Şimdi Ara

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
33.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 turbo benzin yoksa benim ilgimi çekmez. Artık turbosuz araç almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Bugün, ben de Hedef Renault' ya uğradım Talisman vardı. Talisman piyasayı karıştıracak gibi.

Bu mesaja eklenen görseller:

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA

Bu fiyata 160 Bg dizel olsaydi iyi olurdu hocam...

160 değil isterse 260 beygir olsun renoya bu para verilmez.

Tamam simdi ön yargiyla yaklasabilirsiniz ancak ; belki adamlar ozenmistir araca ya da ne bilelim Dis tasarimi hic bir araca benzemiyor son derece agir basli, ic mekan da iscilik fena degil gordugum kadariyla, bir testler yapilsin gorelim hocam nedir ne degildir...Renault artik gelisen teknoloji ve rakiplerine kiyasla geri kalmak istemez diye dusunuyorum.

1 yılı aşkın megane kullandım, renaultla ilgili pek hoş izlenimlerim olmadı. emin olun alman araçlarının fersah fersah gerisindeler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün, ben de Hedef Renault' ya uğradım Talisman vardı. Talisman piyasayı karıştıracak gibi.

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA

Tamam simdi ön yargiyla yaklasabilirsiniz ancak ; belki adamlar ozenmistir araca ya da ne bilelim Dis tasarimi hic bir araca benzemiyor son derece agir basli, ic mekan da iscilik fena degil gordugum kadariyla, bir testler yapilsin gorelim hocam nedir ne degildir...Renault artik gelisen teknoloji ve rakiplerine kiyasla geri kalmak istemez diye dusunuyorum.

1 yılı aşkın megane kullandım, renaultla ilgili pek hoş izlenimlerim olmadı. emin olun alman araçlarının fersah fersah gerisindeler..

Bende 4,5 sene ithal Megane 3 kullandim...Ithal ile burada uretilen yerli Megane 3 arasinda bayagi fark var az cok bilirsiniz...115.000 Km'de degerinde sattim araci...Inanir misiniz bilemem ya da bana sans yuzume guldu , o araci dag bayir,spor,sert hor kullandim banamisin demedi...Cebimden 5 kurus nasraf cikmadi bakimlar haricinde..Cok memnun kalmistim...Sans belki de bilemem hatta satarken uzuldum bile o derece memnundum..Aracta direksiyon vs ne soyulma nr bir sey...Sadece son zamanlar da performansi bir nebze dusmustu onu hissettim...Aracti catirti cuturdu bile yok denecek kadar azdi...Hayirlisi bakalim Talisman'nin testleri yapilsin bir bakalim..

• arkadaş hyundai bugüne kadar hiçbir modelini beğenmediğim gibi bu modelininde beğenmedim. hele o koltuk kumaşları nedir yahu
  • Valla sahibinden'e girdim, 2015 jetta 1.2 highline açtım içine baktım,

Şu elantranın içine bakınca jetta çok basit geldi bana, elim gitmez almaya. Ama bunun da ikinci ele düşmesi lazım zarar etmemek için, jetta öyle değil işte.

Bu elantara hoş olmuş, özellikle arka koltuklara bayıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Valla sahibinden'e girdim, 2015 jetta 1.2 highline açtım içine baktım,

Şu elantranın içine bakınca jetta çok basit geldi bana, elim gitmez almaya. Ama bunun da ikinci ele düşmesi lazım zarar etmemek için, jetta öyle değil işte.

Bu elantara hoş olmuş, özellikle arka koltuklara bayıldım.

Style manuel araç bulabilirseniz lansman fiyatından alın, zarar etmezsiniz.
    Bu ay lansman bitiminde sadece manuel araçta olan bu fiyat, güncellenerek 59900 olacak.
    Zaten çok sınırlı sayıda STYLE manuel araç var. O da eşe dosta gidecek zaten.

• Carsever, turbo benZin getirecekler mi?

• quote:

Hocam aracın özellikle arka koltuk kısmı bana ceratoyu hatırlattı, gayet güzel ferah sade...

Arka süspansiyonun torsiyon olduğuna emin misiniz? Bir de motor manuelde 280 otomatikte 300 nm mi acaba yine??

Hocam motor tork değeriyle ilgili bilgim yok .. Elimizde broşür yok dedi temsilci .. Bende her şeyi sormadim... Test sürüşünde motorla ilgili ayrintili bilgi veririm..

Arka süspansiyonlara bakmak için aracin altina baktim ve bağimsiz süspansiyon değildi.! Bundan eminim...

• quote:

Orijinalden alıntı: muallim_25

quote:

Hocam aracın özellikle arka koltuk kısmı bana ceratoyu hatırlattı, gayet güzel ferah sade...

Arka süspansiyonun torsiyon olduğuna emin misiniz? Bir de motor manuelde 280 otomatikte 300 nm mi acaba yine??

Hocam motor tork değeriyle ilgili bilgim yok .. Elimizde broşür yok dedi temsilci .. Bende her şeyi sormadim... Test sürüşünde motorla ilgili ayrintili bilgi veririm..

Arka süspansiyonlara bakmak için aracin altina baktim ve bağimsiz süspansiyon değildi.! Bundan eminim...

Hmm teşekkürler. Torsiyon işi iyi olmamış, ama mesela golf ve 2016 astra da torsiyon fakat iyi yol tutuyorlar. Süspansiyon başarılı yapılmışsa sorun olmaz inş.

Manuel test etmek isterdim ama hep full dizel otomatik test ettiriyor tüm markalar artık.

• Aynen bari full araca koysalardi bagimsiz süspansiyon.. Mesela golf 1.2 tsi lar torsiyon.. Ama 1.4 tsi ve dizellerde bagimsiz süspansiyon...
    Ayrica astra da bos araç torsiyon iken üst donanim paketlerinde watt's bağlantili süspansiyon kullaniliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.LiXX

Carsever, turbo benZin getirecekler mi?

Hocam ammaç; dizel otomatik satmak.
    Benzinli olan zaten LPG uyumlu olup, belki satılır umuduyla getirildi.
    1.6 T-GDI getirilse dizel ile aynı fiyat olur.
    Amaca hizmet etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: muallim_25

Aynen bari full araca koysalardi bagimsiz süspansiyon.. Mesela golf 1.2 tsi lar torsiyon.. Ama 1.4 tsi ve dizellerde bagimsiz süspansiyon...
    Ayrica astra da bos araç torsiyon iken üst donanim paketlerinde watt's bağlantili süspansiyon kullaniliyor...

Yanlışın var.
    Astralarda değişiklik yok, hepsi torsiyon. Watts bağlantı dedikleri de işin kurnazlığı işte, ama hepsi aynı.
    Golf'lerde dizeller de torsiyon. Sadece 1.4'ler bağımsız.

Ayrıca Auris'lerde 1.33 ve 1.4 dizeller torsiyon, 1.6 benzinliler çift salıncak.

Benim bildiğim modeller arasında farklar olan başka model yok.

Ancak bu araba biraz geriye gitmiş anladığım kadarıyla.
    Dizel otomatik 85000 için "oo çok uygunmuş" diyenler olmuş, ben katılmıyorum.
    Megane sedan gelmeden kimse dizel otomatik C sınıfı sedan almaya kalkmasın bence, sonra üzülür.
    Zannediyorum sonbaharda geliyor.

• teknik veriler nasıl benzinlinin acaba eskisine göre değişiklik var mı?
  • alacak olan her türlü kendini ikna eder alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • STYLE manuel bulabilen alsın derim.
    Artık tanış mı bulur alırsınız, araya adam mı koyarsınız bilmem.
    Zaten benzinli otomatik 65000 TL.
    Manuel 55000 TL
    Hyundaide bu farkın maksimum 5bin TL olması gerek, burdan anlayın lansman fiyatının düşüklüğünü.

He sonra diğer ay konu açanlar olur, 59900e Elantra STYLE nasıl, alınır mı? Diye...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 4,5 sene ithal Megane 3 kullandim...Ithal ile burada uretilen yerli Megane 3 arasinda bayagi fark var az cok bilirsiniz...115.000 Km'de degerinde sattim araci...Inanir misiniz bilemem ya da bana sans yuzume guldu , o araci dag bayir,spor,sert hor kullandim banamisin demedi...Cebimden 5 kurus nasraf cikmadi bakimlar haricinde..Cok memnun kalmistim...Sans belki de bilemem hatta satarken uzuldum bile o derece memnundum..Aracta direksiyon vs ne soyulma nr bir sey...Sadece son zamanlar da performansi bir nebze dusmustu onu hissettim...Aracti catirti cuturdu bile yok denecek kadar azdi...Hayirlisi bakalim Talisman'nin testleri yapilsin bir bakalim..

Aynen. Ben de megane 3 st privilige kullandim. Ama direksiiyon soyuldu bej oldugu icin. Istemeyerek de olsa sattim aracimi cok pismanim. Simdi genis arabaya ihtiyacim gt line larin ici siyah hosuma gidiyor ama cok pahali ):

• Konuyu açan ilk mesaja fiyatları bi eklese de "fiyatlar belli oldu"nun anlamı olsa!

• Bu aracın hiç bir albenisi yok.
    İ30 bundan çok daha iyi.
    Elit paket bu mu yani şimdi. İnsan bir anahtarsız giriş/çalıştırma koyar madem Elit paket.

Style bu olsa anlarımda bu nedir böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Konuyu açan ilk mesaja fiyatları bi eklese de "fiyatlar belli oldu"nun anlamı olsa!

Bende benzinlinin teknik verilerini merak ediyorum. Mobilden bulamadim. Ilk sayfaya eklense cok guzel olur.

• babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Mobilden üç fotoğraftan fazlasını yüklemiyor ! Bu yüzden link vermem lazım, onunda esprisi yok. Başlıktan sildim o yüzden şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.