Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
27.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dot wiev kılıfını aldım, ekrana cam filmi takmamıza gerek varmı arkadaşlar?????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

HTC, Samsung ile dalga geçiyordu kendi dalga geçilecek durumu geldi.

Telefonun en kötü yanı, tasarımının eski One'dan daha kötü olması, hangi akılla sanal butonlar kullanmıs, o HTC yazan şerit nedir? Ayrıca köşelerin daha yuvarlatılmıs olması tasarımı dahada kötü yapmıs.

Rakibinde 20MP, 16MP kamera var, sende 4MP kamera var bunu anlamayan insanlara anlatamazsın.

2600mah'a hiç girmiyorum bile.

Ben anlamıyorum, bu adamların milyar dolar bütçeleri var, dünya kadar AR-GE merkezleri var ama yapamıyorlar.

Xperia Z, Z1, Z2'nin eleştirilen kısımları neydi? Çerçevelerin çok büyük olması, sağolsun samsung s5 ile, htc yeni one ile artık kimse SONY'i bu konuda eleştiremez hale geldi. S5 çıktı, Z2 güçlendi, yeni One çıktı Z2 güçlendi.

Kısa ve öz, bu senenin galibi farkla Xperia Z2.

Arkadaş bu nedir ya?

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme'

Sana kalsa bu senenin galibi z2 ama sana kalmaz merak etme.test kuruluşlarına göre galip m8 tabiki htc mühendislerinin beyni senin kadar çalışmıyor.adamlar sadece stabil isinmayan sözde 4k video çekip üç dakka sonra cayır cayır yanan telefon uretemiyorlar.o 4 k videoyuda nerde seyredeceksek.su geçirmez deyip geçiren gecirincede kullanıcı hatası diye müşteriyi gagalayacaklari bir cihaz üretemedi htc.su geçirmesin diye orasını burasını tipalayacagimiz bir telefon yapamadı gitti htc.ise bak su geçirmesin diye telefona tıpa takıyorlar.2600 mah batarya ile senin z2 yi nasıl tokatliyor diye düşünme al bir htc keyfine bak.hazimsizliga forumda htc ye sallamak değil.sari kiz limonlu soda iyi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC son amiral gemisi Htc One M8 yekpare metal gövdesi ve göz kamaştırıcı tasarımıyla gerçekten ilk bakışta "çok güzel" dedirten bir akıllı telefon. Öyle ki bu söz bugüne dek yalnızca Apple cihazları için kullanılırdı.

HTC One'la başlayan başarılı çizgi HTC One M8'le de katlanarak sürüyor. Htc One, 2 yıl arka arkaya dünyanın en iyi telefonu seçilmişti. HTC One M8 de piyasaya çıktığı günden bu yana dünyanın en iyi akıllı telefonu olduğunu tüm testlerde kanıtladı. Bizim yaptığımız benchmark testlerinde de Htc One M8 yayınlanan değerlerin daha da üzerinde alarak skor alarak ne kadar iyi bir telefon olduğunu kanıtladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

dot wiev kılıfını aldım, ekrana cam filmi takmamıza gerek varmı arkadaşlar?????????

Takmak her zaman faydalıdır.Ben yan sanayi dot wiev aldım yanında geldi ekran filmi ve dokunmatik kalem.29 tl ye aldım.kılıf oldukça iyi kalitede.Ekran filmini kesinlikle öneririm.

• Merhaba Arkadaşlar,

2 ay kadar önce Turkcell 'den HTC M8 aldım 3g network 'de sürekli kopmalar yaşıyordum. Servise gönderdim 20 gün sonra cihazım geri geldi pilini ve sim kart yuvasını değiştirmişler. Şimdi biraz araştırdım bu HTC M8'in genel bir problemiymiş Turkcell bayine bu şikayetler bir çok defa gelmiş ve bunu söylemediler. HTC 'ye defalarca yazmama rağmen cevap gelmedi. HTC 'den uzak durun.

Buyrun diğer ülkelerde de aynı problem yaşanıyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2727001&page=5
  • şuan en uygun fiyata nerden alabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: juvelin35

Merhaba Arkadaşlar,

2 ay kadar önce Turkcell 'den HTC M8 aldım 3g network 'de sürekli kopmalar yaşıyordum. Servise gönderdim 20 gün sonra cihazım geri geldi pilini ve sim kart yuvasını değiştirmişler. Şimdi biraz araştırdım bu HTC M8'in genel bir problemiymiş Turkcell bayine bu şikayetler bir çok defa gelmiş ve bunu söylemediler. HTC 'ye defalarca yazmama rağmen cevap gelmedi. HTC 'den uzak durun.

Buyrun diğer ülkelerde de aynı problem yaşanıyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2727001&page=5

Nerde genel problemmis ben mi farkli telefon kullaniyorum acaba?

• Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullandığım HTC One M8 imde şöyle bir sıkıntı var birkaç aydır.

1. Durduk yere Araç uygulaması kendi kendine devreye giriyor.
    2. Her arama gelmesinde hoparlör açılıyor kendi kendine..

1. sorunu kısmen çözdüm uygulama ayarlarından tamamen kapatarak ancak 2. sorun devam ediyor.

Servise göndermem gerekirse, servise gönderme prosedürü nedir? Önce aramak falan mı gerekir acaba?
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    hocam guncelleme geldi m8e su an sanirim bi guncelleyin derim.

• abzurtmen kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam şuan güncelliyorum

Edit: Düzeldi hocam güncellemeden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 28 Ocak 2015; 14:49:23 >
  • Güncellemeyle gelen yeni özellikler nedir arkadaşlar..
  • Android 5.0 mi geldi beyler hemen kontrol ediyorum.Edit: Guncelleme felan yok bende asya cihazi ondan mi acaba htc one m8q modeli 801 in 2.5 ghzlik modeli!?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE04D47E5 -- 28 Ocak 2015; 17:54:55 >
  • Arkadaşlar bana da geldi ama teamwin var diye yukleyemiyorum nasıl silebilirim
    Stockholm recovery e donebilirim

• Bu ön inceleme videosunda gösterilen kamera özelliklerini kullanmak için her hangi bir uygulama var mı ? 3d özelliği falan sadece o kameraya mı özel ?
  • Evet arkadaşlar lollipop geldi.

Arkadaşlar bir sorum olacak.

Ekran kilidinde desen kullanıyorum. Ancak artık ekran kilidi kullanmak istemiyorum ancak kaldıramıyorum.

• güncelleme geldimi

bana gelmedi??????????
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    Evet geldi usta. 5.0.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 31 Ocak 2015; 11:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Evet geldi usta. 5.0.1

bana neden gelmediiibana neden gelmedii
  • Htc one m8 alcam uyguna ama telefon pembe ben bunu garantiye versem kasasını siyah yapıp bana verirlermi ?
  • Htc one m8 de foto boyutlaeı bu seviyedemi cidden ???

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.