Şimdi Ara

Yeni Hyundai i30 1.6 GDI Style Aldım (Araç Alındı, İlk Resimler Geldi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
44.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.

içinize hangi araç sinerse, ona binmek en iyisi.

erkeğin oyuncağı arabadır.bu böyle olmasa ,en basitinden bu kadar yetişkin insan, bu formlarda,araç bayilerinde vb yerlerde zaman öldürmez.

öncelikli olarak araca binerken, bütçemiz doğrultusunda haz almak en önemlisidir.Allah pişmanlık vermesin.

size sormak istediğm,aracınızın vites oranları ile ilgili,yanılmıyorsam i40 ile aynı motor şanzuman kombinasyonu var.

bende i40 modelini beğeniyorum,ve uzun yolda motor sesi durumunu merak ediyorum.

aracınız 6.viteste 90-100 km hız bandında kaç rpm devir çeviriyor.yanılmıyorsam ix35 2500 rpm idi.

aracınız tekrar hayırlı olsun.
  • İlk depoyu bitiremedin mi daha Necaticim? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

İlk depoyu bitiremedin mi daha Necaticim? :)

• İnsanların araçlarının ne kadar yaktığı, benzin-lpgli, benzinli ya da dizel olduğu çok da önemli değil.Herkes TATMİN OLMA duygusuyla alıyor biniyor.Şimdi Era'dan Linea'ya geçince ne tork var,6 vites v.s. diye sevinen meslektaşım şimdi de ne konforlu arabam var dizaynı çok güzel popüler bir araç diyecektir.Bana kalsa lpg ile dizelden de ekonomik iyi bir tercih olur ama en doğru karar budur diyemem.Herkesin fikri kendine.Hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

İnsanların araçlarının ne kadar yaktığı, benzin-lpgli, benzinli ya da dizel olduğu çok da önemli değil.Herkes TATMİN OLMA duygusuyla alıyor biniyor.Şimdi Era'dan Linea'ya geçince ne tork var,6 vites v.s. diye sevinen meslektaşım şimdi de ne konforlu arabam var dizaynı çok güzel popüler bir araç diyecektir.Bana kalsa lpg ile dizelden de ekonomik iyi bir tercih olur ama en doğru karar budur diyemem.Herkesin fikri kendine.Hayırlı olsun hocam

Mesela ben de sınıfındaki diğer arabalarla hemen hemen aynı tüketim değerine sahip olmasına rağmen Chevrolet Cruze'un 'güzel ama çok yakıyomuş' denmesini bir türlü anlayamıyorum.Aynı motor Opel'de çoğu modelde 115 hp versiyonlu ve aynı litreleri yakmasına rağmen hiç 'Astra çok yakıyormuş' dendiğini duymadım

• Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundainin acil bu jantları değiştirmesi lazım arabayı basit gösteriyor yoksa i30 hoşuma giden bi araç
  • En yakışan renk...Tekrardan hayırlı olsun . Artık yollarda hep i 30 var

• ben de çok acil bir şekilde 2 araç konusunda karar vermek durumundayım. Öncelikle yazılarda dizel mi benzinli mi konuları yer alıyordu. Ben de seat leon 1.4 140hp modeli yada astra 1.3 dizel 95hp arasında kaldım. Okuduğum yazılarda astranın verimlilik ve özellikle vites değiştirme konularında sıkıntıları olduğunu ve hatta başka bir sitede de 1.4 140hp astra motorunun revize edileceği haberlerini okudum. Bnm asıl merakım şu; leon almak istiyorum ve eski arabamı da satıp üstüne ekleyerek kalanını kredi kullandığımda bana 25.000 tl ye mal olacak bu araba. Yakıt tüketimlerinde sehir içi 6.4 sehir dışı 4.5lt karma da 5.2 lt.olarak gözüküyor. Bu değerler arasında kalmayacağını bilsem de ortalama olarak eğer leon 1.4 benzinli modelini alırsam yakıtı su gibi içer muhabbetlerine maruz kalır mıyım yoksa bu veriler üç aşağı beş yukarı aynı çıkar mı? Eğer hemen hemen yakınsa ki karmada eski tabirle 25-26 kurus yakıyor demek bence iyi gibi geldi. Bu konuda yorumları bekliyorum . Teşekkürler...

• Beyaz kaplan hayırlı olsun

Kaplan kılığına girmiş fillerde var aman dikkat hocam:)

• quote:

Orijinalden alıntı: seaeagle84

ben de çok acil bir şekilde 2 araç konusunda karar vermek durumundayım. Öncelikle yazılarda dizel mi benzinli mi konuları yer alıyordu. Ben de seat leon 1.4 140hp modeli yada astra 1.3 dizel 95hp arasında kaldım. Okuduğum yazılarda astranın verimlilik ve özellikle vites değiştirme konularında sıkıntıları olduğunu ve hatta başka bir sitede de 1.4 140hp astra motorunun revize edileceği haberlerini okudum. Bnm asıl merakım şu; leon almak istiyorum ve eski arabamı da satıp üstüne ekleyerek kalanını kredi kullandığımda bana 25.000 tl ye mal olacak bu araba. Yakıt tüketimlerinde sehir içi 6.4 sehir dışı 4.5lt karma da 5.2 lt.olarak gözüküyor. Bu değerler arasında kalmayacağını bilsem de ortalama olarak eğer leon 1.4 benzinli modelini alırsam yakıtı su gibi içer muhabbetlerine maruz kalır mıyım yoksa bu veriler üç aşağı beş yukarı aynı çıkar mı? Eğer hemen hemen yakınsa ki karmada eski tabirle 25-26 kurus yakıyor demek bence iyi gibi geldi. Bu konuda yorumları bekliyorum . Teşekkürler...

Her iki motorda da istenilen değerleri yakalamanız çok zor.Normalde 1er litre ekliyorsanız 1.5 er litre eklemeniz daha doğru karar vermenize yardımcı olur.Ben olsam yıllık 15000 km altındaysa benzinli,üstündeyse dizeli tercih ederdim.Ama kasa olarak astra çok daha güzel bence.Volkswagen grubu arabalarda verdiğiniz paranın karşılığını alamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.

içinize hangi araç sinerse, ona binmek en iyisi.

erkeğin oyuncağı arabadır.bu böyle olmasa ,en basitinden bu kadar yetişkin insan, bu formlarda,araç bayilerinde vb yerlerde zaman öldürmez.

öncelikli olarak araca binerken, bütçemiz doğrultusunda haz almak en önemlisidir.Allah pişmanlık vermesin.

size sormak istediğm,aracınızın vites oranları ile ilgili,yanılmıyorsam i40 ile aynı motor şanzuman kombinasyonu var.

bende i40 modelini beğeniyorum,ve uzun yolda motor sesi durumunu merak ediyorum.

aracınız 6.viteste 90-100 km hız bandında kaç rpm devir çeviriyor.yanılmıyorsam ix35 2500 rpm idi.

aracınız tekrar hayırlı olsun.

Teşekkür ederim, bugün bakarım 6. vites belirttiğiniz hızlarda RPM bandına. Aslında az çok biliyorum da tam bilgi vermek en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

İlk depoyu bitiremedin mi daha Necaticim? :)

Haluk abi, batıracan mı beni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

O sizdiniz demek...
    Hayırlı olsun...
    Demek kardeşinzin borcunu ödeyip de aldınız.
    Ne yürekk...
    Hayırlı olsun.Neden AURIS düşünmediniz?

Teşekkür ederim hocam. Çok sağ olun.

Auris'in iç mekanı i30'a göre şahsi fikrimce daha kötü görünüyordu. Üstelik 1.33 Life 40 bin bandında, 1.6 lara çıktığı zaman dolu paketle 45-46 bin liraları deviriyordu Auris.

Diğer hayırlı olsun dileklerini sunan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, çok daha iyi araçların sizlerin olmasını diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

aracınız çok güzel.hayırlı uğurlu olsun.i30 un ön tarafının makyajlandığını bilmiyordum.farklı geldi bana.

Hocam bu yeni versiyon ama yenide her şeyi değişti, sadece ön kısım değil.
    Makyajlanmış gibi görünen Elite versiyondaki ön kromajları görüp, Style donanımda görememeniz olabilir mi?

i30 un 2012 de kasa değiştirdiğini biliyorum.yalnız dediğiniz gibi ben ön kromajları göremediğim için acaba yine mi makyaj yapıldı diye düşündüm.

• Hayırlı Uğurlu Olsun ALLAH Kazasız Belasız Uzun Yıllar Kullanmayı Nasip Etsin ( Bu arada i30 çok güzel bir tercih olmuş en yakışan rengiyle birlikte )
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

Bu arada Jetta ALMIYARAK iyi ettiniz.Jetta gibi Meksika malı bir araç alırdınız,i30 alamazdınız.Auris ile i30 yakınlar ancak bir sorum daha var;
    Önü makyajlı mı yoksa özel bir paket alarak veya almayarak mı böyle

Evet, Jetta almış alsaydım bugün onunla devam ediyor olacaktım kesinlikle.

İki paket var hocam; biri Elite, diğeri Style. Elite paketin ön kısımda çift kromaj bulunmakta. Style paket ise benim aldığım gibi.

Elite:

Yeni Hyundai i30 1.6 GDI Style Aldım (Araç Alındı, İlk Resimler Geldi)

Style:

Yeni Hyundai i30 1.6 GDI Style Aldım (Araç Alındı, İlk Resimler Geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Empire

Hayırlı Uğurlu Olsun ALLAH Kazasız Belasız Uzun Yıllar Kullanmayı Nasip Etsin ( Bu arada i30 çok güzel bir tercih olmuş en yakışan rengiyle birlikte )

• Hocam Linea yı aracı aldığın gün bıraktıbn herhalde deryaya,ayrılmak zor olmadı galiba senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Empire

Hayırlı Uğurlu Olsun ALLAH Kazasız Belasız Uzun Yıllar Kullanmayı Nasip Etsin ( Bu arada i30 çok güzel bir tercih olmuş en yakışan rengiyle birlikte )

Hocam bu led farları gece de yanması için bir ayar var mı acaba? Ben her şeyini kurcaladım bulamadım kafam karıştı. Serviste mi ayarlıyorlar acaba yazılım güncellemesi falan diyorlar?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.