Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
17.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok Yok valalhi bu sefer olmuş mükemmel bir araca benziyor fakat şu iç mavi rengi değilmesi gerekiyor çok demode duruyor şunuda kabul etmek gerekir hyundai artık kendini kanıtladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

içi 10 liralık plastik oyuncakla aynı malzemeden.

hele bi otur soluklan yiğenim

+1

Fotoğraflardan doğru kalite belirleme düzeyimiz nasıl da gelişti , çok yaşa paşam!
  • Tamam zevkler farklıdır ama begenmeyen arkadaşların hayalındeki araç nedir nasıl bir araca biniyorlar malzeme kalitesinden kasıt nedir bildigimiz lolipop çubugundanmı yapılmş bu araç
  • Ülkemize sadece 2.0 CRDi ve 2.2 CRDi versiyonlarının geleceğini tahmin ediyorum.
    Çünku 2.0 turbo benzinli versiyon sadece Amerika'da üretiliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika olmuş. Resimlere bakarak plastik kalitesine yorum yapanlara da diyecek söz bulamıyorum.
  • bu araca photoshop ile honda veya toyota amblemi koyup tekrar konu açmak ve tepkileri ölçmek istiyorum. sanırım konuyu "yıkarlar"dı.

aynı şekildehttp://forum.donanimhaber.com/m_65134444/tm.htm linkindeki toyota'ya hyundai amblemi koyup denemek lazım.

araç çok güzel. ancak vergi dezavantajı ile yüksek bir fiyat etiketine sahip olması kaçınılmaz. Türkiye yollarında pek göremeyeceğiz
  • Merhaba arkadaslar ben Moskova'da yasiyorum ve gittim bizaat kendi gozlerimle inceledim araci, ic malzeme kalitesi kotu diyen arkadaslari kiniyorum... Gayet kaliteli ic plastigi var, sofor koltugu cok rahat, bagaj 5 koltuklu olursa daha buyuk ve kullanisli, 7 koltuklu da bagajin altinda bulunan, malzeme koyma kutulari yok... motor 2.2 turbo dizel 197 hp cok ideal bizim burasi icin, yakit tuketimi cok az, vergisi cok az, daha ne olsun... Tek kelime ile super bir arac, buyuk bir ihtimal bir sonraki aracim Hyundai Santa Fe 2.2 TDI olacak!!!!
  • Gerçekten çok hoş hyundai yın yükselişi
  • YENI HYUNDAI SANTA FE 2.2 TDI 197 HP 4x4

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ANA KONU

• oldukça hoş olmuş,santa fe'nin önceki kasalarıda gayet hoştu,acaba laf edenlerde ne araçlar var
  • Tam olarak hangi tarihte satisa cikar ve fiyati nekadar olur ? Bilgisi olan varmi bu konuda? 2 ay once ix35 aldim birde grand cherokeem var 2000 model iki aracida verip ix45 almak istiyorum cok begendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybars233

Tam olarak hangi tarihte satisa cikar ve fiyati nekadar olur ? Bilgisi olan varmi bu konuda? 2 ay once ix35 aldim birde grand cherokeem var 2000 model iki aracida verip ix45 almak istiyorum cok begendim

hey maşallah
    ucuz olacagını sanmıyorum arac cok güzel ama
  • araç gerçekten güzel birde motor seçenekleri ve fiyatı nedir bilen yokmu
  • 2.2
  • aracın emsali sorento 2.2 161 bin lira tahminen buda o fiyata gelecek amerikada bu araç 63 bin lira aradaki farka bak yaa
  • Küçükken arabanın penceresinden bakar bu araba kaç basıyormuş diye çocukluk yapardık. Bu arabanın göstergeleri de o çocuklara düşman mıdır nedir nasıl tasarlamış öyle. Genel olarak İx35'in yanında pek bi çapsız duruyor tasarım bakımından.
  • arka tekerlerden sonrası biraz fazla mı olmuş? gerçi range'de de öyle ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

Küçükken arabanın penceresinden bakar bu araba kaç basıyormuş diye çocukluk yapardık. Bu arabanın göstergeleri de o çocuklara düşman mıdır nedir nasıl tasarlamış öyle. Genel olarak İx35'in yanında pek bi çapsız duruyor tasarım bakımından.

• olmuş olmuş, çok beğendim. Amerika da baya satar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.