Şimdi Ara

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
33.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Viper74

Assan, Accent ile I30 arasına Elantra' yı nasıl koyacağım diye kafayı yemiş Bu fiyatlara Elantra varken Accent nasıl satacak, ben de bilmiyorum.

accenti satacağı kadar sattı şirkete filoya,elantrada bekledikleri başarıyı elde edemediler.İşin o kısmını telafi etme amaçlı aracı uygun fiyattan sürmüşler.Çok doğru bir hamle.Şu araca bir de lpg garantisi verseler 60 binden accent gibi o da piyasaya oturur.
  • Ben ikinci el Elantra düşünüyordum dizel otomatik. Yeni kasanın çıkması, eski kasa fiyatlarını düşürür mü? Açıkçası eski kasa benim daha hoşuma gidiyor hala. Daha özgün bir tasarımı vardı.

İki aracı yanyana koyup hangisi eski, hangisi yeni kasa diye sorsanız, eskiye yeni diyen çoğunlukta kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisi riskli bi tasarim, biyik gibi burulmus yerleri var herkes begenemiyor. Bu daha risksiz daha garanti bi tasarim olmus, sirf bu yuzden bile daha fazla satar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Ben ikinci el Elantra düşünüyordum dizel otomatik. Yeni kasanın çıkması, eski kasa fiyatlarını düşürür mü? Açıkçası eski kasa benim daha hoşuma gidiyor hala. Daha özgün bir tasarımı vardı.

İki aracı yanyana koyup hangisi eski, hangisi yeni kasa diye sorsanız, eskiye yeni diyen çoğunlukta kalır.

bence tam tersi eski kasanın bilhassada içi tek kelimeyle rezalet dışını kaşını farını önünü arkasını fazla sündürmüşler araba demeye bin şahit ister yenisi yarış arabası gibi duruyor onun yanında

• Malzeme kalitesi ve süspansiyonları daha iyi olsa F/P olarak iyi esasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

İyi görünüyor. Ama ben hala Tucsona 1.6 dizeli niye koymadıklarında takıldım kaldım. Mantık açısından çözemedim.

çünkü avrupada bizim gibi gerizekalıca motora göre vergilendirme yok.
    bu aley sedan mı hb mi birader. içi dar gibi geldi bana. test eden varmı_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 3 Mart 2016; 20:57:08 >
  • ekonomik bir motoru olsa tam bir f/p arabası. kalite tamam, donanım tamam, tasarım tamam, bir tek ekonomi eksik adamlarda...
  • Çok hoş olmuş
  • Benzinlide otomatik farkı 9 bin , dizelde 3 bin
    Hemde dizedeki çift kavrama dct olduğu halde
    Şaka gibi

Daha bombası, aynı dizeldeki otomatik farkı i30 da 6 bin tl
    Yersen

• quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

Benzinlide otomatik farkı 9 bin , dizelde 3 bin
    Şaka gibi

Yersen

Style manuel kısa süreli lansman fiyatı, sınırlı stok (bayi başına 1 adet).
    Eşe dosta tanıdığa yetecek kadar.
    Lansman bitiminde 59900 olacak.

• derfgt D kullanıcısına yanıt
    Megane Sedan la ilgili somut birşey duymadım ben. Bu durumda Sonbahar çok çok iyimser bir tahmin oluyor. Türkiye'de mi üretilmesi düşünülüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Ben ikinci el Elantra düşünüyordum dizel otomatik. Yeni kasanın çıkması, eski kasa fiyatlarını düşürür mü? Açıkçası eski kasa benim daha hoşuma gidiyor hala. Daha özgün bir tasarımı vardı.

bence tam tersi eski kasanın bilhassada içi tek kelimeyle rezalet dışını kaşını farını önünü arkasını fazla sündürmüşler araba demeye bin şahit ister yenisi yarış arabası gibi duruyor onun yanında

Hocam eski kasası 2014 modellerde makyaj yemiş ve ufak tefek dokunuşlarla daha hoş olmuştu.

Ayrıca eski kasası 2012'de dünyada yılın otomobili seçilmiş ve Amerika başta olmak üzere hatırı sayılır satış rakamları elde etmişti. Yeni kasa bunları yapabilir mi, bence imkansız. Zira yeni kasanın rakiplerinden farkı yok. Önü Ford, arkası Audi, içi Leon olmuş; velhasıl sürüye karışmış.. Özgün tasarımdan eser kalmamış.

Eski kasa öyle miydi ya? Müstesna bir tasarımı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 4 Mart 2016; 0:07:15 >

• Eski kasanin daha özgün oldugu kesin. Yenisi ise daha bi orta yol, ama guzel yorumlanmis. Mesela on taraf focusa benzese de daha guzel ve gosterisli. Iceride havalandirma kanallari leona baya benziyor ama ici belli ki daha kaliteli leondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Megane Sedan la ilgili somut birşey duymadım ben. Bu durumda Sonbahar çok çok iyimser bir tahmin oluyor. Türkiye'de mi üretilmesi düşünülüyor?

Biliyorsun Türkiye aslen bir sedan ülkesi.
    Megane II HB 2003 yılında çıktı ve hemen arkasından efsane Megane II Sedan Bursa'da üretime başladı.
    Şİmdi Fluence isminden vazgeçip tekrar Megane ismine dönecek Renault.
    Avrupa'da satışa başladı biliyorsun Megane 4.
    Bana kalırsa sonbaharda burada sedan üretim hattına alınır. Bu yıl bitmeden üretime başlayacaklar diye okumuştum bir dergide.

Megane 4 Sedan gelecek ve Bursa'da üretilecek. Bunlar kesin bilgiler.
    Sonbahar veya yılsonu üretime başlanacak. Bunlar da doğruluğu yüksek ihtimal olan bilgiler.

• Reklami çıkmış paylasayim. Mavi çok hoş.

https://youtu.be/fMx44x2A6cY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 4 Mart 2016; 8:11:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

STYLE donanımları:

ABS ESP VSM vs
    6 havayastığı
    Lastik basınç sensörü
    15" kapaklı jantlar
    Manuel klima
    Gündüz farı
    Otomatik yanan farlar
    Bluetooth
    6 hoparlör
    4 cam otomatik
    İnce tip yedek lastik
    Bagaj aydınlatma

Şu donanıma keşke 15'' jant koymasalarmış o kasada cidden küçük durucak gibi. Bunun dışında 56.590 liste fiyatındanda lansman için biraz indirim olursa gayet alınası olur
  • derfgt D kullanıcısına yanıt
    Öyleyse yazın araç değiştirmeyi düşünenler için beklemeye değer. Rekabet getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

Benzinlide otomatik farkı 9 bin , dizelde 3 bin
    Şaka gibi

Yersen

Hocam VW i örnek almıştır.

• 1,6 dizel otomatik elit için bugün telefonla aradılar bayiden 82.000-tl fiyat verdiler direk. Test için araç hazırmış. Belki pazarlıkla 80.000 e bile düşerler. Para olsa direk alınacak araç bence. Bayi akbak. Yaklaşık 1 yıl sonra astra sedan (k kasası çıkarsa) ile ikisinden birini düşünüyorum ciddi ciddi.
  • bugün 1.6 crdi dct elite elantra'yı test ettim. sağolsun irent plaza'dan murat bey çok ilgilendi.

daha önce de bahsetmiştim. aracın iç mekan genişliği eski elantra ile aynı. sadece ön taraf biraz daha basık.

ancak sürüş dinamiğinde devrim olmuş diyebilirim. çok sıkı bir araç olmuş. motor sessiz. benzinli motoru andırıyor sesi. çift kavrama şanzyman çok iyi çalyışıyor. direksiyon daha hisli. start-stop sarsıntısız. süspansiyon sessiz. kapı sesi bile çok güzel olmuş

lakin iş yine fiyata takılıyor. bu fiyatı çektiysen anahtarsız giriş, otomatik kararan ayna, yarı deri koltuk vs. olacak, olmalı

iç kapı kollarını da artık plastik yapmaktan vazgeçseler çok güzel olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 4 Mart 2016; 16:41:38 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.