Şimdi Ara

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
34
Favori
184.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oturkmen

Niye el frenini elektronik yapmamışlar?

Bunu mühendislere sormak lazım ama şahsen bir kullanıcı olarak benim için böyle bir crossoverda mekanik el freni avantaj bile olur dezavantaj değil...

Elektronik el freni sadece kabin içinde yer çalmıyor, buton olarak şık duruyor ve otomatik çalışabiliyor benim için başka hiçbir esprisi yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

maliyet tabiki. başka hiçbir sebebi yok. normalde ucuz bir araç bu. 40.000 tl fazlası var türkiye'de, bu yüzden böyle donanımlar arıyorsunuz.

aracın her tarafı sert plasti,k göstergeler 20 yıllık falan, siz neden elektronik el freni yok diyorsunuz.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Beyefendi ben bu forumda bu aracın İngiltere ve Almanya'daki araçlarla fiyat kıyaslamasını yapmıştım. Neye göre, hangi somut bilgilerle 40.000 tl fazlası var diyorsunuz.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    2 tane özelliğini beğenmemişsiniz diye tüm arabayı çöp ettiniz sizin istediğiniz kıvamda araçlar volvo range rover ayarı belliki onlarda galiba 70 bin lira daha fazla onlardan buyurun SUV C Segment en iyi ve rakipsiz araç CRV rayiç bedelide bu civarlarda piyasadan haberiniz yok sanırım ha yiede fazla geldiyse B segment SUV alırsınız olur biter
  • Millet saf honda türkiye feci kurnaz
    Araba yok ayağına millete 140.000 liraya dizel otomatik yüksek honda civic satıyorlar bizim milletde he diyor
    139.990 lira olan araçta 5 kuruş indirim yapmıyorlar en son 140.000 düz olsun dedim pişkin pişkin gülüyor birde danışman
    Ağzının tam ortasına kürekle vurasım geldi vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 1 Temmuz 2015; 3:22:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Millet saf honda türkiye feci kurnaz
    Araba yok ayağına millete 140.000 liraya dizel otomatik yüksek honda civic satıyorlar bizim milletde he diyor
    139.990 lira olan araçta 5 kuruş indirim yapmıyorlar en son 140.000 düz olsun dedim pişkin pişkin gülüyor birde danışman
    Ağzının tam ortadına kürekle vurasım geldi vallahi

Dogus fanı da bunu diyor ha

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Millet saf honda türkiye feci kurnaz
    Ağzının tam ortadına kürekle vurasım geldi vallahi

Dogus fanı da bunu diyor ha

Ne diyelim çocuk ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçta kullanılan ZF üretimi yeni nesil tork konvertörlü 9 ileri klasik otomatik şanzımanın detayları;

http://youtu.be/Dtxb7IzdeyI

• yillardr ayni arabanin seatini 15 dusuge vosvosunu fazlasina oda 6 ay sonrasina sattilar birde sorunlu dsg fiyat farki var ki akillara zarar gitti siraya girdi aldilar simdi honda forumlarini mesgul ediyorlar sanirm yedikleri kaziklari sümen alti etmek icin ;)

• SiyahPelerinliAdam kullanıcısına yanıt
    yiyorsa yapın der gibi yayınlıyorlar ya bu videoları. Bana en ilginç gelen ise açık yazılım imkanı sunması. Otomobil firmaları kendi yazılımlarını kendileri yapıyor anladığım kadarı ile. Bu da versiyon güncellemesi gibi güncellemeler olabileceği anlamı da taşır mı? Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachesco

yiyorsa yapın der gibi yayınlıyorlar ya bu videoları. Bana en ilginç gelen ise açık yazılım imkanı sunması. Otomobil firmaları kendi yazılımlarını kendileri yapıyor anladığım kadarı ile. Bu da versiyon güncellemesi gibi güncellemeler olabileceği anlamı da taşır mı? Ne dersiniz?

Şanzıman üreticisinin sağladığı tolerans aralığında şanzımana kalibrasyon imkanı sunulması gayet normal ve gerekli bir durum, zira aynı şanzımanın uygulandığı araçların oldukça farklı karakterleri var. Ağırlıkları, çekiş sistemleri, motorlarının güç/tork grafikleri v.s. V.s. Dolayısıyla efektif kullanım için adaptasyon şart...

• ZF9 un desteklediği max tork 450nm. miş.
    200hp 430nm gibi bir yazılım paketi hiç fena olmaz. Tahmin ediyorum motor da şanzıman da bu değerleri kaldırabilir.
    Honda kafayı çalıştırır da bmw audi gibi yazılım satarsa oradan da para kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachesco

Beyefendi ben bu forumda bu aracın İngiltere ve Almanya'daki araçlarla fiyat kıyaslamasını yapmıştım. Neye göre, hangi somut bilgilerle 40.000 tl fazlası var diyorsunuz.

ingiltere 2.0 otomatik fiyatı
    30.000

1.6 dizel otomatik fiyatı
    32.000

%90 ötv ile 2.0 1.6'dan ucuz. tam hesabını da yapayım.

59.000 tl 2.0 çıplak fiyatı. 1.6 dizel otomatik 62.800 çıplak fiyatı.

vergileri uygulayalım. %45 ötv ile 89.9. %18 kdv'yi koyalım. 105,00 tl.

na bu somut bilgilerle diyorum. haklısınız ama 40 değil 30.000 fazlası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokcuuuuu

2 tane özelliğini beğenmemişsiniz diye tüm arabayı çöp ettiniz sizin istediğiniz kıvamda araçlar volvo range rover ayarı belliki onlarda galiba 70 bin lira daha fazla onlardan buyurun SUV C Segment en iyi ve rakipsiz araç CRV rayiç bedelide bu civarlarda piyasadan haberiniz yok sanırım ha yiede fazla geldiyse B segment SUV alırsınız olur biter

2 özellik mi aracın makyajlı versiyonunu denemiştim.

motoru ve iç hacmi dışında aracın sorunları

direksiyon ile lastikler arasına bir bağ yok(direksiyon hissinden falan vazgeçtim, ciddiyim yok, tork steering bile yok, allah aşkına ix35'in direksiyonu berbattır ondan bile kötüydü)

yalıtım(araç sınıfında açık ara en kötü yalıtıma sahip, sadece motor yalıtımı var. yol sesi konusunda b sınıfı ucuz bir araçla aynı rüzgar sesinde daha kötü zaten.)

süspansiyon(yumuşak ama nasıl oluyorsa kısa sert darbelerde allah ne verdiyse içerideydi, sanki süspansiyon yok gibiydi)

vites yolları ve oranları( vites garip yolları kısa ve yuvaya oturuyor sanki attığında, konumu iyi ama anormal keyifsiz, üstüne motor gerçekten affedici lakin vites oranları dolayısı ile aşırı sayıda vites atıyorsun. ışıklara uyarsan)

piyasadan haberim var. bu araç bu parayı hayatta etmez. olay bu kadar basit. tüm testlerde c segment suvlarda cr-v her zaman geride kalır. sadece 1.6 dizel motoru var diye saçma sapan bir fiyatla satılmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Temmuz 2015; 13:10:36 >

• rakipleri 2.0 motora sahipken en iyisi bu yapacak bise yok ve rakiplerinin hepsinde yan aynalardan dolayi ruzgar sesi oluyor olmayanlar 200 binin ustunde satiliyor fiyatlara gelince c segment sedan gelmis 85-90 araligina sebep %45 otv ve dolar buna yapicak bisey yok herkes isterki fiyatlar daha mantikli olsun ama yok tum piyasa bu halde dusecegide yok

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

maliyet tabiki. başka hiçbir sebebi yok. normalde ucuz bir araç bu. 40.000 tl fazlası var türkiye'de, bu yüzden böyle donanımlar arıyorsunuz.

aracın her tarafı sert plasti,k göstergeler 20 yıllık falan, siz neden elektronik el freni yok diyorsunuz.

Nasıl ucuz araç? 147 bin TL.
    Nissan X-Trail 99 bin ve elektronik el freni var. Orta sınıf arabalara bile koyuyorlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

quote:

Bunu mühendislere sormak lazım ama şahsen bir kullanıcı olarak benim için böyle bir crossoverda mekanik el freni avantaj bile olur dezavantaj değil...

Elektronik el freni sadece kabin içinde yer çalmıyor, buton olarak şık duruyor ve otomatik çalışabiliyor benim için başka hiçbir esprisi yok..

İşin esprisi orada zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Nasıl ucuz araç? 147 bin TL.
    Nissan X-Trail 99 bin ve elektronik el freni var. Orta sınıf arabalara bile koyuyorlar artık.

arkadaşım anlamadın sanırım araç yurtdışında ucuz

türkiye'de dizel otomatik diye anormal bir fiyatla satılıyor. yoksa malzeme kalitesine falan bakarsan normal olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

iç dış tasarım çöp fiyatı görünce iyice çöp

Super olsa ne olacak ?

Ehliyetin yok daha oyuncağını bile alamazsın

• Burası arabayı almak isteyenlerin bilgi edinmek için baktıkları, merak ettiklerini sordukları ve öğrendikleri bir yer. Arabayı al(a)mayacakların boş boş konuşmasına gerek yok. Her dakika arabaya .ok atıyorsunuz almayın bitsin niye bu kadar dert ettiniz ? Elektronik el freni olsa ne olacak olmasa ne olacak elinizle çekemiyor musunuz el frenini ? 100-300 bin TL arasında satılan 3 Serisinde bile mekanik el freni var ne olmuş yani.

Gidin elektronik el freni olan Golf'ün şanzıman arızalarının olduğu forumlarda ağlayın yok pahalı yok yurt dışında ucuz bunları geçin işinize geliyorsa alırsınız gelmiyorsa almazsınız. Alacakların da bilgi sahibi olmasına engel olmayın.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.