Şimdi Ara

yenı ios 4.3.1 jailbreak yapan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıkı takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavoodoo

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi
    yukaridaki sayfadaki linkler para tuzagi , sürekli dosya indirmek icin su linke gidin telefon numarasi girin telefon numarasindan sifreyi onaylatin falan diyorlar , bizim burada bu sekilde bir cok kisinin telefonundan 12 20 euro arasi para cekmisler. aman dikkat.

Aynen dün bende indirmeye çalıştım bi türlü beceremedim

Ilk mesajdaki linki kaldir o zaman , simdi yanlislikla birisi tuzaga dusecek gunahi sana yazilacak.
  • hadi ama ya ağaç ettiniz insanı=)
  • ya dün 31 mart geçecsi cıkabilir yazmıştı biri o yüzden 2 saattir dolanıp duruyorum forumda of of çıkamadı bi
  • Yaklaşık 50dakila sonra çıkacak arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy
    Yaklaşık 50dakila sonra çıkacak arkadaslar

Kaynak varmı hocam?
  • Sabırsızız. Bekliyoruz....
  • Offf çıksa biran önce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Kaynak varmı hocam?

Yok hocam, tahmin ettim sadece :)))
    Can sıkıntısı iste :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Kaynak varmı hocam?

Yok hocam, tahmin ettim sadece :)))
    Can sıkıntısı iste :)

=)
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz. Sıkıldım artık free küçük uygulamalardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    Sabırsızlıkla bekliyoruz. Sıkıldım artık free küçük uygulamalardan.

Hangimiz sıkılmadıkki? =)
  • Arkadaslar bir sorum olacak. Yanlış yerde sordu isem acemiliğime verin.
    Kanadadan alınma sim free bir iphone 4 kullanıyorum.
    4.2.1 den 4.3'e ve şimdide 4.3.1'e güncelleme yaptım ve bir sorun yaşamadım.
    Sorum şu ki: Benim telefonuma güncelleme yapmak yada jailbreak yapmak herhangi bir sıkıntı oluşturur mu?
    yurtiçi telefonlara göre bir farklılık arzediyor mu?
    telefonumun kilitlenme vb bir riski varmı.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftemucin

Arkadaslar bir sorum olacak. Yanlış yerde sordu isem acemiliğime verin.
    Kanadadan alınma sim free bir iphone 4 kullanıyorum.
    4.2.1 den 4.3'e ve şimdide 4.3.1'e güncelleme yaptım ve bir sorun yaşamadım.
    Sorum şu ki: Benim telefonuma güncelleme yapmak yada jailbreak yapmak herhangi bir sıkıntı oluşturur mu?
    yurtiçi telefonlara göre bir farklılık arzediyor mu?
    telefonumun kilitlenme vb bir riski varmı.
    teşekkürler.

simfree olduktan sonra yurtiçi cihazlar gibi kitlenme vs olmaz. yeni sürüme geçersin kullanırsın. jailbreak beklersin sadece. istersen onuda yapmadan kullanabilirsin
  • Hani jailbreak ???
  • i0nic 'in verdiği jailbreak sağllammış fakat cydia ile ilgili bazı sorunlar varmış..
  • quote:

Bir bölüm yetkilisi, jailbreaki crack programları kullanabilmek için sabırsızlıkla bekliyor. Hemde oyun sitesinin bölüm yetkilisi. Bir oyun sitesinin admini korsanı desteklmemekle kalmıyor, kendisi de kullanıyor! Bunu görmek üzücü. Umarım tüm DH ve BSC sizin zihniyetinizde değildir.

Edit : İmzanı gördüm dahada kahroldum. Oyun ile program arasında ne fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 1 Nisan 2011; 13:02:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Bir bölüm yetkilisi, jailbreaki crack programları kullanabilmek için sabırsızlıkla bekliyor. Hemde oyun sitesinin bölüm yetkilisi. Bir oyun sitesinin admini korsanı desteklmemekle kalmıyor, kendisi de kullanıyor! Bunu görmek üzücü. Umarım tüm DH ve BSC sizin zihniyetinizde değildir.

Edit : İmzanı gördüm dahada kahroldum. Oyun ile program arasında ne fark var.

Arkadaşım merhaba ,

öncelikle genel olarak şöyle bir kanı var jailbreak = Crackli , korsan program kullanma. Bu doğru değil. Evet jb sonucunda bunlar yapılabiliyor ama jb sadece bu değildir. JB ile iphone'nun kapasitesi dahilinde olup apple'ın kullanama açmadığı uygulamaları kullanmamızı sağlar. Örnek celeste blutooth transfer veya sb settings veya barrel bu liste daha uzayıp gider. ben iphone ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hep jb yaptım ancak bazı uygulamalarıda parası neyse verip aldım. özellikle türk yapımı uygulamalar veya gelişmesini istediğim uygulamalar. zaten telefona yaklaşık 2000 TL veren kişiler 0,99 doların hesabını yapmaz.

Tabii ki de jb yönetiminin sonucu olarak crackli uygulamalar kullanılıyor buda işin diğer boyutu.

Kısacası demek istediğim JB'i sadece korsan yazılım yüklemekte kullanılan bir yöntem olarak görmeyin.

herkese iyi forumlar

• hala bi haber yokmu stabil jb den
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.