Şimdi Ara

Yeni hyundai elantra mı ford focus mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
17.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence huyndai alma kim ne kadar övsede ben övülecek bir tarafını göremiyorum i20,i30, blue, elantra hepsi aynı kalitesizlik kokuyor. yol bilgisayarı bile hatalı hep 2 lt az gösteriyor fabrika yakıt verisi bile hatalı. ilk aldığın iyi bu ya diyorsun ama arabaya yaş binince kendini hissettiriyor.

şahsi kanaatim iki araçta olmaz ama illa fort veya elantra ise kesinlikle fort derim.
  • Yeni elantra sağlaştırılmkl çelik oranı artırılmış .mantık focus diyor duygular elantra.sanırım elantra alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 3 Ocak 2017; 22:56:15 >
  • Sürüş keyfi olarak Focus başkadır her zaman. Zevkine sürerim, yol tutuşu önemli diyorsanız Focus ön plana alınmalı. Onun dışında CRDI güzel motordur.
  • Hatırladığıma göre Hyundai elentra D sınıfı bir araçtır ama maalesef iç malzeme kalitesi düşük tasarımı güzel.Ben yerinizde olsam ford focus tercih ederim.
  • Elantra c segmenti hocam.benim korkum 5 senede dökülürse mevzu.beş sene satmama şartı var.focus bu konuda daha mı iyidir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 4 Ocak 2017; 12:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.parolo

Elantra c segmenti hocam.benim korkum 5 senede dökülürse mevzu.beş sene satmama şartı var.focus bu konuda daha mı iyidir acaba

Bence içinizden geçen araçı alın.Son yıllarda Hyundai büyük bir gelişim gösterdi.Ayrıca Hyundai elentra IIHS gibi ağır bir testden en üst düzey güvenlik kazandı.Yani 5 senede dökülecegini hiç sanmıyorum.
  • C segmentinde markalar arasında ölçülmeye değer bir kalite farkı kalmadı oyle olsa silinip gider kalitesiz olan. İkisinide kullanıp hangisi hitap ediyorsa o alınır yoksa iş kalite muhabbetine dönerse burada çok geyik döner. Ben Focus 3 kullanıcısı olarak şu kadarını söyleyebilirim focus sürüş dinamikleri adına konfor genişlik gibi kriterlerden vaz geçilmiş bir araç önce bunlarda vaz geçebiliyorsanız iyi bir seçenektir.
  • Elite plus dct yeni elantra kullanıyorum. Araba almadan önce çok araştırdım. Focus sürüş dinamikleri ve verdiği sürüş keyfi açısından çok çok iyi gelmişti bana. 400-500 km kadar kullanma şansım olmuştu Focus u. Lakin iç mekan ve bagaj konusundan dolayı vazgeçmiştim. 5 kişilik bi aile olduğumuz için bunlar önemliydi bizim için.

Kasa güncelliği, tasarımı, uzun garanti süresinin verdiği güven, iihs de en yüksek puanı alması ve daha uygun fiyatı sebebiyle Elantra tercih ettim.

3000 km de şu an. Genel olarak memnunum. Çok ağır trafiğe girmediğim sürece 6lt nin üstüne pek çıkmıyor. 40 km lik trafiksiz e-5 sürüşü sırasında 4,8 lt tüketim değeri yakaladım. Daha da düşerdi uzun yolda diye düşünüyorum.

Özetle araç seçimi ihtiyaçlara göre yapılır. Eğer ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa Focus. Daha geniş iç mekan ve bagaj hacmi istiyorsanız ve daha uygun fiyatlı olsun istiyorsanız Elantra. Elantra seçerseniz pişman olmazsınız bence.

• Karar verdiniz mi hocam ?
  • Ben alsam focus alırdım, hyundai biraz daha dayanıksız gibi geliyor bana(yan komşum i30 almıştı). Aile olarak kullanmayacaksanız yani bagaj vs çok önemli değilse. Focus alınır.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam elantra büyük ihtimal .focustakş sürüş dinamikleri elantrada yok sanırım.fakat yeni kasa elantra da acaip karizmatik.bugün yada yarın hyundai bayiine gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 4 Ocak 2017; 15:27:51 >
  • Mr. Çelik kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sürüş keyfi olarak sizce çok fark var mı yeni elantra ve focus arasında.yani elantrada sürüşü zevkli bi otpmobil mi
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Yani konfor olarak focus pek iyi değil mi demek istediniz?
  • quote:

Peki hocam sürüş keyfi olarak sizce çok fark var mı yeni elantra ve focus arasında.yani elantrada sürüşü zevkli bi otpmobil mi

Elantra da keyifli. Lakin o segmentte bir çok araç test ettim. Focus kadar keyif veren olmadı bana. Tabi konfor olarak Elantra çok daha iyi Focus a kıyasla.
  • Maalesef biraz öyle. İç kısım dar ve basık süspansiyon gergin olduğu için şaseyi de sarsıyor, kaymak yolda sorun teşkil etmiyor fakat yol sathı pürüzlenmeye başladığında bütün sarsıntı direksiyon dahil gövdeye aktarılıyor.
  • Güzel bilgi ve tecrübelerinizle beni ve elantra yada focus alacak arkadaşları aydınlattığınız için teşekkür ettim. Arkadaşlar.bugün 2011 model bi i20 ye bindim heryerinden ses geliyordu.elantradan da gelebilir 3 yada 4 sene sonra diye düşünüyorum.focus da iyi fikir gibi ggelmeye başladı.hayırlısı
  • quote:

Güzel bilgi ve tecrübelerinizle beni ve elantra yada focus alacak arkadaşları aydınlattığınız için teşekkür ettim. Arkadaşlar.bugün 2011 model bi i20 ye bindim heryerinden ses geliyordu.elantradan da gelebilir 3 yada 4 sene sonra diye düşünüyorum.focus da iyi fikir gibi ggelmeye başladı.hayırlısı

Hocam 5 yaşındaki araca binip ölçü almayın derim. Her şeyden önce arada sınıf farkı var mesela benim araç 2 yaşında ve bilumum yerlerinden ses geliyor özellikle kapı içlerinden ve vites bölgesinin oradaki plastiklerden hele araç soğukken bunlar dahada belirgin oluyor yazın biraz daha duyulmaz oluyor şimdi bu mantıkla Focus alın bakalım.
  • Elantraya 4 bin tl zam gelmiş birde 2016 modellleri birde.
  • Hocam madem otv indirimli alacaksınız, 5 sene de satmayacaksınız eğer bütçeyi aşmazsa insigniaya da bir bakın derim. En azından d segment...
  • ScHeNKii_ScP kullanıcısına yanıt
    Opel insignia kasa değiştirecek bu sene.ancak eylül ekimi kasımı bulur diyorlar hocam.aslında çok şekil olmuş yeni kasa insignia.yani okadar beklemeye vaktim yok.aslında beklesem olurda.elimdeki nakit eriyor günden güne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 5 Ocak 2017; 10:31:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.