Şimdi Ara

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
33.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trexin

bugün 1.6 crdi dct elite elantra'yy test ettim. sa?olsun irent plaza'dan murat bey çok ilgilendi.

daha önce de bahsetmi?tim. aracyn iç mekan geni?li?i eski elantra ile ayny. sadece ön taraf biraz daha basyk.

ancak sürü? dinami?inde devrim olmu? diyebilirim. çok syky bir araç olmu?. motor sessiz. benzinli motoru andyryyor sesi. çift kavrama ?anzyman çok iyi çaly?yyor. direksiyon daha hisli. start-stop sarsyntysyz. süspansiyon sessiz. kapy sesi bile çok güzel olmu?

lakin i? yine fiyata takylyyor. bu fiyaty çektiysen anahtarsyz giri?, otomatik kararan ayna, yary deri koltuk vs. olacak, olmaly

iç kapy kollaryny da artyk plastik yapmaktan vazgeçseler çok güzel olacak...

Klasik kore yaylanması yok mu yani

Öyleyse güzel valla, yol sesi var diyorlar yabancı testlerde. O da olmayaymış...

http://www.caradvice.com.au/418635/2016-hyundai-elantra-review/?utm_source=YouTube&utm_medium=text&utm_campaign=YT_DESC

• Arkadaslar style hangi bayilerdee var acill bilen yazsin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    araç sert. eski elantra gibi değil.

yol sesi konusunda da corolla'dan iyi diyebilirim.
  • bugün inceledim elit otomatik ve manuel vardı ve maalesef şunu düşündüm aynı fiyata benzinli otomatik mazda 3 ü tercih ederim.Geçen yazdığım bu fiyata çok iyi yorumumu geri alıyorum.
  • Mazda guzel arac ama tork yok, 150 falan işte. Çekiş acisindan ciddi fark olur aralarında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai her zaman olduğu gibi yine vasatı aşamamış.
  • beş para etmeyen bir çöp daha hyundai'dan :)
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Bir zahmet kendi çöplüğünüzde dolaşın o zaman, burası bizim çöplüğümüz. Ben çöpümden gayet memnunum, merak etmeyin size kokusu bulaşmaz. Ne forum muş, çöpçüsü , tenekecisi bitmek bilmiyor arkadaş.

• Çöp, leş kızsam da güldürüyor beni bu iki kelime
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Çöp, leş kızsam da güldürüyor beni bu iki kelime

Bu forumda o tayfa hiç bitmez, hayatında babasının arabasından başka araba görmemiş konuşulan arabanın içine dahi bile binmemiş tipler hemen çöp,teneke,plastik,bu araba satmaz, 2. elde kimse almaz diye toplaşırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Bir zahmet kendi çöplüğünüzde dolaşın o zaman, burası bizim çöplüğümüz. Ben çöpümden gayet memnunum, merak etmeyin size kokusu bulaşmaz. Ne forum muş, çöpçüsü , tenekecisi bitmek bilmiyor arkadaş.

Ben eşime 36bin TLye sıfır i10 otomatik aldığımda, benim VW fanınakrabam, aynı şekilde Hyundai Çöpüne Tenekesine o para verilir mi vs laflar edip, kendi eşine yakın paralara 2004 Polo otomatik almıştı.

İnanın, o arabaya her masraf ettiğinde (aküsüydü, lastiğiydi, klima komprosörüydü vs) çok mutlu oluyorum.

Hatta, daha da çok masraf açsın diye dua ediyorum. Müstehak böylelerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Ben eşime 36bin TLye sıfır i10 otomatik aldığımda, benim VW fanınakrabam, aynı şekilde Hyundai Çöpüne Tenekesine o para verilir mi vs laflar edip, kendi eşine yakın paralara 2004 Polo otomatik almıştı.

İnanın, o arabaya her masraf ettiğinde (aküsüydü, lastiğiydi, klima komprosörüydü vs) çok mutlu oluyorum.

Hatta, daha da çok masraf açsın diye dua ediyorum. Müstehak böylelerine.

Yalnız zaten diyen arkadaş Opelci. Kendim gittim, inceledim Opel'i.
    Alt donanımda koltuklar B sınıfından düşük, minder konmuş resmen. Araç Corsa'dan hafif hallice olmuş.
    Ben de şimdi çöp mü demeliyim Astra için?

• Elentra ilgi alanımda olmamasına rağmen merak ettim bayiye gittim şöyle kabaca inceledim. Bayideki araç 82 bin liralık dizel manuel elite modeliydi. Dışı güzel içi fena değil bildiğin leona binmiş gibi hiisediyorsunuz. Ama 82 bin liralık araç değil kesinlikle.
  • Lpg uyumlu ise (eski si neydi bilmiyorum) 55.000 tl iyi duruyor.yarin bulursam alayim 1 ad, bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Assan, Accent ile I30 arasına Elantra' yı nasıl koyacağım diye kafayı yemiş Bu fiyatlara Elantra varken Accent nasıl satacak, ben de bilmiyorum.

accenti satacağı kadar sattı şirkete filoya,elantrada bekledikleri başarıyı elde edemediler.İşin o kısmını telafi etme amaçlı aracı uygun fiyattan sürmüşler.Çok doğru bir hamle.Şu araca bir de lpg garantisi verseler 60 binden accent gibi o da piyasaya oturur.

Accent te 2017 de kasa değişecek işin garibi yeni accent daha büyüyecek neredeyse Elentra kadar olacak. Her halde iki tane C sınıfı satacak hyundai. Bunları nasıl konumlandıracak bakalım.

• Elentra bu sınıfa yeni bir soluk getirecektir , Eski kasanın kıymeti pek bilinmedi inşallah bu kasanın bilinir.
  • Accentin hertarafi buyuse elantranin tırnağı etmez

• Style donanimla elit dis goruntusu bire bir ayni mi ?

• Bugün aracı gidip gördüm boş olan güzel gelmedi hîç gözüme araç bomboş direksiyonda derinlik ayarı bile yok hız sabitleme yok led farlar yok gösterge tablosu farklı jant yok ama corolla 1.33 life mı bumu diye sorsanız kesinlikle elentra derim
    Fiyatlar için ikinci parti gelecek araçlar zamlı olacak dedi satış temsilcisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan5408

Bugün aracı gidip gördüm boş olan güzel gelmedi hîç gözüme araç bomboş direksiyonda derinlik ayarı bile yok hız sabitleme yok led farlar yok gösterge tablosu farklı jant yok ama corolla 1.33 life mı bumu diye sorsanız kesinlikle elentra derim
    Fiyatlar için ikinci parti gelecek araçlar zamlı olacak dedi satış temsilcisi.

Bakdiginiz arac style donanimmiydi elitle dis gorunus acisindan farklari nedir sis fari varmi farlar mercekli mi. İc aksamda fark nedir dosemeler fln ayni mi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.