Şimdi Ara

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü? (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
6
Favori
105.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf sıradan bir araç değil popüler ve ikinci el endesi gayet iyi, i30'da bu durum yok.
  • Başkan kaportaya bak konserve kapağı gibi açılmış

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

Golf alırsan , i30 a binince buda iyi arabaymış diyeceksin.
    i30 alırsan birgün golf almayı hayal edeceksin.

Yok i30 alırsam i40 veya ix35 almayı hayal edeceğim.Mitsubishi Lncer Evo'yu hayal ederim veya.Golf'ü ne kadar büyütüyorsunuz ya böyle.Bence Mitsubishi Lancer dahil olmak üzere pek çok araç golf ile kıyaslanır.
    Efsane falan da yani devir değişti.Rekabet kızıştı.Renault'un yeni megane'ı bile kıyaslanır golfle.Golf hiçbir zaman bir kral/kraliyet arabası olmadı.Bir Bentley değilki kıyaslama yapmayalım.
  • slm arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.sizler i30 golften iyi astra ile kıyaslanamacak kadar iyi renaultdan,chevroletten,kia ve cıtroen peugeottan iyi nerdeyse bütün c sınıf arabalardan iyi demişsiniz.hangi arabadan kötü peki?bu i30 sınıf liderimi?yani birden çıktı piyasanın liderimi oldu?bu araç.zevkler ve renkler tartışılmaz ama çok abartıldı.ben diyorum i30 iyidir ama golfü tutmaz siz diyorsunuz golf ne?astra ne?vs vs?5 yıl garanti olayı güzel kimse kötü demiyor.ve bu aracı satmak için adam yapacak 5 yıl garanti arabasına güveniyor Allah razı olsun sıkıntı yok.vw 2 yıl garantisi var diye kötü araba size göre tabiyki.esp yokmuş falan filan var olanınını al 61000 tl ye hyundai parası ne fark var.ayrıca bnm eski aracım 2004 golf5 sportlinede esp vardı 100.000 km yaptım kaç sefer çalıştı 2 sefer.1incisini bilerek ben viraja sert girdim aracı kaydırdım esp yi denemek için.cıtroen c4 te hiç çalışmadı.jettada zaten esp yok midline donanım bendeki.şimdi burada bir arkadaş takmış espye zannediyor esp can yelegi gibi bişey katologlarda bile yazar esp ye güvenmeyin mayetinde laflar.senin şöförlügün düşükse bütün arabaların esp sini topla bir araca koy yine anlamı yok.ben jetta ile 102000 km yol yaptım araç kullanımım serttir hiç esp ye gerek duymadım.he olsada kötü olmazdı.size göre biz arabadan anlamıyoruz gidin sorun galericilere hyundai mi?golf mü?diye.eskiden hyundai ekonomik fiyatlarda orta karar araçlardı şimdi pahalı bir araç oldu.60.000 tl ye aracı al kredi ile ortalama 70.000 tl ye gelsin 3 sene sonra tutmadı i30 blue çıktı sat 25000,30000 tl ye bu işmidir?golf herzaman golf astra herzaman astra,meganede her zaman meganedir,i30 risktir yarın neolacagı belli olmaz.hyundai deneme yanılma yapıyor bu tutmadı yenisi oda olmadı daha yenisi alan adamlar zarar ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

quote:

Orijinalden alıntı: alparslan03

quote:

quote:

quote:

Sütçü beygirlerinize selam söyleyin benim yerime bu arada

alman tankı demek istedin sanırım dünyada alman çeligide meşhurdur.

Yok aslında ABD'nin uçak gemilerine selam söyledim en meşhur onlar şu aralar.11 tane 100.000 tonluk 9 tane 50.000 tonluk olmak üzere 20 tane uçak gemisi var ABD'nin tankmış peh

işte bukadar iyice seviye düştü hocam teşekkür ederiz şimdi seni ciddiye mi?alacaz.sütçü beygirlerinize selam söyleyin lafa bak böyle seviyede insanla tartışma olmaz ki hadi bakalım sen kendi seviyendeki insanlarla takıl bak mercedesci var birtane o tam senlik kolay gelsin sana

Seviye düştü madem neden cevap yazdınızki sütçü beygirlerine ? Yok alman çeliğiymiş yok buymuş.

seviyeni yükseltmek için yazdım arkadaşım.birbirimizle düzeyli bir şekilde tartışmaya çalışıyoruz sen yazıyorsun sütçü beygirlerinize selam söyleyin ne alaka?daha golf vw kullanmamışsın sütçü beygiri oldugunu nerden biliyorsun?hitler motoru dedikleri 1.6 102 benzinli motoru bile düşük devirde fazla performansı yoktur ama 140 km hızı geçince asfalta tam siper yapıp fena gider tanıyamazsın.bende 8 sene önce vardı golf yüksek hızlarda nekadar güvenli gittigini bilirim.ben c4 ile dünyada virajı ile yol tutuşu ile ünlü arabayla 160 geçince 2 elle direksiyona sarılırdım ama golfte 200 le jettayla 200 otobanda serçe parmagınla kullan vw sahibi veya kullanan arkadaşlar bunu bilirler.şuan jetta ve polo aracım var polo bile küçük olmasına ragmen yüksek hızda güvenle gidiyor.biriside yazmış 200 le gidince ne güveni kazada araba parçalanır falan heralde hangi araba olursa parçalanır 200 km hızda.ben diyorum güvenli gidiyor parçalanmaz demiyorum.

• quote:

Esp'li Golf 61,500tl en az.Benim için ESP çok ama çok önemli bir donanım.O yüzden golf mü golf de neymiş dedim.ESP'li 52-53bin tl'ye olsa golfünde kesinlikle test sürüşüne çıkarım.Direk çıkardım o yüzden golfü ben listeden.2.el araba almakta istemiyorum.0 bakıyorum.

1500 liraya esp ve hillholder ekleniyor.
  • zevk meselesi ancak herkes golf e biniyor sıradanlaştı artık tasarımı ben olsam i 30 alırdım golf ten geri kalmaz bence
  • Citroen'e hiç laf atmayın.Hiç ama hiç 0 laf atabilirsiniz citroen gibi bir markaya.Sebatien Loeb araştırın bakalım bi .BU adam 8 kere üst üste WRC şampiyonu oldu Citroen DS3 ile .8 kere Dünya ralli şampiyonu olmak demek bence yeterlidir bir aracın ne kadar iyi olduğunu göstermek için.Citroen'in ralli araçlarınında tamamen citroen'in mühendisleri çalışıyor.Aracın her parçası citroen çıkışlı.Citroen böyle bir firma işte 8 kere 1.lik kazanan hemde öyle kıl payı falan değil ciddi fark atarak birinci oluyor her rallyde.

Biz i30 kraldır demiyoruz dikkatli okuyun bir kez daha.Hatta ben astra vs i30 diye konu bile açmıştım.Astranın ve i30un test sürüşüne çıktım.Her 2side çok güzel araçlar.Ben donanım seçenekleri için birde 1.6 motor 135hp den dolayı i30 seçeceğim ama.1.4 Turbo motorlara daha pek güvenemiyorum açıkcası.Atmosferik motor tercihim şuan için benim.Turbolar kötüdür demiyorumda.1.6 135hp daha bi güven veriyor bana.Mesela DS3 1.6litre 300hp ralli aracı olan şimdi bu aracın motoruna laf edemem yani.

Ayrıca hatırlatırım ülkemizdeki hız sınırlarını öyle 160'a falan pek izin verilmez yani bizim ülkemizde.Hız kötüdür uzak durun.200 ne demektir ya.200 de bi aksaklık olsa takla atsanız bi yere geçirseniz o araba ne olursa olsun çok zor kurtulmanız.Araba sizi korusa bile iç kanamadan dolayı ölürsünüz çok büyük olasılıkla.Damarlar 200den 0 a bi anda inmenin oluşturacağı kuvvete dayanıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

Esp'li Golf 61,500tl en az.Benim için ESP çok ama çok önemli bir donanım.O yüzden golf mü golf de neymiş dedim.ESP'li 52-53bin tl'ye olsa golfünde kesinlikle test sürüşüne çıkarım.Direk çıkardım o yüzden golfü ben listeden.2.el araba almakta istemiyorum.0 bakıyorum.

Hmm sitede göremedim de ben Vw'nin.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de forumdan alana kadar birisi bilmiyordum golf higline manuel 122lik

• quote:

Orijinalden alıntı: sanfrancisco477

quote:

quote:

Hyundai eskinin hyundai'yi değil ABD'de yılın tüketici arabası ödülünü alan Hyundai artık.Kalın kafalılığı bırakın artık.

hocam siz bir anlama sıkıntısı ve bahsettiginiz kafadan kurtulup anlamaya başlasanız biz kötü demiyoruz amaki vw olamaz türkiyedede böyle şişirme fiyattaki araçlar tutmaz.hyundainin i30 dizeli en fazla 36.000 tl olmalıdır ki insanlar alsın binsin.65000 tl ye 1 yaşında dizel passatlar var yahu 55000 tlye 10000 kmde jetta comfortlineler var ayrıca akıl ve mantıkta var.artık bizde vw mercedesle karşılaştıralım hyundai vw kıyaslanıyorsa buda çok normal.

vw ile mercedesimi karşılaştırmak ?? ... lütfen çöp tenekesini mercedes ile yan yana bile getirmeyin.. bir çöp tenekesi (vw) ile mercedesmi karşılaştırılırmış....

Çöp tenekesi burada VW mi oluyor ? Bu kadar kişi çöp tenekesine mi biniyor ?

Dandirik İ30 ile VW Golf karşılaştırmayın o zaman.Ayrıca bu Merso size ne veriyor ? Altı üstü AUDİ - VW - BMW - MERSO - VOLVO felan bunların konforu birbirinden çok da uzak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

quote:

Orijinalden alıntı: sanfrancisco477

quote:

quote:

Hyundai eskinin hyundai'yi değil ABD'de yılın tüketici arabası ödülünü alan Hyundai artık.Kalın kafalılığı bırakın artık.

hocam siz bir anlama sıkıntısı ve bahsettiginiz kafadan kurtulup anlamaya başlasanız biz kötü demiyoruz amaki vw olamaz türkiyedede böyle şişirme fiyattaki araçlar tutmaz.hyundainin i30 dizeli en fazla 36.000 tl olmalıdır ki insanlar alsın binsin.65000 tl ye 1 yaşında dizel passatlar var yahu 55000 tlye 10000 kmde jetta comfortlineler var ayrıca akıl ve mantıkta var.artık bizde vw mercedesle karşılaştıralım hyundai vw kıyaslanıyorsa buda çok normal.

vw ile mercedesimi karşılaştırmak ?? ... lütfen çöp tenekesini mercedes ile yan yana bile getirmeyin.. bir çöp tenekesi (vw) ile mercedesmi karşılaştırılırmış....

Çöp tenekesi burada VW mi oluyor ? Bu kadar kişi çöp tenekesine mi biniyor ?

Dandirik İ30 ile VW Golf karşılaştırmayın o zaman.Ayrıca bu Merso size ne veriyor ? Altı üstü AUDİ - VW - BMW - MERSO - VOLVO felan bunların konforu birbirinden çok da uzak değil.

Dandirikmiş ya Neye biniyorsunuz çok merak ettim.Vwde ne yani

• quote:

quote:

quote:

sipariş veriyorsun 3 ay sonra getiriyorlar. ver hele siparişini 3 ay sonra bekle bakalım araç kaça geliyor sana? hastalığa bak golf alacağız diye yırtınıyor adamlar. ayrıca hitler motor gelmeyecek bir daha aman diyeyim kaçırmayın son partiden alın yoksa golf'e bir daha lpg ile binemezsiniz son şansınız

• adam ralli pilotu esp'ye hiç gerek duymamış... zaten golf'te esp yok ise bu ihtiyacı olmadığındandır. rekabetsiz mükemmelliyetçi. çok derdineyse veriyorsun parayı bekliyorsun 3 ay alıyorsun esp'yi ama gerek yok israftan başka şey değil. 60000 TL verip alacaksın arabayı hyundai parası nasıl olsa esp de olmayıversin arkadaş golf bu boru değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

Golf alırsan , i30 a binince buda iyi arabaymış diyeceksin.
    i30 alırsan birgün golf almayı hayal edeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

adam ralli pilotu esp'ye hiç gerek duymamış... zaten golf'te esp yok ise bu ihtiyacı olmadığındandır. rekabetsiz mükemmelliyetçi. çok derdineyse veriyorsun parayı bekliyorsun 3 ay alıyorsun esp'yi ama gerek yok israftan başka şey değil. 60000 TL verip alacaksın arabayı hyundai parası nasıl olsa esp de olmayıversin arkadaş golf bu boru değil

Rekabetsiz mükemmeliyetçi.
    Size sadece YUH diyorum.Yuh başla birşey değil.Esp gereksizmiş.İsrafmış ne desem bilemedim ya.O zaman sağlık sigortasıda yaptırmayın siz o da israf hasta olmazsanız

Bunu izleyin bari de hangi seferde o arabanın içinde olmak isterdiniz bi karar verir.Aniden önünüze bir şey fırlarsa görürüm ben sizi espsiz aracınızla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trexin

adam ralli pilotu esp'ye hiç gerek duymamış... zaten golf'te esp yok ise bu ihtiyacı olmadığındandır. rekabetsiz mükemmelliyetçi. çok derdineyse veriyorsun parayı bekliyorsun 3 ay alıyorsun esp'yi ama gerek yok israftan başka şey değil. 60000 TL verip alacaksın arabayı hyundai parası nasıl olsa esp de olmayıversin arkadaş golf bu boru değil

Rekabetsiz mükemmeliyetçi.
    Size sadece YUH diyorum.Yuh başla birşey değil.Esp gereksizmiş.İsrafmış ne desem bilemedim ya.O zaman sağlık sigortasıda yaptırmayın siz o da israf hasta olmazsanız

Bunu izleyin bari de hangi seferde o arabanın içinde olmak isterdiniz bi karar verir.Aniden önünüze bir şey fırlarsa görürüm ben sizi espsiz aracınızla.

arkadaşım golf'ün esp'li bir de esp'siz videolarına bak hiç fark var mı? araba ok gibi gidiyor. şasisi yeter onun. golf'te yoksa bu onun bir eksikliği değil donanımın çok önemli olmamasından kaynaklanıyor

• Bundan bahsediyorsanız ESC ON yazıyor videoda.Esp açık yani

• quote:

Bundan bahsediyorsanız ESC ON yazıyor videoda.Esp açık yani

golf gibi üstün alman mühendisliği ürünü bir araç dahi olsa bu videodan sonra esp'siz almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 28 Temmuz 2012; 16:18:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanks

Başkan kaportaya bak konserve kapağı gibi açılmış

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü?

Güzel kardeşim neden mantıksız olduğunu bile bile böyle yorumlar yapıyorsun.Tamam fikrini bildirmekte özgürsün bir lafımız yok.Ama burda hangi mrkanın, sınıf gözetmeksizin aracı olursa olsun durumun bundan farklı olmıyacağını sende dahil herkez biliyor.Kalkıpta aksini söylemene hiç gerek duyma bence.

O senin gördüğün refüş bloğunun çelikten imal edilmiş olduğunu biliyorsundur umarım.Ve o mızrak gibi çelik,dünyada ki bütün otomobilleri,otobüsleri, deler geçer ve konserve kutusuna da çevirir sevgili dostum.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.