Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Sürüş Sorunları. (Sorunlar kişisel olabilir, araca mal etmeden yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Honda Civic Manuel araç aldım, yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve 1500 km yol yaptım. Bunun 1000 km si uzun yoldur. Tüketim ortalamam ise 7.7 olarak görünüyor.

1. Sorum: Araç yeşilden kırmızıya dönen ışıklı göstergeye uygunmu kullanılmalı.

2. Sorum: Araç vites gösterge ikazına uygunmu kullanmalı.

3. sorum: Econ uzun yolda ve şehir içinde sürekli açıkmı olmalı.

Zira Aracı yeşil konumda tutmak çok zor olduğu gibi performansda çok düşük oluyor. Econ aynı şekilde performansı çok kısıtlıyor. Araç 35-40 km hızda 4. vites uyarısı, 45-50 km hızda ise 5. vites istiyor.

Sürüş tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Ayrıca 7.7 lik tüketim ortalamam sizce nasıldır. Teşekkürler.

• bende 2011 var onun dediği vitesleri yaparsam 1500--2000 devir arasında gitmeli bu da yığılma titreme gibi sorunlar yaratıyor...Şahsen ben uymuyorum ama sorun gücü yüksek devirde üretmesi o da Honda yapısı neylersin....
  • Yani aracı honda mühendislerine göremi kullanacağız, kendi sürüş tecrübemize göremi kullanacağız :)
  • Yakıt masrafı önemli değil diyorsan, gazla korkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Yakıt masrafı önemli değil diyorsan, gazla korkma

yakıt masrafı tabiki önemli, ancak asıl mesele motoru en verimli şekilde kullanmak, motoru sağır etmemek.
  • Bence fazla kurallara uyumlu davrama en azından bu km lerde. Ben karma kullanıyorum yeri geliyor econ açık kullanıyorum, yeri geliyor econ kapatıp gazlayıp gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sorun" ve "soru" farklı şeylerdir, "Yeni Honda Civic sürüş ile ilgili sorular" demeniz daha yerinde olurmuş.

"mı" soru edatı ayrı yazılırsa güzel olur.

Oradaki göstergeler ekonomik kullanmak için size bir tavsiye niteliğindedir, kararı sizin elinizdedir.

Econ tuşunu performans aramadığınız efendice gittiğiniz her zaman açık tutmanızı tavsiye ederim. Arabadaki sistemlerin ve hızlanmanın daha az yakıt tüketecek şekilde olmasına çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.