Şimdi Ara

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
34
Favori
184.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar,honda crv ye hdmi ya da usb yoluyla cep telefonu görüntüsü aktarabiliyor muyuz?
  • hocam bahsettiğiniz dur-kalk ve diğer pedal teknikleriniz burada anlatırsanız biz de faydalansak olmaz mı?
  • iyi pazarlar sis farların olduğu bölüm sağ ve sol olmak üzere plastikle kaplanan yerde değişikliler mevcut sol tarafda izgara görünümlü yer delikli ve farın yanında boşluk var ama sağ taraf tamamen kapalı fotoğraflarda açıkça görünüyor

• bjkxx kullanıcısına yanıt
    Sol tarafta birçok markada olduğu gibi intercooler var, sağ tarafta birşey yok.
    Günümüzde bu aldatıcı dizaynlar hava girişlerinde ve egzoz çıkışlarında oldukça fazla kullanılıyor.

Kazasız sürüşler dilerim. İyi pazarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler suan 2011 model crv miz.Arabamizi 2016 crv ile değiştirmeyi düşünüyoruz bayiler arasi fiyat farki var mi ?Turkiye geneli en uygun fiyatı hangi bayi veriyor?

• Selam Arkadaşlar,
    Ben de eski bir Honda Eurocivic kullanıcısı olarak CRV almayı düşünüyorum. Ama bana göre aracın kasası ciddi estetik özürlü. Yani sabırsızlıkla yeni kasayı bekliyorum. Aracın 2015 Haziranda makyajlandığını düşünürsek YENİ KASA CRV NE ZAMAN ÇIKAR?Benim tahminim 2017 Haziran ama biilgim yok. bilgisi olan...teşekkürler.
  • iyi pazarlar herkesin babalar gününü kutluyorum.kutsal emanetimiz çocukları eğitimle tüm insanlara ve canlılara saygılı şevketli olmakla övünme duygusunu rabbım tüm babalara nasip etsin.
  • Selam Arkadaşlar,
    CRV deki 4x4, SÜREKLİ Mİ? DEĞİŞKEN Mİ ? Bu yakıtı ciddi etkiler diye düşünüyorum.
    bilgisi olan....
    Teşekkürler.
  • barracuda71 B kullanıcısına yanıt
    Sürekli değil .

• Değerli arkadaşlar,
    Ben görüşlerimi " honda cr-v 1.6 i-dtec" başlığı altında paylaşıyordum ancak orada uzun bir süredir hareketlilik yok, burada daha güncel entry'ler var.
    Fikir ve deneyimlerimi paylaşmak için burayı mı kullanmalıyım?
    Benim yeni CRV ile yaşadığım tecrübeler hepinizin ilgisini çekebilir ;-) sanırım yardımcı da olabilir, hatta mutlaka bana da önerileriniz olur.
    Ancak tüm girişlerimi burada teker teker paylaşmalı mıyım yoksa link mi vermeliyim bilemedim..
  • sevgili dostlar ve saygı değer yurdumun güzel ve merhametli insanları hepinizin bayramını kutluyorum ve kazasız tatil diliyorum.arabanızın tadını çıkarın
  • seyahatlerinizde arba ile ilgili paylaşacağınız verileri ( olumlu veya olumsuz vakalar) diğer sürücülere yardımcı olabilir ve bizleri yola çıkmadan önce daha hazırlıklı kılar unutmayın.şimdiden teşekkürler
  • SUSA42JA S kullanıcısına yanıt
    Sosyal Medya kullanıyorsanız Facebook grubumuza bekleriz

• Ve bir güncel zam daha;

Araç Executive+ modeli anahtar teslim 160.570 TL olmuş vatana millete hayırlı olsun. Ben tercihimi donanımı gerçekten dolu bir yeni kasa VW Passat'tan yana kullandım... Şahsi fikrim 160 bin ödeyeceksem CRV bana daha kaliteli ve sessiz bir kabin ve daha başarılı çalışan multimedya sistemleri sunmadığı sürece mantıklı bir tercih olmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 6 Temmuz 2016; 17:22:42 >
  • passat D segmentine ait bir sedan araba olduğu için kendi sınıfı ile kıyaslamak daha doğru olur. Burada esas ayırıcı neden otomobillerin satış fiyatı değil ( cr-v ile passat için) çünkü aralarında daha önemli ve kullanıma yönelik belirgin farkılıklar mevcut.Dolayısı ile karar verme kararlığı bu tarız kıyaslamalarda yanlış seçime neden olur.Bence neden yeni bir araba almaya ihtiyac duymaktan ziyade beklentileri sırlamak ile alacağınız arabayı severek kullanmak mantıklı olsa gerek. ki genelde uyulmuyor ve bunu yerine seçimi etrafımızdakı sevdiklerimize bırakıyoruz
  • Dün çatalca çilingoz sahilini bir görelim istedik ama yolu tam çıkaramadığımız için oramanın içinden epey bi yolu aldık inanın patika desem yine lütuf etmiş olurum velhâsıl zorda olsa ulaştık. dikkat çekeceğim nokta o topraklı yollarda hiç bir şekilde arabanın içine toz nüfuz etmedi ve ayrıca arabanın yerden yüksek olması işimizi çok kolaylaştırdı süspansiyonları bence çok yumuşak o yolu his ettirmedi "ben sevdim arabamı"
  • bjkxx kullanıcısına yanıt
    Oraya çok yakın yazlık var. Oradan juke ile geçtik geçen sene. Oraya araba filan sokulmaz arazi lastikler hariç

• SiyahPelerinliAdam kullanıcısına yanıt
    Mesela bozulmayan 9 ileri ZF sanziman, yeni nesil euro6 160hp motor, bluetooth, dijital radyo subwoofer standart, 4 ceker sistemi, panoromik cam tavan anahtarsiz giris ve calistirma,elektrik destekli bagaj kapisi , uzun far asistani. deri doseme , carpisma onleyicili ve aktif kemer gergili trafik takip radar sistemleri ve direksiyon yonlendirmeli serit takip sistemi olan, 6yil gercek garanti ile sunulan bir arac gibi kalitesiz bir arac yerine eski motor, tok kapi sesi ve 120km/h den sonra ruzgar sesi olusan bir d sinifi olan calismayan 2 yil garantisiyle nam salmis markanin urunu olan, kaliteli passat mi aldiniz ?

Sahsi fikrim hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Temmuz 2016; 0:22:40 >
  • VW sahtekar 2 yil garanti kotu tmmda crv 160bin fazla olduğu kabak gibi ortada honda pilot iç mekan kalitesi gibi olsa eyw diyecezde yok yani

• sokcuuuuu S kullanıcısına yanıt
    Ben doğru calismayan garantiden bahsettim, sahtekar demedim.
    CX-3 Mazda 120.000 Ayni donanim alt sinif.
    Tiguan TDI 1.6 Manuel yukarida saydiklarimin hic biri olmayan metalik boya vs farklari haric 120.000TL
    Ayni sanzimanin kullanildigi premium araclar 250.000TL'den fazlayken.

Piyasaya gore Honda icin 160.000 icin cok fazla diyemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.