Şimdi Ara

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü? (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
6
Favori
105.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hemalihe

hayatımda i30 kadar iğrenç bir araba görmedim. isterse binlerce donanim koysun yine de almam

bu nasıl bir nefret arkadaş.

tebrik ederim
  • arabayı küfretmeden adam gibi eleştirdim diye uzaklaştırma aldım çünkü. bu mesajı görünce buna da verirler kesin. donanimhaber gizli sponsoru hyundai i30.
  • kuyruk acısı varmış arkadaşta ondanmış bu yakarış...
  • Şu i30 golfün rakibi olamaz,kalitesiz,olmamış diyen arkadaşlardan erkek olanlar çıksın,ramazan mübarek günü yalan söylemeden,gidip bir test etmişliğim var ona göre yorum yapıyorum diyenler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: risendark

erkekce?? erkekce cevap nasilmis anlamadim. erkekligimi baska turlu kanitlayabilirim. araba modeli ya da foruma ihtiyacim yok.
    bu tarz muhabbetleriniz trafige de yansiyor iste sonra yok makaslar yol vermemeler..

arkadas ne i30mus anlamadim gitti ya.. herhalde satis temsilcileri forumu basmis her topicte bi i30 muhabbetidir almis gidiyor..

super araba i30 herkese tavsiye ediyorum hatta yilin arabasi.

Şu kullandığn kelimeler hiç yakışmıyor sana.Sana erkekçe soruyorum senin altındaki araç nedir?Gidip i30'u test ettin mi?Sadece yalansız mertçe bir cevap yaz bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan03

arkadaşlar bence boşuna tartışıp kendinizi yoruyorsunuz.golf ile i30 karşılaştırılıyor.bu mantık işi degil.golf kalitesi işçiligi ve gerek sıfır gerek 2 el piyasası aktifliginden 40 yıllık mazisiyle herzaman üstündür.golf önde gider.hyundai i30 aracı savunan arkadaşlar tamam i30 güzel ve başarılı araç ben kötü demiyorum ama golfle karşılaştırılmaz.sizin i30 araca sahip olmanız i30un golften iyi olması anlamına gelmez.i30 aracı cruze hacback, fiat bravo ,c4 ve kia marka araçlarla kıyaslama yaparsanız dengeli olur.muhadilleri budur.golf çok farklı klasman sizin i30 dan her türlü üstün gelir.kusura bakmayın.eski yıllarda transporterle hyundai starexi karşılaştıranları bile gördüm bu forumlardan degil günlük hayatta gördüm kendilerinde starex var diye en iyi starex zannediyorlardı.sizinde bildiginiz gibi transporter 10 tane starex yapar.ama kabul etmek istemeyen insanlar vardı.arkadaşlar kendinizi kandırmayın göz var nizam var saygılar..

Transporter konusun da bir arkadaş sıkıntısını belirtmiş.Sizde ona bu gibi dertlerin bütün bir wv mal edilemeyeceğini, genellemeden kaçınması gerektiğini anlatmışınız.Peki siz niye i30, starex veya hyundaı firması hakkında bir takım önyargı ve genelleme hükümü içinde hissediyorsunuz kendinizi bir belirtiniz.Yani ezelden beri transportere binmeniz en iyisinin bu ve wv olduğunu düşünmek gibi sığ bir düşünce yapısında olmak söylediklerinizle hiç örtüşmüyor.

• oha 24 sayfa bunu mu tartıştınız
  • alparslan03

Ne güzel masallar anlatmışsın sen öyle

karşılaştırılmaz ne demek anlayamadım

autobild e şikayet maili yaz o zaman

http://www.autobild.de/artikel/hyundai-i30-vw-golf-vergleich-2285799.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

alparslan03

İşte anlatılmak istenen de bu.Elin almanı wv kendi vatanın da hyundai,mazda,fıat,alfa romeo,toyota,nıssan,honda ile kendi milli markalarını rakip olarak görmüş ki kyaslarken, bizim milletimiz kafadan ezbere muhasebesini yapıp,sümüklü mendil misali, wv ve alman değilse at gitsin anasını satayım kıvamında aynen devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.halkçı

quote:

alparslan03

İşte anlatılmak istenen de bu.Elin almanı wv kendi vatanın da hyundai,mazda,fıat,alfa romeo,toyota,nıssan,honda ile kendi milli markalarını rakip olarak görmüş ki kyaslarken, bizim milletimiz kafadan ezbere muhasebesini yapıp,sümüklü mendil misali, wv ve alman değilse at gitsin anasını satayım kıvamında aynen devam.

bizim milletimiz değil bazı aldığı arabayı (özellikle dospagen)bibok sanan arkadaşlar diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: MONGUÇ

quote:

arkadaşlar bence boşuna tartışıp kendinizi yoruyorsunuz.golf ile i30 karşılaştırılıyor.bu mantık işi degil.golf kalitesi işçiligi ve gerek sıfır gerek 2 el piyasası aktifliginden 40 yıllık mazisiyle herzaman üstündür.golf önde gider.hyundai i30 aracı savunan arkadaşlar tamam i30 güzel ve başarılı araç ben kötü demiyorum ama golfle karşılaştırılmaz.sizin i30 araca sahip olmanız i30un golften iyi olması anlamına gelmez.i30 aracı cruze hacback, fiat bravo ,c4 ve kia marka araçlarla kıyaslama yaparsanız dengeli olur.muhadilleri budur.golf çok farklı klasman sizin i30 dan her türlü üstün gelir.kusura bakmayın.eski yıllarda transporterle hyundai starexi karşılaştıranları bile gördüm bu forumlardan degil günlük hayatta gördüm kendilerinde starex var diye en iyi starex zannediyorlardı.sizinde bildiginiz gibi transporter 10 tane starex yapar.ama kabul etmek istemeyen insanlar vardı.arkadaşlar kendinizi kandırmayın göz var nizam var saygılar..

Transporter konusun da bir arkadaş sıkıntısını belirtmiş.Sizde ona bu gibi dertlerin bütün bir wv mal edilemeyeceğini, genellemeden kaçınması gerektiğini anlatmışınız.Peki siz niye i30, starex veya hyundaı firması hakkında bir takım önyargı ve genelleme hükümü içinde hissediyorsunuz kendinizi bir belirtiniz.Yani ezelden beri transportere binmeniz en iyisinin bu ve wv olduğunu düşünmek gibi sığ bir düşünce yapısında olmak söylediklerinizle hiç örtüşmüyor.

hocam benim yorumlarımı bir zahmet okuyup bakarsanız nedemek istedigimi anlarsınız.ben diyorum hyundai güzel sorunsuz araç son zamanlarda atakta yaptı ama bir vw olamaz vw ayrı bir segment ya şimdi adamın biri transporterden starex daha iyi diyor öbürü i30 vw daha iyi diyor vs vs.ya şimdi hyundai ile vw ne alaka iyice abarttınız.vw çok daha kaliteli prestijli saglam piyasada ragbet gören para eden bir araç.ben hyundai kötü demiyorum.ama hyundai vw olamaz.ya düşünsene golf ile hyundai yi yanyana koy aynı para de kim gider hyundai alır ki.şuanki gibi herkez vw alır ve ramazan pidesi kuyrugu gibi kuyruk oluşur.

• quote:

alparslan03

evet hocam sana göre masal olabilir gerçekler, ama bence sen hikaye anlatıyorsun..

• quote:

quote:

alparslan03

evet hocam sana göre masal olabilir gerçekler, ama bence sen hikaye anlatıyorsun..

ben link verdim ne hikayesi .autobild dergisi karşılaştırmış.i30 ile golf ü

sana hayırlı akşamlar

• her aracın dengi var muadili var rakibi var.şimdi yanyana i30, cruze ,kia ve megane ,308 ve c4 aracı koy aynı para de insanın kafası karışır ya hangisini alsam diye.ama saydıgım araçlara birde golf ekle herkez gözü kapalı hemen golfe biner gider.sizde olsanız aynı şeyi yapardınız.şimdi bazı arkadaşların psikolojisini anlıyorum i30 aldık iyi diyelim iyi olsun mantıgı bu mantıkta tatada alsanız size göre tata en iyisidir.ben bir hata yaptım c4 aldım 2007 yılında arabanın dandik oldugunu tam anlamında anlayınca herkezi uyardım ve dedim gidin golf alın golf alamazsanız astra alın. astrada alamazsan i30 alın diyemedim çünkü o yıllarda yoktu kusura bakmayın
  • quote:

quote:

quote:

alparslan03

ben link verdim ne hikayesi .autobild dergisi karşılaştırmış.i30 ile golf ü

sana hayırlı akşamlar

bnm dergim olsa hyundai bana para verse bende karşılaştırırım.ben para kazanırım sizde geçici olarak mutlu olurdunuz şimdiki gibi.sizede hayırlı akşamlar..

• quote:

her aracın dengi var muadili var rakibi var.şimdi yanyana i30, cruze ,kia ve megane ,308 ve c4 aracı koy aynı para de insanın kafası karışır ya hangisini alsam diye.ama saydıgım araçlara birde golf ekle herkez gözü kapalı hemen golfe biner gider.sizde olsanız aynı şeyi yapardınız.şimdi bazı arkadaşların psikolojisini anlıyorum i30 aldık iyi diyelim iyi olsun mantıgı bu mantıkta tatada alsanız size göre tata en iyisidir.ben bir hata yaptım c4 aldım 2007 yılında arabanın dandik oldugunu tam anlamında anlayınca herkezi uyardım ve dedim gidin golf alın golf alamazsanız astra alın. astrada alamazsan i30 alın diyemedim çünkü o yıllarda yoktu kusura bakmayın

Ben size daha fazla bir şey söyleyemem.Sizin sabit yörüngede ki fikirleriniz olduğu sürece diğer markalar size kuş da kondursa bir şey ifade etmiyecektir.Arabadan anlıyan bir insan wv'e ayrı bir segment deme yanlışını göstermezdi.Dediğiniz gibi ayrı bir dünya da olsaydı ki eğer,wv bugün herkezin çok çobuk ulaşabildiği bir marka olamazdı.Diğer markalarla fiyatları eşit düzeyde seyrederken,göründüğü gibi herkez gidip golfe veya wv para yatırmıyor.

Wv parasına göre araç yapan,orta segment bir markadır.Lütfen aksini iddia etmeyin.Ve bu i30,cruze,cıvıc,aurıs,megane,c4,focus,astra,307 vb.segmentlerinle karşılaştırılabileceğini gösteren bir ölçüt.Siz bunlarla değil de bir tek, leon yada astrayla karşılaştırılabilir derseniz size herkez güler.Öyle kelimeler kuruyorsunuz ki,sanki türkiyede satılan her c segment araç wv golf'e aitmiş gibi lanse ediyorsunuz.

• Ne olur lütfen Golf alın ne olursunuz lütfen.Yakın bir zamanda i30 alcam istediğim rengi almak istiyorum Gidin golf alın yalvarırım.Boşlinelarınıza o kadar parayı verin
    cidden ya hala esp standart değil Tr'deki Vw golflerde.Hala karşılaştırma diyorsunuz.Vw'e lafım yok ama ciddi anlamda soyup soğana çevirme politikası var Tr'de uyanın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 27 Temmuz 2012; 19:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MONGUÇ

quote:

her aracın dengi var muadili var rakibi var.şimdi yanyana i30, cruze ,kia ve megane ,308 ve c4 aracı koy aynı para de insanın kafası karışır ya hangisini alsam diye.ama saydıgım araçlara birde golf ekle herkez gözü kapalı hemen golfe biner gider.sizde olsanız aynı şeyi yapardınız.şimdi bazı arkadaşların psikolojisini anlıyorum i30 aldık iyi diyelim iyi olsun mantıgı bu mantıkta tatada alsanız size göre tata en iyisidir.ben bir hata yaptım c4 aldım 2007 yılında arabanın dandik oldugunu tam anlamında anlayınca herkezi uyardım ve dedim gidin golf alın golf alamazsanız astra alın. astrada alamazsan i30 alın diyemedim çünkü o yıllarda yoktu kusura bakmayın

Ben size daha fazla bir şey söyleyemem.Sizin sabit yörüngede ki fikirleriniz olduğu sürece diğer markalar size kuş da kondursa bir şey ifade etmiyecektir.Arabadan anlıyan bir insan wv'e ayrı bir segment deme yanlışını göstermezdi.Dediğiniz gibi ayrı bir dünya da olsaydı ki eğer,wv bugün herkezin çok çobuk ulaşabildiği bir marka olamazdı.Diğer markalarla fiyatları eşit düzeyde seyrederken,göründüğü gibi herkez gidip golfe veya wv para yatırmıyor.

Wv parasına göre araç yapan,orta segment bir markadır.Lütfen aksini iddia etmeyin.Ve bu i30,cruze,cıvıc,aurıs,megane,c4,focus,astra,307 vb.segmentlerinle karşılaştırılabileceğini gösteren bir ölçüt.Siz bunlarla değil de bir tek, leon yada astrayla karşılaştırılabilir derseniz size herkez güler.Öyle kelimeler kuruyorsunuz ki,sanki türkiyede satılan her c segment araç wv golf'e aitmiş gibi lanse ediyorsunuz.

hocam bende sabit fikir yok ama sizde yanlış fikir var.şimdi hyundai golf e eşdeger fark yok diyorsunuz.yani ben size gülüyorum.fiyat olarakta hyundai crdi elite fiyatı 60.300 tl ucuz dimi hyundaiye 60.000 baglanır mı?size soruyorum 60.000 tl hyundaiye baglarmısınız?baglarsanızda yaptıgınız hatadan dolayı hyundaiyi vw eş deger görüp kendinizi kandırırsınız.hocam siz bana diyorsunuz ama kelimelerinizden işten anlamadıgınızı anlayabiliyorum.vw kimse para yatırmıyor demişsin hocam sıra var 3ay 5 ay 7 ay millet kuyrukta. 2 elde temiz bir golf buluyorsun arıyorsun satılmış jetta buluyorsun satılmış.ben enişteme istanbulda dod dahil temiz çok jetta ve golf buldum her aradıgımız opsiyonlanmış.yemin ederim çok düşük km 2008 golf bulduk saat 10da gittik satıcı dedi yarım saat önce opsiyonlandı kafayı yedik.eniştemde benim jettamı kullandı illaki jetta veya golf başka araba istemem dedi.bulamadık gittik astra aldık.ayrıca vw ve hyundinin satış rakamlarını karşılaştırsanız sizin pahalı dediginiz hyundai ile aynı fiyatta olan vw daha fazla sattıgını görürsünüz.i30 60.000 verip almak risktir insanlar bu nedenle tercih etmiyor.riski ne?60.000 vericem ama yarın ne olacak?tutmadıgı zaman hyundai örnek olarak i30 blue çıkarırsa sizin i30 2 elini 25000e kadar düşer.istikrar yok yani.ama golf veya astra veya toyotoda bu sorun yok.özellikle golfün eskiside para yeniside.ayrıca i30 60.300 ise golf en az 80.300 tl olmalıdır.vw ayrı segmentir sınıfının lideri ve ekolü 70li yıllardan beri devamlı çıtasını yükselterek gelmiş buralara.yanlış anlamayıın ama kullananlar bilir.slogana bakarmısın?efsaneler asla ölmez sadece şekil degiştirir diyor.çok genç kardeşimizin hayalidir bir golf sahibi olmak.kimse demez ehliyeti alayım i30 alıcam büyüyünce hyundai alıcam falan..daha nasıl anlatayım hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.halkçı

Yorumları okuduğum kadarıyla vaziyet ve durum ;

WV GOLFÜ SAVUNAN CEPHE = SABİT FİKİRLİ,KIŞKIRTICI,SALDIRGAN,KÜÇÜK GÖRÜCÜ,AYRIMCI,MANTIKSIZ YORUMCULARA SAHİP.

HYUNDAİ İ30'U SAVUNAN CEPHE = GENİŞ FİKİRLİ,SAVUNMA MERKEZLİ,KÜÇÜK GÖRÜLEN,TARAFSIZ,DAHA MANTIKLI YORUMCULARA SAHİP.

hocam harikasınız gerçekten arabadan bişey tutturamadık bari yorumculara saldıralım diyorsun.bence sizin degerlendirmenizin tam tersi.sizin nick de halkçı bence halk otomobili anlamına gelen vw den yana düşüncelere sahip olun uyum saglayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

Ne olur lütfen Golf alın ne olursunuz lütfen.Yakın bir zamanda i30 alcam istediğim rengi almak istiyorum Gidin golf alın yalvarırım.Boşlinelarınıza o kadar parayı verin
    cidden ya hala esp standart değil Tr'deki Vw golflerde.Hala karşılaştırma diyorsunuz.Vw'e lafım yok ama ciddi anlamda soyup soğana çevirme politikası var Tr'de uyanın artık.

hocam hyundai doluline mi?esp yokmuş amanın o araba boş boş.esp yok ama marka garantisi var.prestij standart.kalite ve kalite hissi standart.vw esp kullanmaya başladıgı yıllarda hyundaide abs bile yoktur buna emin olun.ama tekrar diyorum kötü araba degil ama vw ile kıyas olmaz.ve o paralar verilmez.ayrıca i 30 dışı 308 içi cruzeye benzeyen orta düzey tasarıma sahip araç abartmaya gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.