Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
56
Favori
1.098.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw çıldırcam.. benimkini de teslim etsinler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraerdogan

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

bende şööle farklı 2 resmini koyiyim görmek isteen arklar için

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam

--------------------------------------------------------------------------------------------------

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam

Beyler bukadar olmaz bugun daha bu reimdeki araba gibi yaparım alırsam diye aklımdan gecti.Sansa bak be.Ben jantlerı daha farklı dusunmustum sadece:)

Harbiden çok güzel

• araba gerçekten çok şık ve çok sportif olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

araba gerçekten çok şık ve çok sportif olmuş

+1
  • valla ben cumartesi günü eve giderken bir ara sokakta park halinde gördüm ilk kez ama beğenemedim

içi, konforu iyi olabilir ama arabaya dışardan bakınca bir gariplik var sanki lastik ve jant ebatları küçük gelmiş arabaya

o sebeple bir garip duruyor

yani eski civicler daha bir kompike ve bütün gözüküyordu gözüme

ama dediğim gibi motor, iç donanım falan bilmiyorum, fakat dişarıdan bakınca arabada bir garip dizayn var
  • haklısın boss71 daha önce de sizlerle payşaltığım gibi comfort ve sport modellerinde 14 inç jant kullanıldığından çok garip duruyor dışarıdan bakınca ama 15 inç kullanılan elite modeline bişiey demem diyemem :)

quote:

Orjinalden alıntı: boss71

valla ben cumartesi günü eve giderken bir ara sokakta park halinde gördüm ilk kez ama beğenemedim

içi, konforu iyi olabilir ama arabaya dışardan bakınca bir gariplik var sanki lastik ve jant ebatları küçük gelmiş arabaya

o sebeple bir garip duruyor

yani eski civicler daha bir kompike ve bütün gözüküyordu gözüme

ama dediğim gibi motor, iç donanım falan bilmiyorum, fakat dişarıdan bakınca arabada bir garip dizayn var

• Arabalarını alan arkadaşlar resim ekleyebilirlermi acaba?
  • Abooooo
    Millet arabayı almaya başlamış bile.
    Bu araba albea palio gibilerini piyasadan silecek mi ne?
  • ccecy belki resim koyabilir!!
  • HONDA CİTY si olan öğretmenler; fan klubü açmak şart oldu heralde...

yeni city lerini alan arkadaşlar; hepinize hayırlı olsun... inşallah 2006 hayırlara vesile olur...

Darısı bizim başımıza. daha henüz arabanın ne zaman geleceğini bilmiyorum. halbuki aracın parasını 21 aralıkta vermiştim. aradan birsene geçti araça hala yok

neyse geç olsunda güç olmasın!

bu arada hem fotoğraflar hem de aracın yakıt ve performans değerlendirmelerinizi gönderirseniz sevinirim.

ayrıca
    yakıt tüketim ile ilgili değerler benim aldığım 23.500 lük modelinde de var mı acaba?
    araçta ne kadar yakıt var bu yakıtla kaç km gidersin vb şeyleri yazan gösterge......

• Arkadaşlar aracı aldığım ve çalıştırdığım ilk an yakıt tüketimi 12,7 lt/100km idi. Şu an 75 km yol yaptım değer 9,0lt/100km. Motoru süper hiç kafa yormayın ona. İst trafiğinde olmama rağmen nerdeyse her kullanışımda yakıt tüketim değeri digital ekrana göre 1lt düşüyor. Tabi 7-7,5 arası durur sanırım, sıfıra gelmeyecek ya. Fotoğraflara gelince aynı galeride gördüğünüz gibi bi fark yok, yinede cep teli ile çekip koyarım siteye. Dün hanımı Honda Türkiye den aramışlar anket yapıyolarmış. Karım da beni okuldan gelince işletti, sana yanlış arabayı vermişler o elit modeliymiş geri istediler dedi. Bende vermem farkını verim araba bende kalsın dedim. Arabayı alın memnun kalırsınız.
  • Birde siz alacağanız arabanın sürücü tarafı camının tek dokunuşta kalkıp, indiğini sıkışma önleyici sensörü olduğunu, arabanın cd çalarının harika olduğunu, içerden açılan bagaj ve benzin depo kapaklarının bulunduğunu, geceleri arabanın kapısını uzaktan kumanda ile açtığınızda iç lambanın yanıp sizi beklediğini, kontak anahtarını çevirdiğiniz anda kapıların kilitlendiğini, gece arabayı durdurup kontak anahtarını çıkardığınız anda kapıların tekrar açılıp iç lambanın yine yandığını bilmiyorsunuz. Arkadaşlar ince ince detaylar var bu arabada ve bunları yazmaya tenezzül etmemiş japonlar. Alan ve merak edenler yine söylüyorum memnun kalacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccecy

Birde siz alacağanız arabanın sürücü tarafı camının tek dokunuşta kalkıp, indiğini sıkışma önleyici sensörü olduğunu, arabanın cd çalarının harika olduğunu, içerden açılan bagaj ve benzin depo kapaklarının bulunduğunu, geceleri arabanın kapısını uzaktan kumanda ile açtığınızda iç lambanın yanıp sizi beklediğini, kontak anahtarını çevirdiğiniz anda kapıların kilitlendiğini, gece arabayı durdurup kontak anahtarını çıkardığınız anda kapıların tekrar açılıp iç lambanın yine yandığını bilmiyorsunuz. Arkadaşlar ince ince detaylar var bu arabada ve bunları yazmaya tenezzül etmemiş japonlar. Alan ve merak edenler yine söylüyorum memnun kalacaksınız.

Ehh be abicim.. Gidip bana eylem yaptıracaksın Honda Plaza'nın önünde.. ''Verin uleeen artık arabamıı...'' diye..

Çok memnun etti bu ayrıntılar beni.. Gerçi aracı aldığımda hakkatten sürprizlerle karşılaşacağımı ve belirtilmemiş bir çok özellik çıkacağını tahmin ediyordum..

Herkese hayırlı olsun tekrar..

• ARKADAŞLAR aracı alamadan bizi heyecanlandırdınız ve ardından iletişim koptu.

izlenimlerinizi merakla bekliyorum hem fotoğraflar hem de aracın yakıt ve performans değerlendirmelerinizi gönderirseniz sevinirim.

ayrıca
    yakıt tüketim ile ilgili değerler benim aldığım 23.500 lük modelinde de var mı acaba?
    araçta ne kadar yakıt var bu yakıtla kaç km gidersin vb şeyleri yazan gösterge......

sorularıma da hala cevap alamadım...
  • Mesafe ölçer ( alınan yolu toplam km olarak gösteriyor). Sıfırlanabilir mesafe ölçer son sıfırlamadan sonraki mesafeyi gösteriyor. Ortalama yakıt tüketimi göstergesi şu an benim ki araç 100km yol yaptı 8,6lt/100km değerinde. Tüm göstergeler bunlar. Dış ısı ve kalan lt olarak yakıt. kalan yakıtla kaç km yol alırsın gibi değerler yok. Digital bilgi ekranı tek satır ve bir düğmeyle kontrol ediliyor çok fonksiyonlu bişi değil.
  • Allah herkeze kazasız belasız iyi günlerde araçlarını kullanmayı nasip etsin.(Aminnn)
    Honda ailesi olarak geneldewww.hondapowerclub.com adlı sitede bulunuyoruz,araçlarınızla ilgili düşünceleriniz, sorularınız ve sorunlarınız olursa buraya yazın.
    Deneyimli honda kullanıcıları mutlaka sizlere bu markayı uzun süre kullanan kişiler olarak tavsiyelerde bulunacaklardır.En azından farazi şeyler söylenmez kesin bilgi alırısınız.

Ayrıca çeşitil etkinlikler, yarışmalar falan düzenlenir bunlara katılabilirsiniz, şehir monotonluğundan bir nebze de olsa kurtulursunuz.
    Honda çok farklı bir marka onu ancak kullanan bilir gerçekten doğru bir tespittir.
    Sizleride aramızda görmek isteriz, 30 yaşın üstü(benim gibi) birçok kullanıcıyla görüşüyoruz ve bu özellikle eşimin çok hoşuna gidiyor yeni arkadaşlıklar kurmak ve bunun farklı illerde olması çok güzel bir olay gerçekten.Bunun sadece bir araba markası yüzünden olmasıda ayrı bir enteresanlık zaten.

Neyse aracınızı kullanmaya başladıkça diğer hondacılarla selektörleşmeye ve kavşaklarda birbirinize yol verme olaylarına şahit olacaksınız.O zaman da iyiki almışım tebessümünü görmek için aynaya bakmanız kafi olacaktır.

Hepinizi HondaPower Club a bekliyoruz.

Saygılarımla.

• Tekrar selam.. Honda Türküye üretimde Sport modeline öncelik veriyormuş.. Comfort modelleri bu ayın sonuna doğru piyasada daha rahat bulunacakmış.. Ben beklemek istemediğim için Sport modeline döndüm.. Aynaları ve kapı kollarını sonradan da boyatırım.. Yan çubuğu da taktırırım rahatsız olursam daha sonra.. Zaten aldığım gibi alarm taktıracağım için merkezi kilit kumandalı da olacak.. Arkada iki hoparlör eksik, ama yerleri ve kabloları hazırmış, oraya da iki tane kaliteli hoparlör alacağım, Hatta o kocaman bagaja da bir tane woofer..

Ve bence bunların hepsi 1.500 YTL tutmaz..

Başka da farkı yok diye biliyorum.. Eğer bilen varsa yazsın arkadaşlar.. Ccecy, hediye birşeyler verdiler mi?

Cuma günü bej rengi CITY sportumu teslim alacağım..

• Hayırlı olsun zealous sport veya comfort hangisini alırsan beğenirsin ben sportları da gördüm teslim alırken, aynen anlattığın gibi olumsuz bi tarafı yok. Hediye vermiyolar kardeş, sen arabayı bu tarihte bulduğuna dua et al git dediler. (Şaka şaka çok ilgililer ama hediye yok).
  • Teşekkür ederim arkadaşım... İnşallah bir aksilik olmaz son anda..

Bana ufak tefek hediyelerimiz var dediler ama bakalım, sürpriz olsun dediler.. Ondan sordum sana..

quote:

Orjinalden alıntı: ccecy

Hayırlı olsun zealous sport veya comfort hangisini alırsan beğenirsin ben sportları da gördüm teslim alırken, aynen anlattığın gibi olumsuz bi tarafı yok. Hediye vermiyolar kardeş, sen arabayı bu tarihte bulduğuna dua et al git dediler. (Şaka şaka çok ilgililer ama hediye yok).
  • Bende Almak için sırada olanlardanım ama kafama bişey takıldı ve canım çok sıkıldı.
    www.sikayetimvar.com girdim.
    hondadan bu kadar şikayet görmeyi beklemiyordum ve bir tanesi bile çözüme ulaşmamış kimisi mahkemeye vericem diyor.
    Ve müşteri memnuniyeti yapılması gereken konularda tam tersi tavır alınmış.
    Çok üzüldüm ve kafamda soru işareti var vaz mı geçsem almaktan yoksa honda city alacaktım tamam araba iyi diyelim ya sonrası.
    Servislerdende satıcılardanda hep şikayetçiler Hadi hayırlısı Kafam karıştı.
    Yardımcı olun...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.