Acaba yeni sonata (oda i40 oluyordu heralde) ne zaman gelecek.
Son dönemdeki hyundai ve kia tasarımları önceki tasarımlarından çok farklı sanki sihirli değnek deymiş gibi bunun bir sebebi varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_d20
Son dönemdeki hyundai ve kia tasarımları önceki tasarımlarından çok farklı sanki sihirli değnek deymiş gibi bunun bir sebebi varmı acaba?
hocam otomobil dünyasıyle pek içli dışlı değilsiniz herhalde.hyundai grup dünyanın en ünlü tasarımcıları ve ekibini transfer etti eski bmw tarasım şefi thomas bürkle ve eski audi tasarım şefi peter schreyer artık hyundai ve kia için çalışıyor. Almanya rüsselsheim da çok büyük bir tasarım stüdyoları var.
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_d20
hocam otomobil dünyasıyle pek içli dışlı değilsiniz herhalde.hyundai grup dünyanın en ünlü tasarımcıları ve ekibini transfer etti eski bmw tarasım şefi thomas bürkle ve eski audi tasarım şefi peter schreyer artık hyundai ve kia için çalışıyor. Almanya rüsselsheim da çok büyük bir tasarım stüdyoları var.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Doğrudur pek fazla içli dışlı değilim otomobil dünyasıyla.Daha yeni yeni keşfetmeye başladım.
Hersey iyi guzelde şu icini hic begenmiyorum. Kokpit kısmı. Biraz özenin yahu. Biraz.
Fevkaladeninde fevkinde olmuş
araç ın iç tasarımından ziyade dış görüntüsü cok iyi gercekten..;)
maalesef yeni sorento'lar gibi vergilendirme sisteminden dolayı Q5,x3,glk gibi premium rakipleri karşısında fiyat avantajı kaybolur ve vatandaşta doğal olarak aynı paraya bu üç markayı tercih eder. keşke 2.0 dizel ix35'de ki motoruda bu araca koysalar.
2.0 litre 4 silindirli turbo motor 264hp güç üretiyor.
Bu motorun şehiriçi yakıt tüketiminin 11lt/100km olduğu belirtiliyor.
tek kelimeyle ''harika''
Disi ne kadar guzelse ici de 1 o kadar cirkin olmus
quote:
Orijinalden alıntı: müdür46
quote:
Orijinalden alıntı: arjen553
içi 10 liralık plastik oyuncakla aynı malzemeden.
Bu kadarınada pes ya gerçekten daha aracı görmemişsiniz,içine dahi oturmuş değilsiniz.Gelmiş malzeme kalitesiyle ilgili yorum yapıyorsunuz
şimdi bir şey derdim ama dh yönetimi kafasına göre banladığına için . bir şey demiyorum
Hem büyümüş hemde çok oturaklı olmuş. 2 litre motorla türkiyeye gelirse baya iş yapar.