Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
17.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eveeettt geldim. beni bekleyenler vardır kesin

off iç tasarım çok manyak duruyor.

dış tasarımda ix 35 in biraz büyütülmüş ve özenilmiş hali gibi duruyor.sanırım yine thomas buerkle önderliğinde rüsselheim daki tasarım ekibi bu işi yapmışlar ve yine manyak bir iş çıkarmışlar. santa fe zaten başlı başına güzel bir araçtı hyundai nin sıradan bir firma olduğu günlerde bile özel bir araçtı. selefi ix 45 te bu karizmayı devam ettirecek gibi.

arka farları falan bmw ye benzetenler çıkabilir ama hemen şunu söyleyim. bmw artık hyundainin tasarımcılarının dilini kullanmayı bıraksın,ya parayı bastırsın tasarımcılarını geri bmw ye çağırsın yada kendine yeni özgün tasarımcılar bulsun

direksiyonu ix 35 ten güzel demiş bir arkadaş bence ix 35 in direksiyonu daha güzel ben ix 35 in içinde en çok direksiyonuna tav olmuştum.bir 2 fotoda biz atalım

bu arada interior resimlerden anladığım kadarıyla araç baya donanımlı önde koltuk ısıtma,soğutma arkada çift kademeli koltuk ısıtma, yine arkada klima çıkış kanalları,şerit takip asistanı,bluetooth sesli kontrol vs birsürü şey gördüm.ayrıca anladığım kadarıyla kaliteli malzemeler kullanılmış çünkü yeni i30 daki materyallere benzeyen materyaller gördüm kapılardaki krom şeritler vs gibi

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ANA KONU

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ANA KONU

• güncel.
  • içi 10 liralık plastik oyuncakla aynı malzemeden.
  • içinde ve dışında eski santa fe ile ortak tek bir parça bile yok..Tam Amerikaya hitap eden bir araç..Amerikada yılın Suvu olur.
  • sanırım TRye yine 2.2 lik dizel ünite ile gelir ve vergilerle birlikte fiyatı 75.000 Eurodan başlar

2.0 dizel olmazsa TRde ...

ama tam amerikan arabası olmuş. orada iyi satar hatta yılın suv olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

içi 10 liralık plastik oyuncakla aynı malzemeden.

Bu kadarınada pes ya gerçekten daha aracı görmemişsiniz,içine dahi oturmuş değilsiniz.Gelmiş malzeme kalitesiyle ilgili yorum yapıyorsunuz
  • havalandirma izgaralari yine igrenc olmus. cok buyukler ve dik olmasi cirkin.
    Konsolu sadece bu izgalar bozmus. Ayrica o ekran da biraz buyuk olmaliymis.
  • arka farlar biraz daha güzel yapılabilirdi bence tasarım olarak çok güzel bir araç içine dokunmatikli bir ekran olsaymış tam tadından yenmez olurmuş diyecektim ki yeni resimleri görünce şimdi değiştiriyorum fikrimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusssss -- 5 Nisan 2012; 1:24:41 >
  • Valla dıştan güzel görünsede bu arkaya doğru azalan cam mesafesi yolcular için sıkıntı. Kime sorduysam bundan yakınıyor. Gidip ferah geniş diye cip alıcaksın arkası kapalı kutu gibi olucak bu ne ya
  • dış tasarımı gayet güzel
  • İç tasarım sanki biraz sade olmuş gibi duruyor.
  • Güzel olmuş.
  • çok hoş olmuş...
  • kim ne derse desin hyundai gümbür gümbür geliyor çok hoş olmuş
  • veracruz yerine geliyor yeni santa fe , 5 ve 7 kişilik farklı kasa tipleri olacak

• oturaklı olmuş.Direksiyon 4 kolludan kesinlikle daha güzel.
  • santa fe likten çıkmış Q7 olmuş , özgün değil beğenmedim.
  • içi, dışını hiç yansıtmıyor..
  • bu hyundaideki bütün araçların konsolunun aynı olmasıda her hyundaiye baktığımda benim ruhumu sıkıyor...farklı modellerde farklı konsol tasarımı falan kullan yahu..içine girip oturunca bütün modelleri aynı sanki
  • dur durak bilmiyor adamlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.