çıkmıştı.Bizde sadece 121 bg atmosferik var.
Kablosuz CarPlay ne yazik ki yok. Hatta hiçbir fark sanırım zira tüm videolarını izledim fark göremedim.
Bursada yaşamama rağmen ankara Efe den alıyorum. Elinde stok olupta aksesuar ile soymaya çalışmayan tek bayi burasıydı.
Liste fiyatının 1.500 TL altına aksesuarsız bir şekilde alıyorum.
İstanbul’da liste fiyatının üstünde satış oluyor.
cam filmi yaptıran var mı ? hangi markayı önerirsiniz fiyatlar nedir ?
-
Liste fiyatı 563 olan araba için 595 istedi İstanbul’daki bayiler.
32.000 TL lik ne yapacaklarsa.
Aşırı istememişler ama,yine de çok.
-
Arkadaşlar selam. Honda City aldım bende. İşlemleri başlattım kaporayı yolladım ve birkaç güne aracım hazır olacak. Satış danışmanım aksesuar isterseniz
lletin uygun olacak şekilde yardımcı oluruz dedi. Şimdi sorum şu hangi aksesuarları yaptırmalıyım? Şu an masrafım çok olacağı olası cevaplar içinde en elzem olanlarını belirleyip ona göre karar vereceğim.
park sensörünü 1.sıraya yazdım bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 6 Aralık 2022; 17:15:15 > -
-Araç kapalı renkse siyah deri koltuk(size kalmış)
-orjinal bagaj havuzu ve kışlık paspas
-Komple boya koruma için seramik kaplama.
Aklıma gelenler bunlar.hayırlı olsun bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hit2934 -- 6 Aralık 2022; 17:58:8 >
Hocam çok teşekkürler. Bagaj havuzu ve kışlık paspası ekliyorum hemen. Seramik kaplama İçin tahmini ne kadar isterler bir fikriniz var mı acaba ?
aracın rengi meteor gri bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 6 Aralık 2022; 18:9:41 > -
Yani ben geçen sene aldığım için fiyatı katlanmıştır,piyasasını araştırıp öğrenmek daha iyi olur.
2022 city park sensörü taktıran varmı, istanbulda orjinal park sensörüne bayi ne kadar istiyor?
-
1 aydır FC5 civic almak için bakıyorum ama temiz araç bulamadım. Bu nedenle 2009 civic imi de satmaktan vazgeçmiştim. Geçen hafta City i beğendim, dün de fiyat aldım 580 bin dediler bana (seramik kaplama, 4 kış lastiği ve cam filmi dahil). Eğer aracımı istediğim fiyattan satabilirsem hemen alım işlemlerini başlatacağım, yoksa binmeye devam.
Keşke City i Asya paketindeki gibi hayalet göstergeli şekilde gelseymiş, Türkiye yine 3.sınıf dünya ülkesini geçememiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X