Şimdi Ara

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü? (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
6
Favori
105.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyundai eskinin hyundai'yi değil ABD'de yılın tüketici arabası ödülünü alan Hyundai artık.Kalın kafalılığı bırakın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

Hyundai eskinin hyundai'yi değil ABD'de yılın tüketici arabası ödülünü alan Hyundai artık.Kalın kafalılığı bırakın artık.

hocam siz bir anlama sıkıntısı ve bahsettiginiz kafadan kurtulup anlamaya başlasanız biz kötü demiyoruz amaki vw olamaz türkiyedede böyle şişirme fiyattaki araçlar tutmaz.hyundainin i30 dizeli en fazla 36.000 tl olmalıdır ki insanlar alsın binsin.65000 tl ye 1 yaşında dizel passatlar var yahu 55000 tlye 10000 kmde jetta comfortlineler var ayrıca akıl ve mantıkta var.artık bizde vw mercedesle karşılaştıralım hyundai vw kıyaslanıyorsa buda çok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan03

quote:

Ne olur lütfen Golf alın ne olursunuz lütfen.Yakın bir zamanda i30 alcam istediğim rengi almak istiyorum Gidin golf alın yalvarırım.Boşlinelarınıza o kadar parayı verin
    cidden ya hala esp standart değil Tr'deki Vw golflerde.Hala karşılaştırma diyorsunuz.Vw'e lafım yok ama ciddi anlamda soyup soğana çevirme politikası var Tr'de uyanın artık.

hocam hyundai doluline mi?esp yokmuş amanın o araba boş boş.esp yok ama marka garantisi var.prestij standart.kalite ve kalite hissi standart.vw esp kullanmaya başladıgı yıllarda hyundaide abs bile yoktur buna emin olun.ama tekrar diyorum kötü araba degil ama vw ile kıyas olmaz.ve o paralar verilmez.ayrıca i 30 dışı 308 içi cruzeye benzeyen orta düzey tasarıma sahip araç abartmaya gerek yok.

Hiç bir i30nun içine bindiniz mi merak ediyorum.Ayrıca i30 52.800tl e tam dolu olarak satın alınabilir.Elite otomatik vites benzinli olarak.Emin olun kalite hissi var bu araçta.Golflerin boşline olduğunu herkes biliyor.Gidin bi i30 a oturun bi test sürüşüne çıkın bu kadar zor bişey değil bu.Hyundai 2012 Elantra – 2012 North American Car of the Year – North American Car of the Year (NACOTY)'yi kazandı daha ne olsun.Amerika pazarındaki alman araçlarının halini çok iyi biliyoruz

• quote:

quote:

Hyundai eskinin hyundai'yi değil ABD'de yılın tüketici arabası ödülünü alan Hyundai artık.Kalın kafalılığı bırakın artık.

hocam siz bir anlama sıkıntısı ve bahsettiginiz kafadan kurtulup anlamaya başlasanız biz kötü demiyoruz amaki vw olamaz türkiyedede böyle şişirme fiyattaki araçlar tutmaz.hyundainin i30 dizeli en fazla 36.000 tl olmalıdır ki insanlar alsın binsin.65000 tl ye 1 yaşında dizel passatlar var yahu 55000 tlye 10000 kmde jetta comfortlineler var ayrıca akıl ve mantıkta var.artık bizde vw mercedesle karşılaştıralım hyundai vw kıyaslanıyorsa buda çok normal.

Binmediniz bile dimi i30 a.Jetta comfortline mış ya

• Devir değişti beyler VW lider değil.Hiçbir zamanda değildi.Siz hala en iyi araba vw diye düşünün.Ben olsam TR VW yerinden arabadakii lastikleri opsiyonel satardım.Yine alırdı bu millet
  • Hiç polemiğe girmem, Golf der geçerim arkadaş.
  • Ben bu arada golf'e de bindim.i30'unda test sürüşüne çıktım.i30 emin oldun daha iyi bir araç.Ne i30um var ne golfüm.Gerçekler bunlar sadece üzgünüm Ama yakın bir zamanda i30veya astra alabilirim.i30 a daha yakınım ama.Golf mü golf de neymiş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 27 Temmuz 2012; 20:26:35 >
  • quote:

Devir değişti beyler VW lider değil.Hiçbir zamanda değildi.Siz hala en iyi araba vw diye düşünün.Ben olsam TR VW yerinden arabadakii lastikleri opsiyonel satardım.Yine alırdı bu millet

hocam sen öyle zannet ve zannetmeye devam et söyledigimiz laflara cevap veremiyorsunuz ama çamur atmayı iyi beceriyorsunuz.ben eski i30 a bindim yenisini gördüm.sizin kalite anlayışınızı karşılar.ayrıca eskisi 2008 sonlarına dogru çıkıp 2011 sonlarında bitmiş yani 2.5 veya 3 yıl dayanabilmiş.bakalım bu ne olacak inşallah 4 yıl dayanırda milletimiz zarar etmez.
  • quote:

Ben bu arada golf'e de bindim.i30'unda test sürüşüne çıktım.i30 emin oldun daha iyi bir araç.Ne i30um var ne golfüm.Gerçekler bunlar sadece üzgünüm Ama yakın bir zamanda i30veya astra alabilirim.i30 a daha yakınım ama.Golf mü golf de neymiş ya

golfe neymiş diyorsan hocam sana bişey demeye gerek yok.her insanın bir kalite anlayışı vardır.ben 2012 i30 alacagıma gider 2005 golf alırım.bir çok insanda sıfır vw opel parası verip 2 el mercedes alıyor bu zevk meselesi.sizin bunu anlamanız mümkün degil.size hyundai yeterde artar.opel fazla gelir gerek yok.

• Yok gayet cevap veriyorum.Bir tek şişirilme fiyatlara cevap vermedim.Ona vermemde zaten bi zahmet vw fiyat listesine bakın TR'deki.Sorularınızı alabilirim.Cevaplarım merak etmeyin.Hiçbir markaya çamur atmamda Abddeki alman araçlarının durumu ortada yani
  • quote:

quote:

Ben bu arada golf'e de bindim.i30'unda test sürüşüne çıktım.i30 emin oldun daha iyi bir araç.Ne i30um var ne golfüm.Gerçekler bunlar sadece üzgünüm Ama yakın bir zamanda i30veya astra alabilirim.i30 a daha yakınım ama.Golf mü golf de neymiş ya

golfe neymiş diyorsan hocam sana bişey demeye gerek yok.her insanın bir kalite anlayışı vardır.ben 2012 i30 alacagıma gider 2005 golf alırım.bir çok insanda sıfır vw opel parası verip 2 el mercedes alıyor bu zevk meselesi.sizin bunu anlamanız mümkün degil.size hyundai yeterde artar.opel fazla gelir gerek yok.

Oyş opel astra da daha iyi yani i30dan.Hocam tamam gidin siz alman kardeşlerinizle uslu uslu yaşayın almanyada.Mutluluklar dilerim size.

• quote:

quote:

Aziz Nesin'in bir sözünü derdim de şimdi.Çoğunluğun yaptığı şey doğrudur diye birşey yok.Kesin siz hala arçeliği kaliteli bir firma sanıyorsunuz Arçelik'in iyi mallarının hepsi LG gibi uzak doğudan gelen beyaz eşyaların yeniden marka verilmiş hali.Buna da laf edeceksiniz biliyorum sizi beyaz eşya bölümüne alalım lütfen.

• Starex ile transporter ı karşılaştıran zihniyet H100 ile Amarok u da karşılaştırır yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxxer

Starex ile transporter ı karşılaştıran zihniyet H100 ile Amarok u da karşılaştırır yakında

boşver başka şeyleri karşılaştırmasınlarda sorun yok... sen çöp tenekene (vw) binmeye devam et. ama seninkinin yanında R harfi varmış oda çöp konteyneri sayılır herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanfrancisco477 -- 27 Temmuz 2012; 21:04:23 >
  • quote:

quote:

vw ile mercedesimi karşılaştırmak ?? ... lütfen çöp tenekesini mercedes ile yan yana bile getirmeyin.. bir çöp tenekesi (vw) ile mercedesmi karşılaştırılırmış....

• quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

arkadas harbiden ne i30 muşş..bu kadar kişi yazmıs etmiş merak ettim gittim inceledim ..dedim bu kadar ortalıgı velveleye veriyorlar biz herhalde gözden birşey kacırdık..i30 hiçte üzerine bu kadar konusulacak bir araç değil öncelikle.sırf tasarımı az biraz değişti diye sırf full donanım veriyor diye bu arabaya 60.000 tl verenleri kutlamak gerek..

düz vites dizel elite i30 elite 57.400
    düz vites dizel golf highline 57.100

herkesin zevkidir rengidir ama i30 hiçbir zaman bir golf değildir olamazda.ha ilerde neler değişir hyundai atılımlara devam eder vw motorlarını fiattan alır (ayrı bir komedi) ne olur bilinmez..bu yorumuma gelicek olan cocuksu cevapları şimdiden görür gibiyim..i30 un bir golf olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerek..

peki bu i30 kötü mü?hayır iyi araba ..önceki i30 a göre zaten her acıdan cok iyi..özellikle tasarımı eski i30 a fark atar cinsten..bununla beraber birçok teknolojiyle gelmesi ki aynı parayı verince aynı teknolojıler her araba da var aşşağı yukarı..niye herkes bu donanımlara bu kadar takıldı anlamıs değilim..ama yine de hyundai acısından hyundai nin i30 serisine verdiği önem açısından bu donanımsal farklar dizayn estetik vs tabi ki göze batan farklar..ki ufak bir not hyundai bu tasarıma eski bmw tasarımcısını işe alarak ulaştı..yoksa yine birşey değişeceği yoktu.

kısaca golf,auris,i30 marka ve sempati duyulan hangisiyse alınabilir kullanılabılır..57.000 tl ye hepsinde aynı teknoloji var..ama yine dediğim gibi i30 şu an itibari ile bir golf değildir nasıl hyundai bir vw değilse..burda şunun da anlaşılması gerek..bir markayı sadece bir modeli ile ele almak da ne kadar dogru..misal vw polo mu i20 mi? passat mı elentra mı?tiguan mı ix35 mi?

bir de şu var sanıyorum ki i30 un bu kadar göze batmasının sebeplerinden biri de hyundainin bugüne kadar göze batan bir model çıkartamamaış olması dır..yani sen kalteli iyi araba üretemiyorsun sonra kalkıyorsun vw golf den eksiği olmayan bir araba üretiyorsun bu sıçrama bu arada ki belirgin fark bir anda göze batılmasını sağlıyor.fakat bu seni 40-50 yıldır tepede olan bir markayla eşdeğer yapmaz..hyundai ne yapmış peki accent mi?getz mi?elentra mı?accent blue mu?hangisi tuttu bunların..saman alevi gibi söndüler..vw de durum böyle değil mesela..çünkü vw kötü araba üretmiyor kötü model çıkartmıyor saymama gerek yok polo sundan cc ye kadar her model klas ve gözde.e şimdi bu kadar iyi modellerin varken kalkıp da bu model üzerinde fazla bir değişiklik yapamazsın ufak tefek dokunabilirsin çünkü zaten model tutmuş..demek istediğimi herhalde anlatabildim..bir önceki i30 göze batmıs mıydı?konusu açılmıs mıydı bırak konusunu golfle karsılastırılmıs mıydı?hayır gülerler adama peki şimdi niye karşılastırılıyor demek ki i30 da bir gelişme bir atılım her yönden bir farklılık var..bu kesin..fakat bu farklılıgın bu kadar göze batmasının da sebebi daha önceki modellerin fazlasıyla vasat olması..dolayısıyla burdan gelmek isteidğim konu da i30 nasıl golf değilse hyundai de henüz bir vw kesinlikle değil..tek tasarımla olmaz bu işler..bakın sırf bu forumdan bildiğim kaç kişi eski borasını satıp passat aldı daha sonra passatı satıp cc aldı..aynı şekilde poloyu satıp golfe geçen daha sonra sciroccoya geçen..işte bu vw i açıklıyor zaten..

bu konuya mesaj yazmayacaktım son mesajım 1-2 sayfa gerideydi fakat gidip inceleyince son bir yorum yapayım dedim..aklı basında okuyuculara hitaben..

sağlıcakla kalın..

Yanlış biliyorsunuz Hyundai kaliteli araç üretti ama bize değil Abd pazarına.Bir anlık bir zıplama değil bu.hyundai genesis'e bakın bi 2008de üretildi ve ciddi anlamda üst seviye bir araç.i40 geliyor şimdi yakında i40 vs passat falan filan çıkacak eminim.

• Sütçü beygirlerinize selam söyleyin benim yerime bu arada
  • quote:

quote:

quote:

Aziz Nesin'in bir sözünü derdim de şimdi.Çoğunluğun yaptığı şey doğrudur diye birşey yok.Kesin siz hala arçeliği kaliteli bir firma sanıyorsunuz Arçelik'in iyi mallarının hepsi LG gibi uzak doğudan gelen beyaz eşyaların yeniden marka verilmiş hali.Buna da laf edeceksiniz biliyorum sizi beyaz eşya bölümüne alalım lütfen.

hocam aziz nesinin lafı hyundai ye 60000 verenlere söylenmiş bir laf yok abdye bak banane abdden beni alakadar etmez.arçelik beko profilo bosh ne alaka konumuzla arabaya buzdolabımı alıcaz.siz i30 la gidin test sürüşünde 2 tur atın vw gidin 1 tur atın karar verin.sen hiç vw 200 bastın mı? ben arabanın araba oldugunu yüksek hızdaki güven vericiliginden anlarım.golfün baş rol oynadıgı flimler bile var araba efsane olmuş.hocam dilin kemigi yok gidin a3 ile i30 u kıyaslayın ikisindede 3 harfi var siz burdanda vazife çıkarır kıyaslarsınız.şimdide biri çıkar i30 a3 den daha iyi yahu esp var esp amerikayı gördün mü?japonyaya gittin mi?ne bmw si i 30 var.elantra c180 komporosden daha iyi beya..dilin kemigi yok hocam sıkıntı yok artık i30 var hemde 60000 tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam aziz nesinin lafı hyundai ye 60000 verenlere söylenmiş bir laf yok abdye bak banane abdden beni alakadar etmez.arçelik beko profilo bosh ne alaka konumuzla arabaya buzdolabımı alıcaz.siz i30 la gidin test sürüşünde 2 tur atın vw gidin 1 tur atın karar verin.sen hiç vw 200 bastın mı? ben arabanın araba oldugunu yüksek hızdaki güven vericiliginden anlarım.golfün baş rol oynadıgı flimler bile var araba efsane olmuş.hocam dilin kemigi yok gidin a3 ile i30 u kıyaslayın ikisindede 3 harfi var siz burdanda vazife çıkarır kıyaslarsınız.şimdide biri çıkar i30 a3 den daha iyi yahu esp var esp amerikayı gördün mü?japonyaya gittin mi?ne bmw si i 30 var.elantra c180 komporosden daha iyi beya..dilin kemigi yok hocam sıkıntı yok artık i30 var hemde 60000 tl

yaşınız kaç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sanfrancisco477

quote:

quote:

vw ile mercedesimi karşılaştırmak ?? ... lütfen çöp tenekesini mercedes ile yan yana bile getirmeyin.. bir çöp tenekesi (vw) ile mercedesmi karşılaştırılırmış....

hoşgeldin arkadaşım ama burası çöp tenekesi degil sen yanlış geldin

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.