Şimdi Ara

Yeni Hyundai i30 1.6 GDI Style Aldım (Araç Alındı, İlk Resimler Geldi) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
44.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Hocam konuyu 1 saat'tir baştan beri okudum.Şuan ne kullanıyorsunuz?

İmzamdaki aracı ama birkaç seneye inşallah Cee'd 1.6 Crdi Premium düşünüyorum ikinci el olarak...

Özel değil ise İ30'dan sonra neden linea'ya geçiş yaptınız hocam?Lounge 1.6 Mjet'ten bile kesmemiş 1.3 Active plus'dan memnunmusunuz?
  • quote:

Özel değil ise İ30'dan sonra neden linea'ya geçiş yaptınız hocam?Lounge 1.6 Mjet'ten bile kesmemiş 1.3 Active plus'dan memnunmusunuz?

Bazı ailevi - özel meselelerim oldu.
    1.3 Mjet Linea'yı ise fazla bütçem yoktu, dizel istiyordum, sağlam motor istiyordum ki Multijet bu konuda tescillidir.
    Vergi az, bakım ucuz, giderler az, piyasa aracı, 350 TL'ye hız sabitleyici de taktırdım. İdare ediyorum şimdilik.
    Hedefimde tekrar i30 yok, bu sefer kardeşinden devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Bazı ailevi - özel meselelerim oldu.
    1.3 Mjet Linea'yı ise fazla bütçem yoktu, dizel istiyordum, sağlam motor istiyordum ki Multijet bu konuda tescillidir.
    Vergi az, bakım ucuz, giderler az, piyasa aracı, 350 TL'ye hız sabitleyici de taktırdım. İdare ediyorum şimdilik.
    Hedefimde tekrar i30 yok, bu sefer kardeşinden devam edeceğim.

Ceed güzel seçim hocam.Kalite,işcilik,sürüş keyfi vs i30'dan daha iyidir.Birde premuim paket alırsın her kapısını açtığında gulumsersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba 7 yıl geçmiş üzerinden aracınız hala duruyor mu. Yakıt nasıl. Memnunmusuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayr16

Merhaba 7 yıl geçmiş üzerinden aracınız hala duruyor mu. Yakıt nasıl. Memnunmusuz.
    Hatırladığım kadarıyla kırmızı civic rs sedan kullanıyor geçen yıldan beri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.