Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
17.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şubatta satışa çıkacağı ve 138.000tl den fiyatların başlanacağını öğrendim autoshow da
  • araç muhteşem olmus tasarım harika fuarda en cok begendiğim model diyebilirim
  • Tasarım bakımından gerçekten kusursuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 diesel 4x2 150 hp
    2.2 diesel 4x2 200 hp
    2.2 diesel 4x4 200 hp var diye biliyorum 138000tlye hangi versiyonu getirecekler acaba?
  • Fuar da sergilenen Santa Fe.

Aracın tasarımı şahane olmuş.Göze batan şurasını niye şöyle yapmışlar diyeceğim bir nokta yok.Aracın boyutları zaten çok büyük ve orantılı çizgilere sahip.Kalitesi ise yeterli.Ülkemiz için tek dezavantajı 2.2 litrelik dizel motoru.Vergi mağduru oluyor malesef bu güzelim araç.
     YENİ HYUNDAİ SANTA FE ANA KONU

Kardeşi Sorento da tasarım olarak şahane olmuş onu da çok beğendim bununda dezavantajı yine 2.2 litrelik motoru.

• Dış tasarımı bence de çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihmsr

2.0 diesel 4x2 150 hp
    2.2 diesel 4x2 200 hp
    2.2 diesel 4x4 200 hp var diye biliyorum 138000tlye hangi versiyonu getirecekler acaba?

Büyük olasılıkla 2.0 litre 150 beygir versiyonu o kadar olacaktır. Çünkü 2.2 litre 194 beygir Sorento'nun fiyatı yaklaşık 160 bin TL.

• 138 bin cookkk.
    Hyundai fiyat avantajini kaybetmis durumda.
    Tasarimi guzel olabilir, ama o kadar param olsa cok daha iyi alternatiflere bakardim.
  • fıyatları yuksek olabılır ama yenı santa-fe baya ıyı olmuş...
  • harika ötesi
  • Geçen gün autoshowdan yayın yapan bir otomobil programında aracın 2.0 dizel motorla Türkiye'ye geleceğini söylediler. 2.0 motorla gelirse sizce Türkiye satış fiyatı ne olur

• Fiyatı yüksek tutarlar ve yine kimse almaz.

O kadar para verince zaten BMW, AUDI, Mercedes, Range Rover vb çok daha mantıklı.
  • Sorento nun içi daha kötü olmuş..
  • Sorentoya rakip
  • 2.0 Turbo GDI %80'lik ÖTV dilimine giriyorsa eğer LPG ile iyi bir tercih olabilir.

Tasarım çook iyi olmuş.
  • Muazzam...
  • tek kelimeyle süper:)
  • Fuarda yeni ve uzun versiyon Grand Santa Fe ile birlikte sergilenen Santa Fe ile ilgili olarak Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan; "Yeni Hyundai Santa Fe'yi, sadece Türkiye için özel hazırlanan vergi avantajlı, 2.0 dizel otomatik motor seçeneğiyle Haziran ayında satışa sunacağız" dedi. milliyetotohaber alıntı yapılmıştır. böylece 2.0 dizel otomatik kesinleşmiştir. fiyatının yeni kuga gibi 115.000tl gibi bir fiyattan başlayacağı tahmin ediyorum. 2.2 dizel için 138.000tl daha önce denmişti. 4x2 gelirse pek hoş olmaz olay captiva gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtvolkanozbay -- 6 Mart 2013; 17:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtvolkanozbay

Fuarda yeni ve uzun versiyon Grand Santa Fe ile birlikte sergilenen Santa Fe ile ilgili olarak Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan; "Yeni Hyundai Santa Fe'yi, sadece Türkiye için özel hazırlanan vergi avantajlı, 2.0 dizel otomatik motor seçeneğiyle Haziran ayında satışa sunacağız" dedi. milliyetotohaber alıntı yapılmıştır. böylece 2.0 dizel otomatik kesinleşmiştir. fiyatının yeni kuga gibi 115.000tl gibi bir fiyattan başlayacağı tahmin ediyorum. 2.2 dizel için 138.000tl daha önce denmişti. 4x2 gelirse pek hoş olmaz olay captiva gibi olur

Bence güzel bir haber..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.