Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
27.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Cihazın en çok merak edilen özelliği kuşkusuz 4.3 MP Ultrapiksel olarak isimlendirilen kamera. Bu kamera Ultrapiksel adını almasının nedeni ise piyasada bulunan telefonlarda kullanılan kameralara göre sensör ve piksel boyutunun oldukça büyük olması. Bunun neticesinde de cihaz standart akıllı telefon kameralarına göre 3 kata kadar daha fazla ışık alabiliyor ve ışığın az olduğu ortamlarda daha net fotoğraflar çekebiliyor. Kamera ayrıca, HTC ImageChip 2’yi barındırıyor, diyafram aralığı F2.0 olan optik görüntü sabitleyicisi ile HDR formatında video ve fotoğraf çekimi de gerçekleştirebiliyor."

1 ultrapixel 4 mpx'e denk denildi.

BU CİHAZ 4 ULTRA PİKSEL, hala niye 4 mega piksel diye yazılıyor anlamıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazsengul2002

"Cihazın en çok merak edilen özelliği kuşkusuz 4.3 MP Ultrapiksel olarak isimlendirilen kamera. Bu kamera Ultrapiksel adını almasının nedeni ise piyasada bulunan telefonlarda kullanılan kameralara göre sensör ve piksel boyutunun oldukça büyük olması. Bunun neticesinde de cihaz standart akıllı telefon kameralarına göre 3 kata kadar daha fazla ışık alabiliyor ve ışığın az olduğu ortamlarda daha net fotoğraflar çekebiliyor. Kamera ayrıca, HTC ImageChip 2’yi barındırıyor, diyafram aralığı F2.0 olan optik görüntü sabitleyicisi ile HDR formatında video ve fotoğraf çekimi de gerçekleştirebiliyor."

1 ultrapixel 4 mpx'e denk denildi.

BU CİHAZ 4 ULTRA PİKSEL, hala niye 4 mega piksel diye yazılıyor anlamıyorum :D

Nedeni ultrapixelin bir ölçüm birimi değil firmanın o özellige koyduğu ad olmasısır.ultrapixel sensördeki ışığı alan pixellerin büyük olduğunu ifade eder.kamera hala 4mp yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bnde vodafone cikisli 2.el m8 aldmda bazen sebeke sorunu yasiyorum arayanlar ulasamiyor bana bu konuda yardimci olabilecek varmi@
  • @ arkadaslar bide bu menude. Video secenegi yok neden
  • ahmets_61 kullanıcısına yanıt
    video seçeneği kamerada bulunmakta, onun için ek bir bölüm ayırmamışlar, video ve kamera tek bir bölümde bunuluyor.
    https://www.facebook.com/groups/htc.one.m8.destek/
  • Tskler

• Bugün teknosaya gittim.

Profesyonel bir kullanıcı falan değilim. G3 Z2 ve M8 i elime aldım uygulama geçişlerini falan kontrol ettim takılmalara uyuz olurum dünya para veriosam 500 liralık telefondaki kadar takılma yapmamalı en azından.

Arkadaş m8 hiç aklımda yokdu ama içlerinde en hızlısı oydu neye bassam anında zınk açdı şişme bekleme cart curt yok.
    Aklım kaldı telefonda valla..

merak ettiğim aynı stabillik ve hız m7 de de varmı ? m7 de o htc tusu m8 deki gibi yer kaplıyormu .

birisi 1300-1500 arası diğer 1800-2200 arası

m7 mi almak mantıklı m8 mi ?

Z2 de 1400 lerde onuda inceledim zaten su an zperia ray kullanıyorum ses kalitesi falan süper ama m8 e göre daha yavas geldi uygulama geçişleri sanki

kararsız kaldım..

öncelikle z2 yi saymazsak m8 e o kdr para vermek yerine m7 mi tavsiye edersiniz yoksa bi,raz daha koy koyabiliosan m8 mi al dersiniz ?

• merhaba arkadaşlar, teleservis one m7 cihazımı one e8 ile değiştircek e8 sanırım fazla tutulmadı,satısıda 1-2yerde yapılıyor sizce tüketici hakem heyeti ile uğrasıp 3-6ay sonra para iadesi mi (1900tl) yoksa e8 kabul mu ediyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

Bugün teknosaya gittim.

Profesyonel bir kullanıcı falan değilim. G3 Z2 ve M8 i elime aldım uygulama geçişlerini falan kontrol ettim takılmalara uyuz olurum dünya para veriosam 500 liralık telefondaki kadar takılma yapmamalı en azından.

Arkadaş m8 hiç aklımda yokdu ama içlerinde en hızlısı oydu neye bassam anında zınk açdı şişme bekleme cart curt yok.

merak ettiğim aynı stabillik ve hız m7 de de varmı ? m7 de o htc tusu m8 deki gibi yer kaplıyormu .

Z2 de 1400 lerde onuda inceledim zaten su an zperia ray kullanıyorum ses kalitesi falan süper ama m8 e göre daha yavas geldi uygulama geçişleri sanki

kararsız kaldım..

öncelikle z2 yi saymazsak m8 e o kdr para vermek yerine m7 mi tavsiye edersiniz yoksa bi,raz daha koy koyabiliosan m8 mi al dersiniz ?

Hocam bnde m8 g3 arasında kalmıştım. Ve mediamarkete gittim iki telegonu incledim. Sonra youtube de videoları izledim m8 ve g3 karşılaştırma. Tercihim m8 oldu. Nasipse yarın alıcam. Nexus 6 yakın zamanda tr ye gelicek olsa ona beklerim. Ama çok para veremicem diyorsanız nexus 5 e bakın derim. Bugün arkadaşımda denedim telefon iyi ısınma da olmuyor. Ve lolipop 5i alan ilk telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: yaserim25

quote:

Bugün teknosaya gittim.

kararsız kaldım..

Hocam bnde m8 g3 arasında kalmıştım. Ve mediamarkete gittim iki telegonu incledim. Sonra youtube de videoları izledim m8 ve g3 karşılaştırma. Tercihim m8 oldu. Nasipse yarın alıcam. Nexus 6 yakın zamanda tr ye gelicek olsa ona beklerim. Ama çok para veremicem diyorsanız nexus 5 e bakın derim. Bugün arkadaşımda denedim telefon iyi ısınma da olmuyor. Ve lolipop 5i alan ilk telefon

Saolun hocam...

M8 alırım büyük ihtimal. Diğer hepsinden daha hızlı geldi bana.Ayrıca daha da sağlam...

Zaten çok fazla internet çok fazla konusma yapan biri değilim. Oyun oynamam film izlemem. Ara sıra siteleri gezerim . whatsupp açıkdır . mackolik iddia falan takılırım..

Şimdi diyecekler o zaman ne gerek var diye ama şu an yapmıyor olmam ileride yapmayacak oldugum anlıma gelmiyor..

Lazım olduğunda takılmadan beklemeden kasmadan 1 çırpıda yapabilmeliyim ne gerekiosa.

Ben alana kadar 1600 lere kadar düşer herhalde M8

• gaybo55 G kullanıcısına yanıt
    Üstat senin Yaptığın incelemeyi ben de yaptın teknosaya gidip :D kesinlikle sana Katılıyorum M8 daha stabil çalışıyordu. Uygulama geçişleri falan gayet akıcı. LG G3 ve z3 compact ile kıyaslama fırsatım oldu. Eğer her sene telefon değiştiren biri değilseniz kesinlikle hak ediyor M8. Ben de alacağım ınsallah

• quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Üstat senin Yaptığın incelemeyi ben de yaptın teknosaya gidip :D kesinlikle sana Katılıyorum M8 daha stabil çalışıyordu. Uygulama geçişleri falan gayet akıcı. LG G3 ve z3 compact ile kıyaslama fırsatım oldu. Eğer her sene telefon değiştiren biri değilseniz kesinlikle hak ediyor M8. Ben de alacağım ınsallah

Aynen hocam. Her sene telefon değiştirmem hatta m8 alsam kırılıp bozulmadıgı sürece daha değiştirmem gibi geliyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Aynen hocam. Her sene telefon değiştirmem hatta m8 alsam kırılıp bozulmadıgı sürece daha değiştirmem gibi geliyor..

O zaman al M8'i gec ustat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaserim25

quote:

Bugün teknosaya gittim.

kararsız kaldım..

Saolun hocam...

M8 alırım büyük ihtimal. Diğer hepsinden daha hızlı geldi bana.Ayrıca daha da sağlam...

Zaten çok fazla internet çok fazla konusma yapan biri değilim. Oyun oynamam film izlemem. Ara sıra siteleri gezerim . whatsupp açıkdır . mackolik iddia falan takılırım..

Şimdi diyecekler o zaman ne gerek var diye ama şu an yapmıyor olmam ileride yapmayacak oldugum anlıma gelmiyor..

Lazım olduğunda takılmadan beklemeden kasmadan 1 çırpıda yapabilmeliyim ne gerekiosa.

Ben alana kadar 1600 lere kadar düşer herhalde M8

Evet arkadaşlar bugün akşam saat 16.30 sularında htc m8 alarak bu kervana katıldım. İlk izlenimlerim gayet iyi. Rabbim utandırmasın. İyiki g3 almamışım diyor gibiyim :)

• 4 megapixel 16 megapixel olayına çok takılmayın arkadaşlar. M8'in ultra pixel falan olması 4'ün üzerinde megapixele sahip olduğu anlamına da gelmiyor. Cihaz bildiğin 4 megapixel. Ultra pixel düşük ışıklı ortamlarda gerçekten iyi iş çıkartıyor. Daha düşük iso ile daha az noisli fotoğraflar yakalayabiliyorsunuz. Fotoğrafın kalitesini, netliğini, keskinliğini belirleyen bir değer değil megapixel. Kaçımız büyük boy baskılar alıyoruz ki? Onu da geçtim A4 boyutunda baskılar için zaten yeterli bir çözünürlüğe sahip. Daha büyük baskılar alacaksanızda bunları telefonla çekmezsiniz zaten. Aşağıdaki fotoğrafı M8 ile çektim.

• gaybo55 G kullanıcısına yanıt
    Htc one e8 e bakın. Aynı hız aynı stabilite plastik kasa 1600 tl.

• htc one m8 i yeni aldım bugün

güncelleme 4.4.4 kitkat diyor ne yapayım indirip güncellemesini yapayımmı
  • Çok iyiymiş. Üzerinde oynadınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

htc one m8 i yeni aldım bugün

güncelleme 4.4.4 kitkat diyor ne yapayım indirip güncellemesini yapayımmı

Yap hocam daha iyi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

Çok iyiymiş. Üzerinde oynadınız mı ?

Bilgisayar ortamına aktarıp bir müdahale de bulunmadım. Telefon özelliklerinin el verdiği kadar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.