Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
17.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun Hyundai sitesine baktim 158 bin fiyat etiketi vardi tasarimi cok hosuma gitti ic dis ancak birde Kia Sorentoya bakmak lazim alana simdiden hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundai'ı anlamak mümkün değil. satamayacağını bile bile bu fiyatı yazıyor.

ha araç harika görünüyor. dün isveç plakalı bir tane gördüm gözlerim bayram etti. Q5'ten, GLK'dan hele de X3'ten daha gösterişli duruyor desem mübalağa etmiş sayılmam. ancak bu para verilmez. ederinden en az 30 bin fazlası var. üstelik 4x2. kalsın
  • En azından 4X4 olsaydı.
  • Bugün Hyundai müşteri ilişkilerini aradım, bu fiyata sadece önden çekişi olan bir aracı zor satacaklarını söyledim. Telefondaki kişi ilgili departmanla görüşüp aracın 4x4 olduğunu söyledi, internet sitesinde 6 ileri otomatik vites ve FWD (front wheel drive) yazıyor, bu adamların daha sattıkları otodan haberleri yok, bu yüzden ben ce fiyatı da bu ciddiyetsizlikle yanlış belirlediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128 gibi bir rakkam olsaydı kafamda bir numara idi. O paraya cok guzel range rover sport alınır. Çıldırmış bunlar

• usta orda fwd yazıyor hiç siteye bakma araç 4x4 bayiden sorabilirsiniz yada gidin plazada gözünüzle görün birde unutmadan 115.000 tl fiat freemont gibi yandan çakma suv alacağıma bu araç 158.000 tl yazıyor ama 148 140 a kadar indi bayi santa fe yi alırım en azından suv'a biniyorum derim
  • dtvolkanozbay kullanıcısına yanıt
    Eğer ciddi alıysanız bayiye gidin tavsiyem Hyundai Maslak..Bu fiyatla satamayacakları için 120 ye bile alırsınız..Ha baktınız bayide iyi bir indirim yapmıyor sıfır gibi 2. el bulup 110-115 civarına bile alabilirisiniz peşin paranız varsa eğer..
    not:Ciddiyim :)
  • Bende 2 ci el kovalayacagım 1 yaşında felan ilk sene oldukça fiyat kırılır 110 felan olabilir

• Daha satılmasına yeni başlanan bir aracı bu kadar farkla nasıl iinci el alacaksınız. Bu rakamlar en erken seneye olur gibime geliyor. Ama sıfırını 138-140lara bırakabilirler gibime geliyor.
  • ben erk plazadan yüzeysel bir görüşmeyle 140.000 tl fiyat aldım kesin alıcı olsam birazda ısrar etsem felan 136 ya rahat alırım ki 136 yada bu araba lokum gibi olur. ilk baştada dediğim gibi 110 117 Qashqai 115 de freemont a vericeğime 136 ya tank gibi santa fe ye binerim.
  • Ayni düşünüyoruz 1 yaşını doldurmuş araç olabilir. Mesela sıfırı 140 satılan araç 1 yıl sonra en az20 lira kaybeder. Yeni sorento da 1 yılını tamalamış olanlarda oldukça büyük kayıplar var

• Yalnız 1350-140'lara daha dolu XC60'lar satıldı Aralıkta. Şimdi fiyatlar ne durumda takip etmiyorum ancak tank gibi deyince Volvo'yu da hatırlamak lazım...
  • xc60 140 binden başlıyor 207 bine kadar gidiyor ki santafenin donanımına denk donanımlı fiyatı 155 bin xc60 a lafım yok benim demek istediğim bu ülkede 110 120 binlere suv adı altında çıkan ama suvla ilgisi olmayan araçlar bu fiyatlardayken bu fiyat öyle karalar bağlanılacak bir fiyat değil. xc60 volvonun adı altında diğer modellerin gölgesinde kaldı keşke daha çok ilgi görseydi. birde bu işe servis ağı parça ucuzluğu girince böyle oldu.
  • Helal olsun adamlar geliştirdi kendini
  • Çok güzel araba , özellikle 2.0T motorlusuna bayıldım ama Türkiye'de sadece 2.0 Dizel versiyonu satılıyor sanırım . Fiyatı da 158.000 TLcik . Böh .
  • bu yıl ki satışlardan pek ümidim olmaz seneye 130 140 bine kesin iner işte ozaman satışlar kendini gösterir bu sene satarsa 200 adet zor satar. bu ayki satışlarda kaç adet satmış bakmak lazım
  • Terekeme363436 kullanıcısına yanıt
    ben aradım en son 154 e bırakıyorlar. açıkçası o fiyatı hiç bir baqyi vermiyor. Bizleri yanıltıyor olmayasınız..
  • şimdi bu yazınızın üzerine hunkoyu aradım 148 diyorlar gidin yüz yüze görüşün bak kaça iniyorlar
  • 158 bin liraya 4x2 suv. Hyundai'ye kim 158 bin lira sayar merak ediyorum. Tamam iyi hoş kaliteli arabaları var ancak ikinci el Range Rover alırım çok daha iyi bir tercih olur
  • diğer 4X4 lere taş çıkartır
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.