Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
17.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sante fe 2 farklı karoserle satışa sunulacak.5 koltuklu sport ve 7 koltuklu LWB.

sport motor seçenekleri : 2.4 GDI 190 hp ve 2.0 Turbo GDI 264 hp.
    LWB motor seçeneği : 3.3 V6 290 hp.

Yaz aylarında sport , ocak 2013 de ise LWB satışa çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 19 Aralık 2012; 0:22:10 >

• Hyundai bu sene kendını astı sanki
  • Sadece Jantları Beğenmedim
  • Jantlar çok büyük olmuş, kokpite de bir türlü alışamadım. Kısaca beğenmedim.
  • Bu marka aştı kendini iyice.
  • şu direksiyon i35'e de taksalarmış keşke.
  • Araç harika gözüküyor..
    Bence herzamanki hali gibi..Her marka gibi sürekli gelişmekte olan bir marka.. Hyundai her zaman tutulmuştur..
    Çoğu diğer markalarda olan Şikayet ve memnuniyetsizlikleri hyundai'de pek duymadım. Siz duydunuz mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 29 Mart 2012; 0:21:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kokpit uzay aracı gibi olmuş
  • Dizayn hoş olmuş, ama bu yeni trendi sevmiyorum. Bu tarz araçlarda öncelik ferahlık olması gerekirken arkası basık bir Hatchback tarzında daralıyor.
  • Konsolda belirli bir simetri ekseni olmadan iki farklı rengin kullanılması hiç hoş durmuyor. Onu yapmasalarmış olurmuş ama içini beğenmedim.
  • Türkiye ye böyle gelmez sanırım. Ama güzel olmuş tutar eğer fiyat uygun olursa.
  • Yahu o ekran ney öyle cep telefonu ekranı kadar koskoca kokpitin içinde !!

Fabrika havalandırması kadar ızgara, 5cm ekran.
  • hyundai konuları da aldı başını gitti. hyudai antipatisi olanlar isyan edecek en sonunda
  • buarada araç komple güzel olmuş yan aynalardaki sinyaline kadar. sadece vitesin bulunduğu o orta kısım biraz demode duruyor ahşap ya da piyano tadında kaliteli gösteren tasarımlar uygulanabilirdi.
  • yandan guzel duruyor da icini tek renk yapin artik su araclarin. renkler felaket
  • Ben de tam aksine kokpiti hiç beğenemedim.
    2 sene sonra çok demode olacak hiç birimiz beğenmeyeceğiz.

Yalnız hyundai çok sert geliyor fiyatları da eskisi gibi konumlandırsa ne güzel olur.
  • hyundainin bence tasarim olarak yanildigi bir konu var. . hos guzel araba icin hatlari kabarttikca kabartiyorlar , sert izlenim vermek icin basit tasarim oyunlari yapiyorlar lakin bence bu tarz tasarimlar ilk goruste guzel gibi geliyor offf acayip deniyor kisa sure sonra cok alisildik ve kaba duruyor. insanin gozunu yoruyor sanki. .

ic mekan olarakta cok fazla girinti cikinti , hat , renk ve kendini belli eden dugmeler var..mavi renkli isiklari ben itici buluyorum. . vw gibi blur bir sekilde de yanmiyor. direksiyon tasarimi ve amblem de kotu gorunuyor. . kendilerini o kadar gelistirdiler aslinda hos begenen cok zevkler tartisilmaz kendi goruslerim bunlar..

birde o uzun diklemesine buyuk havalandirma izgaralari da hos durmuyor . keske yeni bir tasarim konseptine gidip daha sade estetik araclar yaratsalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 29 Mart 2012; 0:47:06 >
  • Gaz pedalı 302 'lerinkinden, döşemeye yapışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Gaz pedalı 302 'lerinkinden, döşemeye yapışık

bir cok marka hala bunu yapmiyor.. kesinlikle daha konforlu oldugunu dusunuyorum...
  • Ekran ekran değil mubarek plazma Tv. El insaf bizim de gözlerimizi kısmamız mı gerekiyor o ekranda yazılanları görebilmemiz için.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.