Yeni Crv'ler eskilerle aynı motoru mu kullanıyor? (2.0 benzinliler)
ben tam olarak bilmiyorum ama buyuk bi ihtimal farklidir bence sonucda kasa degişti ama eskiye oranla daha seri oldugunu biliyorum
crv nin yerden yüksekliği ne kdr acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Deoxyri
Bu resimde en son kartepe gezimden kar yukarlarda çok daha yogundu yağışı aracın üstündeki kayaklarımdan anlaşılıyordur sanırım Maşukiyeye - kartepeye gitmeyen arkadaşlar varsa istanbulda oturan yol çok rahat ve yakın gerçekten doğa harikası yerler mutlaka tavsiye ederim.
dostum eline saglık cok guzel fotograflar. bunları gordum bittim ben . bu sene antalyada cok fazla kayamadı . hava kosullarından dolayı cok fazla uzun kar olmadı . antalyada saklıkent yada genellıkle ısparta / davraz a gıdıyorum yaklasık 7 yıldır flanda kayıyorum sende kayıyosun sanırım . bukdr mukemmel bır spor olamaz. aracında cok guzel nazar degmesın
Kullandığım 2007 Forester aracımı Yeni CR-V ile değiştirmeyi düşünüyorum. Benzinli olanı denedim ancak akselerasyonu çok iyi değil. Araç geçerken, ve yokuşta zorlanırmıyım bilemiyorum. Kullanan arkadaşlar bu konuda ne düşünürler acaba. Aracın yerden yüksekliğide merak ettiğim bir konu hiç bir yerde bu konuda bilgiye rastlamadım.
evet arkadaşlar hızlanması nasıl yada yokuşlarda araç bayılıyormu?
yerden yüksekliği ne kdr bilgi verin lütfen :)
teşekkürler.
benzinlisini bilemem ama dizel kullanicisi olarak hic rampalarda zorlanmadan kalka biliyor fakat benzinli dizzele gore daha hantal kalir bence tork meselesi bu
suratlenmedede benzinliden daha iyi test ettik benzinli ile dizeli dizel acik ara fark atti yerden yuksekligi tam bilemiyecem ama abarti alcak da degil abarti yuksekde degil ama standartlara gore biraz daha dusuk sanirim
Arkadaşlar cr-v'nin beyazı çıkmış hayırlısı olsun.Gayet güzel duruyor
renklerin kralı beyazz
CRV kullanan arkadaslar orijinal aksesuarlardan neler kullanıyor neleri tavsiye edersiniz. Ben arka egsoz ucu, arka tampon, spoiler dusunuyorum şimdilik.
Arkadaşlar nereye gitdiniz yaw
quote:
Orjinalden alıntı: tarkan_70
arkadasım aksesuar fiyatı olarak mutluhan bana arabayı 76.000 yaptı (benzinli) ön cam filmini bedava verdi:) jant+lastik+şehir paketi 7.000 ytl oluyo yani 83.000ytl ye mal oldu bu arada cr-vler için klüp kuralım LİTEON arkadasım bu arada jant ve lastik 6.000 ytl jant 19inch 245 lastik dahil
Sadece jantın fiyatı ne kadar
quote:
Orjinalden alıntı: okancelik55
quote:
arkadasım aksesuar fiyatı olarak mutluhan bana arabayı 76.000 yaptı (benzinli) ön cam filmini bedava verdi:) jant+lastik+şehir paketi 7.000 ytl oluyo yani 83.000ytl ye mal oldu bu arada cr-vler için klüp kuralım LİTEON arkadasım bu arada jant ve lastik 6.000 ytl jant 19inch 245 lastik dahil
Ben spor on tampon + spor arka tampon + egzoz ucu + kapı girişlerine koruma bantı + boya korumaya hepsine 3.150 YTL verdim.
Aracın fiyatı 76.000 zaten toplamda 79.150'ye geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: Philip27
Ben spor on tampon + spor arka tampon + egzoz ucu + kapı girişlerine koruma bantı + boya korumaya hepsine 3.150 YTL verdim.
su spor on ile arka tamponu merak ettim resim koya bilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: Philip27
quote:
Orjinalden alıntı: okancelik55
quote:
hangi bayii verdi bu fiyatı??
crv 3 den hiç şikayeti olan varmi yada bir ariza yaptimi arabaniz
ben 1 senedir kullanıyorum massallah hiç sorunum yok ve tıkır tıkır calısıyor
crv 3 den hiç şikayeti olan varmi yada bir ariza yaptimi arabaniz
ben 1 senedir kullanıyorum massallah hiç sorunum yok ve tıkır tıkır calısıyor
Arazi yapmaya gerek var mı?
Maşallah yurdum ara sokaklarının araziden farkı var mı ki?
Arazi değilde arıza demiş kadirdaglar.. Bagajın ortasındaki parçayı ters çevirdiğinizde tabana uyuyor şekil olarak ve zemin koruma gibi bi amaçla kullanılabilir biz denemiştik bir kere..