Şimdi Ara

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
33.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamponunda LED olanlar, Amerika versiyonu. Onlarda da far içi LED'ler yok.
    Bu mesaja eklenen görseller:

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayiye gidip araci goren arkadaslara bir sorum olacak. Donanim paketlerini gormek icin katalog alabildinizmi?

Aldiysaniz resim olarak burada paylasirmisiniz
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Malesef katalog yoktu, o yüzden alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 3 Mart 2016; 0:18:54 >
  • bu sene talismanıda era sıda devlet sırrı barındırıyormuşcasına ne sayfasına koyuyor arabayı ne tek çıt çıkarıyor nasıl bir şizofrenik paranoyadır anlamak mümkün değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hic begenmedim eskisi mi eski kasa bu mu belli degil.

• DemirAtlı kullanıcısına yanıt
    Araçlar beklenenden erken geldi, o yüzden programlanan lansmanları göre yapılan hazırlıklarda sıkıntı olması normal.

• Birde direksiyon yapabilseler
  • Sayın arkadaşlar bugün aracı bayide inceledim ancak test sürüşünü daha sonra yapacağım... Aracı yarım saatten fazla inceledim döşemelerinden kapı içlerine arka süspansiyonlardan kapı fitillerine tavan döşemesine kadar her yerini inceledim...
    İncelediğim araç Dizel otomatik (DCT) elit paketti..

Artıları....
    Tasarım olarak çok beğendim.. İçi ferah arka koltuk diz ve baş mesafesi gayet başarılı bunda alçak olan şaft tünelinin katkısı büyük... Aracın direksiyonu (deri kaplıydı) ve ön göğüs güzel kaliteli yumuşak malzeme kullanılmış.. Göstergeler ve ortasındaki yol bilgisayarı başarılı.. Köpek balığı anten gayet hoş..Tekerlek davlumbazları pütürlüydü.. Yalıtım için önemli olduğunu düşünüyorum.. Ancak test sürüşünde desibel ölçümü yapacağım burada paylaşırım.

Eksileri....

Aracın içine binip biraz incelediğimde sanki bir şeyler eksik kalmış gibi geldi bana.. Kapı içlerindeki malzeme kalitesi önceki kasayla aynı... Genel olarak içeride kullanılan malzeme kalitesinin ön göğüs ve direksiyon hariç beğenmedim.. Arka süspansiyonlar da bağımsız değil.. Ayrıca araç elit paketti lakin araçta katlanır ayna ve kendiliğinden kararan dikiz aynası yoktu.. İ20 de elit pakete bunları koyuyor bunda neden kırpmış anlamadım... Arka taraftaki yolcular için havalandırma kanalı yok..

Teknik özelliklerin yazdığı broşür var mı dedim ellerinde yoktu araç zaten dün gelmiş ellerine.. Ayrica satiş temsilcisi style paketin çok boş olduğunu söyledi...Fiyat olarak dizel otomatik elit paket 85 bin tl dedi..
    (resimleri 16 Mp de çekmiştim ancak yüklemek sorun oluyor o yüzden çözünürlüklerini düşürdüm. Bööyle bile uğraştırdı forum)

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim_25 -- 3 Mart 2016; 1:23:30 >

• muallim_25 kullanıcısına yanıt
    performans ve yakıt hakkında bilgi verirmisiniz?
  • araçlar ne hale geldi ya 85 bine normal der oldu bu millet

• quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

araçlar ne hale geldi ya 85 bine normal der oldu bu millet

Ne normali ucuz ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

performans ve yakıt hakkında bilgi verirmisiniz?

Ustad test sürüşü yapmadim... Bayi tanidik kısa süreli sürmek istemedim en yakin zamanda test sürüşü yapinca burada paylaşacağim....

• Arabanın dışına oturarak yolculuk yapsan aslında güzel araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 3 Mart 2016; 1:27:49 >
  • Dizelde style donanım yok çok ilginç. Tek donanım paketiyle satmazlar umarım.

Hocam aracın özellikle arka koltuk kısmı bana ceratoyu hatırlattı, gayet güzel ferah sade...

Arka süspansiyonun torsiyon olduğuna emin misiniz? Bir de motor manuelde 280 otomatikte 300 nm mi acaba yine??
    bol resim inceleme teşekkürler
  • Arkadaşlar, bulunduğu ilde, gittiğiniz bayide STYLE araç varsa burdan paylaşabilir misiniz?
    Dıştan resim bir de.

Bu ay bayilere STYLE araç satmak istemiyor, Önümüzdeki ay lansman fiyatınbitip, 59900 olucakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Bugün, ben de Hedef Renault' ya uğradım Talisman vardı. Talisman piyasayı karıştıracak gibi.

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA

Bu fiyata 160 Bg dizel olsaydi iyi olurdu hocam...

160 değil isterse 260 beygir olsun renoya bu para verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Bugün, ben de Hedef Renault' ya uğradım Talisman vardı. Talisman piyasayı karıştıracak gibi.

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA

Bu fiyata 160 Bg dizel olsaydi iyi olurdu hocam...

160 değil isterse 260 beygir olsun renoya bu para verilmez.

Tamam simdi ön yargiyla yaklasabilirsiniz ancak ; belki adamlar ozenmistir araca ya da ne bilelim Dis tasarimi hic bir araca benzemiyor son derece agir basli, ic mekan da iscilik fena degil gordugum kadariyla, bir testler yapilsin gorelim hocam nedir ne degildir...Renault artik gelisen teknoloji ve rakiplerine kiyasla geri kalmak istemez diye dusunuyorum.

• STYLE donanımları:

ABS ESP VSM vs
    6 havayastığı
    Lastik basınç sensörü
    15" kapaklı jantlar
    Manuel klima
    Gündüz farı
    Otomatik yanan farlar
    Bluetooth
    6 hoparlör
    4 cam otomatik
    İnce tip yedek lastik
    Bagaj aydınlatma

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.