Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
27.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: almighty_bum

quote:

Orijinalden alıntı: baranist

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Terbiyeni takın adam gibi konuş klavye delikanliligi yapma

kardeşim hiç keşke cevap bile vermeseydın o kışılıksıze onun fanboy oldugu ve sıf fanboylugundan hatta telefonu kıskançlıgından kötülediği bariz belli oluyor ayrıca m8 tasarıma kötü demiş benı kahkalarla güldürdü tasarım olsun elle tutuş şuan piyasadakı butun telefonları altust eder sonuçta biz telefon taşıyoruz tablet deil bazı markalara ibret olur umarım bana göre max sınır 5 inc olmalı veya 4.7 inc yoksa bu gıdışle tabletlerle gezınıcez

İşte kazıklanan kerizlerden bir tanesi daha :)

cidden sorunları olan bi çocuksun sorunlarını atlatmanı öneririm artık hangı markanın fanboyuysan telefonu 2200 tl ye aldım hiçte kazıklanmadım telefon android telefonları arasındakı en stabil en sorunsuz cihaz şarjdada gayet yeterli kameradada öle hiçde kötü deil yakın çekımde hatta tek geçerım ön kameradada ılk 2 ye oynar sen hangı telefonun fanısın çok merak ettım sonydir kesin tahminimce

Tamam kazıklanmamış olduğunuzu düşünüyorsanız bu savunma çabalarınız niye ben şahsen memnun olsam başkalarının ne düşündüklerini asla önemsemem cevap vermem,umursamam,gereksiz değilmişim ki sürekli cevap verip duruyorsun ilk cevap yazan da sensin ;) ben hiçbir telefonun fanı değilim ama kullandığım telefonu soruyorsan note 3 sony falan değil bilemedin !!! şimdi note 3 ile bu uyduruk htc'yi kıyaslamaya çalışacaksınız ama dediğim gibi bu kazıklandığınız gerçeğini değiştirmeyecek bir kere o görüntüsüyle tamamen fiyasko donanımı söylemiyorum bile

cevap vermemem gerekiyor ama verıcem sanane biz kazıklandıysak kazıklandık yuzunu bıle gormedıgın tanımadıgın etmedıgın ınsana kazıklandın dıyorsun amma gereksız bı ınsansın sen gıdıp plastıge para bayılıpta kazıklandınız demezmı bıde hayatımda sen kadar gereksız bı ınsan gormedım para benım deilmi kardeş para benım 1 sene sonrada iphone alırım hatta sımdıde alırım param var alıyorum sana ne oluyorda yok kazıklandın falan az git ötede oyna hadı boş konusma yol al

lan beyinsiz banane kazıklanmanızdan salağa bak ben ilk yorumumu yazdım arkasından diğer gereksiz bana muhalefet olunca ben de bana karşı çıktığına göre bu çöpü alıp kazıklananlardan birisin ki bana karşı geliyorsun dedim yoksa banane hatta iyi olmuş sizin gibi teknoloji özürlüleri kerizler olmasa bunlar tabii ki para kazanamaz iyi olmuş yani

sen hala konusuyormusun amma boş ınsansın be okadar boş konusuyonkı bı yandanda gülduruyon bu yorumlarınla ilkokullu oldugunu anlıyorum işin gücün yokmu senin teknoloji ozurlu varsa bu arada oda sensin touchwizli rezalet arayuzlu kasan ayrıca plastık bı telefona para vererek kerız olan da sensin buda sana son alıntımdı sımdı istediğin kadar konuşabilirsin veletim hadı meydan senin boş boş alıntılamaya devam et belkı tatmın olursunda sevinirsin plastıkcı

• baranist kullanıcısına yanıt
    Bak bak hocam adam mesaj sayısını artırmak için eften puften sorunlar yazıyormuş note 3 sayfasına :) Ya ne desem bilemedim. Mesaj sayısı artınca adam mi oluyor yoksa madalya mi veriyorlar :) Gelip buraya ergence yazmalarindan da belliydi bunun amacı. Demekki burda da mesaj sayısını artırmaya uğraşıyormuş garibim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Bak bak hocam adam mesaj sayısını artırmak için eften puften sorunlar yazıyormuş note 3 sayfasına :) Ya ne desem bilemedim. Mesaj sayısı artınca adam mi oluyor yoksa madalya mi veriyorlar :) Gelip buraya ergence yazmalarindan da belliydi bunun amacı. Demekki burda da mesaj sayısını artırmaya uğraşıyormuş garibim :)

post kasıp eline ne geçıyor madalyamı verıyorlar bı anlasam boş boş konusup ınsanın canını sıkıyor başka bişey deil neyse bı daha yazarsa zaten buda son daha yorumunu bıle okumam
  • merhabalr arkadaşlar aranıza yeni katıldım,
    yenı htc one m8 kullanıcıyım hersey cok guzel co menmunum ama bır sorun var gibi .... telefon konusması sırasında karsıya sesimin cok derin ve az geldıgını soyluyrlar ve gercektende oyle... ve konsma sırasında anlasmada sıkıntı cekıyruz ... ama telefonuma ses kaydı yaptıgım da hıc bır sıkıntı yok cok guzel sekılde sesimi kaydediyor .. yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
    teskkrler
  • yaklaşık 1 aydır m8 kullanıyorum şarj kesinlikle muhteşem. 17 yaşındayım, wifi hiç kapanmıyor ekran parlaklığı vs full açık whatsapp facebook twitter sürekli giriyorum, sabah 9 da şarjdan cıkarıyorum gece 12-1 e kadar %30 falan kalıyor şarjım. benim kadar fazla kullanmayan birine rahat 1,5 günü çıkarır hatta 2 güne dayanır diye düşünüyorum. bu sabah 11 de şarjdan cıkardım butun uygulamalar açık şarjım şuanda %88 de :)

Kamerası 4mpx gibisinden konuşanları gördüm kamera 4mpx değil 4 ultrapixel yani 13-14 mpx e falan denk geliyor. 1 ayda çektiğim fotoğrafların hepsi muhteşem. zoom yapınca çok az bozulmalar oluyor ama oda önemli değil bence.

Oyunlarda rr3, dead teagher vs hepsini oynuyorum ve 1 aydan beri telefon bir kez bile donmadı takılmadı. Isınma hiç olmadı, yorumlarda Real racing 3 de hafif ısınıyor diyenler olmuş ama ben 1 saat 2 saat oynuyorum ısındığına rastlamadım :) Hızı şarjı kamerası ve en önemlisi sesi muhteşem bence :) 2400 TL verdim değermi derseniz bu telefona değer. Sesini, hızını ve şarjını gördükten sonra m8 in üzerine başka telefon tanımam

• Arkadaşların Bazıları Kamerada Çok İyi Değil Yazmışlar. Dün İnceledim Bu nTelefonun Kamerası çift ve Geniş Açılı Bir Lense Sahip. ULTRA 4MP Kamera.
    Kısacası Kamera Harika Çift Kameranın Olması Fotoğrafa Derinlik Katıyor.

Daha Ne Olsun Ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: bahacansar

merhabalr arkadaşlar aranıza yeni katıldım,
    yenı htc one m8 kullanıcıyım hersey cok guzel co menmunum ama bır sorun var gibi .... telefon konusması sırasında karsıya sesimin cok derin ve az geldıgını soyluyrlar ve gercektende oyle... ve konsma sırasında anlasmada sıkıntı cekıyruz ... ama telefonuma ses kaydı yaptıgım da hıc bır sıkıntı yok cok guzel sekılde sesimi kaydediyor .. yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
    teskkrler

Ben bu sorun yüzünden telefonu kiracaktim. Sorun genelde operator kaynaklı. Son Birkaç aydır olanbirşey ve tib den kaynakli olduğunu Düşünüyorum. Malum Dinelemeler, face twit ve whastaap uygulamalarinda ki paylaşımları kontrol altına alma adına bant genişliğini daralttilar. Ucu cep operatörlerine de dokundu.

• merhaba arkadaslar,

konu dışı olacak ibraz ama zor durumdayım;

sıvı teması olduğu için açılmayan bir telefondan veri kurtarmak mumkun mudur? (açılmadığı için pc'ye bağlanamıyor)
  • HTC ONE M8 İÇİN FACEBOOK DESTEK GRUBU AÇTIK KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ :)
    https://www.facebook.com/groups/321496934686967/
  • https://www.facebook.com/groups/htc.one.m8.destek/
    Htc One M8 ile ilgili Facebook destek grubudur. Katılımlarınızı bekliyorum
  • Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık 4 ay önce turkcell den aldığım m8 cihazım aldığım günden itibaren slikon kılıfıyla kullanmama rağmen soyulmaya başladı.

Arkası benek benek oldu, sizce ne yapmalıyım? sizin cihazlarınız ne durumda? Garantiye göndersem değişim yaparlar mı?

Resimler eklenecek.

Teşekkürler
  • Resimler eklendi..

• Merhaba herkese.

HTC ONE M8 için kılıflarım vardır dileyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.

HTC ONE M8 KILIFLARI

• Kamera'nın diğer özellikleri düşük çözünürlüğün açığını kapatmış gibi. Keşke fiyat olarak 5s, Z2, G3 gibi cihazlarla aynı olsaydı.
  • Bir arkadaşıma ait olan HTC ONE M8 (asya,taiwan versiyon)3-4 gündür kullanmaktayım ,
    Müthiş bir cihaz,her hangi bir rom-rot işlemi olmadan fabrika çıkış haliyle Antutu testen resimlerdeki skoru elde ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Resimler eklendi..

şaştım kaldım valla sanki üretimden kaynaklı sıkıntı var gibi

• Garantiye vericem bakalim ne olacak

• Arkadaşlar ben telefonu değiştirmek istiyorum android özgürlüğü ve stabilitesi aynı zamanda malzeme kalitesi sunan tek telefon htc o yüzden kesinlikle htc alacağım fakat m8 in kamerasının 4mp oluşu ve alttaki gereksiz 0.2 inçlik siyahlık için m9 u beklemeyi düşünüyorum daha iyi bir işlemci ve daha fazla ram miktarı kamera konusunda da hiç olmazsa 8 mp yaparlar diye düşünüyorum alacağım telefonun beni 2-3 sene götürmesini istiyorum oyüzden işlemci ve ram konusunda takıntılıyım beklemeye değer mi sizce 7 ay var çünkü
  • Hala 2300 lirayı hak ettiğini düşünen varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

Hala 2300 lirayı hak ettiğini düşünen varmı acaba.

Digerleri ediyorsa bu kasayla bu stabilizeyle her halukarda eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.