Şimdi Ara

Yeni Honda CR-V ciler Buraya!!!!(2007-2008) Herkes görüşlerini yazsın! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
113.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

gökhan, kardeşi daewo'da sonuncu olmuş

Abi kardeş böyleler hep sondan 1.
  • TESTİ YAPAN DERGİ VW AŞIĞI OLUNCA SONUÇ NORMAL....
  • crv nin mi frenleri kötü????
  • bugun otobanda cr-v dizelim le vites denemesi yaptim 4 5 6 da kac vurabiliyor son gaz
    4.vitesde 165
    5.vitesde 185
    6.vites düz yolda 195 i gecmiyor fakat rampa assagi 220 son kadrani gördü

4 ile 5 de yaptigi hizlari görünce inanamadim 6 ya hiç gerek yokmus:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

Orjinalden alıntı: Philip27

Ben spor on tampon + spor arka tampon + egzoz ucu + kapı girişlerine koruma bantı + boya korumaya hepsine 3.150 YTL verdim.

Aracın fiyatı 76.000 zaten toplamda 79.150'ye geldi.

su spor on ile arka tamponu merak ettim resim koya bilirmisin

http://media.honda.co.uk/brochures/download.asp?subpath=car/&filename=CR-V07.pdf&alias=_brochurerequest_download_brochure_confirm?brochureID=crv2007

Sayfa 28-29'da görebilirsiniz.

• 6. vites sadece uzun yolda deviri düşürerek ekonomi ve konfor/sessizlik olsun diye kullanılıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: kadirdaglar

bugun otobanda cr-v dizelim le vites denemesi yaptim 4 5 6 da kac vurabiliyor son gaz
    4.vitesde 165
    5.vitesde 185
    6.vites düz yolda 195 i gecmiyor fakat rampa assagi 220 son kadrani gördü

4 ile 5 de yaptigi hizlari görünce inanamadim 6 ya hiç gerek yokmus:D
  • eski 2003 2004 ler nasıl yakıt sorun ve sessizlik özellikle arkadaşlar
  • yeniler daha güzel
  • selam arkadaslar.. bizim peder beyde şu an 407 2.0hdi var, degistirip crv almak istiyor.. fazla km de yapmaz, performansa da ihtiyac duymaz pek.. bu sebeple benzinli olanı alalım diyoruz.. tek düsüncesi altı yerden yüksek, konforlu, gerektiginde bozuk yol kosullarında sorun cıkarmayacak bir arac almak.. gerek dizelin 2.2 lik motorunun vergi dezavantajı, gerek periyodik bakımlardaki ücret dezavantajı gerekse de arac ücretleri arasındaki emin olmamakla birlikte 10.000 küsür ytl lik farktan ötürü fazla km yapmayan birisi icin dizeli gerekli görmedik..

buraya kadar olan tüm yorumları okudum.. dikkatimi fiyat konusu cekti.. bazı arkadaslar araclarını aynı donanımlara ve motora sahip olan arkadasların araclarına nazaran belirgin sekilde ucuza almıslar.. markaların sene sonu olmasından dolayı stok eritme cabalarınıda düsünürsek şu an 2.0 benzinli güvenlik paketi olmayan otomatik crv yi en uygun ne kadara getirebiliriz fikri olan var mı acaba?? bu model icin yakın zamanda sorup fiyat almıs olanlara söylenen fiyatları öğrenebilir miyim?? tesekkür ederim..

• 2.0 benzinli spoiler, aero ön tampon, yan basamaklar,egzos nikelaj, mavi ambians, karartmalı dikiz aynası, boya koruma vergi plaka dahil 79 000..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelanselot -- 13 Ekim 2008; 23:42:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murdoc111

selam arkadaslar.. bizim peder beyde şu an 407 2.0hdi var, degistirip crv almak istiyor.. fazla km de yapmaz, performansa da ihtiyac duymaz pek.. bu sebeple benzinli olanı alalım diyoruz.. tek düsüncesi altı yerden yüksek, konforlu, gerektiginde bozuk yol kosullarında sorun cıkarmayacak bir arac almak.. gerek dizelin 2.2 lik motorunun vergi dezavantajı, gerek periyodik bakımlardaki ücret dezavantajı gerekse de arac ücretleri arasındaki emin olmamakla birlikte 10.000 küsür ytl lik farktan ötürü fazla km yapmayan birisi icin dizeli gerekli görmedik..

buraya kadar olan tüm yorumları okudum.. dikkatimi fiyat konusu cekti.. bazı arkadaslar araclarını aynı donanımlara ve motora sahip olan arkadasların araclarına nazaran belirgin sekilde ucuza almıslar.. markaların sene sonu olmasından dolayı stok eritme cabalarınıda düsünürsek şu an 2.0 benzinli güvenlik paketi olmayan otomatik crv yi en uygun ne kadara getirebiliriz fikri olan var mı acaba?? bu model icin yakın zamanda sorup fiyat almıs olanlara söylenen fiyatları öğrenebilir miyim?? tesekkür ederim..

öncelikle alti yüksek olsun diyorsun crv lerin o kadar yüksek degil bunu bil dag bayira cikmaz

10 11 litre yakar sehir içi bunlari bilmeni isterim

ama konfor yönünden 407 yi aratmaz belkide daha rahattir uzun yolda taksi gibi rahattir

• crv ciler nereye kayboldu :D

ekranli navigasyonlu cd teyp taktiran varmi

araba ile sorun yaşayan varmi

şikayetçi olan varmi

• slm yaklasık 8 aydır crv 2008 kullanıyorum cok memmunum yakıt tüketimi acısından gayet tutumlu su anda 6600km yi 9.5lt ortalama olarak tamamladı uzunyol tecrübelerimde 6.2lt gibi degerler aldım(AC off) sakin kullanımda......... düsünenler olursa tavsiye ederim bu arada bir sorum olacak kıs lastiği olarak önerilerinizi bekliyorum ....225/60/18 olarak yada farklı ebatlar olabilir...
  • s.a arkadaşlar.bu handa nın hrv ve crv hoşuma gidiyor.fakat hrv piyasa açısından daha düşük şanzıman sorunları falan var deniliyor.crv nin motoru çok yüksek ama bi sorayım dedim.98 2000 arası crv lerin yakıt durumu parça durumu nasıldır yardımcı olursanız sevinirim.birde vergileri bi zahmet.rahatsızlığımdan dolayı özür diler kaptanlara hayırlı ve keyifli süerüşler dilerim.
  • merhabalar

20 yıllk bir VW ci olarak (özellikle golf) ay önce 2009 model crv benzinli aldım 2 .el olarak

hiç olmadığı kadar keyifli kullanıyorum

sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim
  • topik eskimiş, demek kimsenin sorunu yok, aman aman nazar değmesin :)
  • tavan cam film i yaptıran varmı?
  • Merhaba ben 2.0 otomatik şehir kitli ve navigasyonlu almayı düşünüyorum kullanan var mı navigasyon lu lcd li cd player versiyonu
  • CRV almayı düşünen birisi olarak forumu baştan aşağı okudum.Bu aracı almak istememe sebep 2004 2.0 benzinli modeli kuzenimde var ve ankaradan safranbolu amasra yapıp döndük.Aracı ben kullnadım.Oldukça performanslı araç kullanan biriyim. 2.0 motor aslında bu araca biraz düşük.Rampalarda gaz yemediği olabiliyor ancak otobanda 180km gibi rakamları düzlükte rahat görebiliyor 140-150 km seyir hızı ile konforlu bir şekilde gidebiliyor,şanzuman çok iyi çalışıyor ordan yırtıyor.Yol tutuş kesinlikle çok iyi.Üst segment sedan kullanan birisi olarak aracın yol konforunu gayet beğendim.Aslında buna 2,5 luk bir V6 makina atsalardı 180 bg lik hem aynı yakıtı tüketirdi hem de kesinlikle daha iyi performans gösterirdi.Araç iç mekan olarak çok kullanışlı ben çok beğendim.Bu fiyatlara grand cherokke de alabilrim aslında ama servisle akraba olmak istemiyorum:) Japon lar normal bakım dışında servis görmüyor...düşünün benim beğendim 2004 modeldi şimdiki gerçekten çok şık duruyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.