Şimdi Ara

Yeni hyundai elantra mı ford focus mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
17.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hyundai yetkili servislerinde bakım ücretleri çok yüksek. Arkadaşım daha 3 gün önce elantra aracını 60000km bakımına soktu 900TL almışlar, geçen yıkli 45000km bakımından da 820TL almışlardı. 5 yıl boyunca da garantiden dolayı da müşteriler bu fiyatlara mecbur kalıyor. Ford tarafında pazarlık şansınız var, bakım rakamları çok daha uyguna getirilebiliyor. Düşünün, ben peugeot 508 aracımın 90000km bakımı için arkadaşın 820TL verdiği dönemde yetkili serviste 420TL vermiştim. Uygulanan işlemlerde de bir farklılık yok. Bence araç alırken bu önemli bir faktör. Ek olarak da şunu ifade edeyim, otosan gerek parça değişimi gerek madur bırakmama konusunda benden hep artı almıştır. Daha önceki iki aracım da garantili ford marka araçlardı, inanın ufacık sorunda dahi maliyetli parçalar için bile aynı gün merkezden onay alıp değiştirmişlerdi. Ancak arkadaşımın elantrasındaki multimedia sistemindeki kusur 2 yılda genel merkeze yapılan şikayetler sonrasında zorla değişim yapılarak giderildi. Bence bu tercihte önemli bir etken.

• @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.hyundai zam konusunda bile diğer markalardan fazla fazla zamlanıyor.mesela yeni zam yapmışlar 4 bin tl .az buz bi zam da değil.araçlara yeni yıl zammı yapan başka marka şıan görmedim.birde 2017 araç zammı değil hem 2016 araçları hemde 4 bin yl ile 6 bin tl arasında değişen zamlar var hyundaide..güneykorelilre güveniyoruz ancak madem aervisi bukadar kazık zam konusundada baya baya zam yapıyolar ben hyundaiden soğurum bı sefer.pazarlıkda yapamıyosun bayiide.zaten indirimli fiyatlar diyolar.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Millet ne kadar bagaj meraklisi arkadaş ya. Hayır şunuda anlamıyorum bu kadar merakliysa bu millet heryerde diger ulkeler gibi station wagon araba olmaliydi.

Adamlar senin dedigin gibi takmış bagaja kucukte kucuk sanki kendi bagaji uçsuz bucaksız yermiş gibi konusuyorlar. Bende station wagon focus var oda gibi bagaji var ama suana kadar 1 veya 2 defa iyiki genis bagaj almışım dedirtti. % 95 boş sekilde gidiyorum oraya buraya. Anlamiyorum bu milleti valla.
  • Noldu karar verdiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Noldu karar verdiniz mi?

Hocam elantradan vazgeçtim ya talisman yada yeni a4 alacağım.ama büyük ihtimal talisman alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Parolo

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Noldu karar verdiniz mi?

Hocam elantradan vazgeçtim ya talisman yada yeni a4 alacağım.ama büyük ihtimal talisman alacağım

hocam ne aldın
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    Hocam, benim araç alma sürecim baya uzadı özel hukuki mezulardab ötürü ve bu süreçte elantrayı eledim d segmenti araçlara yöneldim.ya yeni a4 yada bmw 418i alacağım.bir aya alacağım.

Bu iki araçtan birisi alınacaksa focus alınmalı bunun da farkına vardım bu süreçte gerçi ben focus almam da genel konuşuyorum :)

• Hocam ne aldın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Parolo

Hocam, benim araç alma sürecim baya uzadı özel hukuki mezulardab ötürü ve bu süreçte elantrayı eledim d segmenti araçlara yöneldim.ya yeni a4 yada bmw 418i alacağım.bir aya alacağım.

Bu iki araçtan birisi alınacaksa focus alınmalı bunun da farkına vardım bu süreçte gerçi ben focus almam da genel konuşuyorum :)

Hoca loto bulmuş sanırım focustan 4.18e terfi almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 20 Ekim 2017; 21:58:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.