Şimdi Ara

yenı ios 4.3.1 jailbreak yapan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar ilk kez jailbreak yapıcam internette araştırırken 28.03.2011 tarihli jailbreak yazısını gördüm bi sitede bu jb yi yapanlar varmı ? cihazım ipad 4.3 yüklü şuan tavsıye ederseniz yapmayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?

site linki kaldirildi

Arkadaşlar şimdilik indirmenizi tavsiye etmiyorum download linki pek guvenilir gelmedi

Ama gelişmeleri burdan takip edip bilgi aliş verisi yapalim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavoodoo -- 1 Nisan 2011; 22:20:53 >

• Tam anlamıyla stabil JB çıkmadan yapmanı tavsiye etmiyorum. Yakın zamanda çıkar dev-team'e exploit'i verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Tam anlamıyla stabil JB çıkmadan yapmanı tavsiye etmiyorum. Yakın zamanda çıkar dev-team'e exploit'i verdiler
    aldığım bilgilere göre 31 mart gecesi yayınlanacakmış inşallah öyle olur..

şuan jb yi yaptılar

test ediyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ondercok

şuan jb yi yaptılar

test ediyorlar...

İnşallah... JB'siz olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Orijinalden alıntı: ondercok

şuan jb yi yaptılar

test ediyorlar...

İnşallah... JB'siz olmuyor

Alıntıları Göster
    Cevaplarınız için teşekkürler, o zaman beklicez biraz daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavoodoo

Cevaplarınız için teşekkürler, o zaman beklicez biraz daha...

Alıntıları Göster
    hocam cıkınca haber verirmisn...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocan251989

hocam cıkınca haber verirmisn...

Alıntıları Göster
    Ya bişey soracağim. iphone 4 4.3 sürüm alsak bi sorun olurmu? Satarken falan 4.3 olduğu için daha mı zor satılır? Biraz cahilim bu konularda ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

Ya bişey soracağim. iphone 4 4.3 sürüm alsak bi sorun olurmu? Satarken falan 4.3 olduğu için daha mı zor satılır? Biraz cahilim bu konularda ..

Gevey cıktıktan sonra hicbir farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adenozine

quote:

Hocam TR garantili olanlarda bir fark olurmu Genpa cihazi için? Sadece 4.3'e JB yapılamıyor değilmi? Oda çıkacakmış zaten. Yani bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

quote:

Orijinalden alıntı: Adenozine

quote:

Hocam TR garantili olanlarda bir fark olurmu Genpa cihazi için? Sadece 4.3'e JB yapılamıyor değilmi? Oda çıkacakmış zaten. Yani bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    TR garantili olanlara ne sorun olacak ki. merak etme. istediğin versiyonu kur sorun olmaz. benim de tr garantili 4.3 var şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

TR garantili olanlara ne sorun olacak ki. merak etme. istediğin versiyonu kur sorun olmaz. benim de tr garantili 4.3 var şuan

Alıntıları Göster
    bende iphone 4 amerika var 4.21 gevyle kullaniyorum. 4.3.1 e yukseltip jaikbreak yapabilme sansim varmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryil

bende iphone 4 amerika var 4.21 gevyle kullaniyorum. 4.3.1 e yukseltip jaikbreak yapabilme sansim varmi acaba?

Alıntıları Göster
    yukaridaki sayfadaki linkler para tuzagi , sürekli dosya indirmek icin su linke gidin telefon numarasi girin telefon numarasindan sifreyi onaylatin falan diyorlar , bizim burada bu sekilde bir cok kisinin telefonundan 12 20 euro arasi para cekmisler. aman dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi
    yukaridaki sayfadaki linkler para tuzagi , sürekli dosya indirmek icin su linke gidin telefon numarasi girin telefon numarasindan sifreyi onaylatin falan diyorlar , bizim burada bu sekilde bir cok kisinin telefonundan 12 20 euro arasi para cekmisler. aman dikkat.

Aynen dün bende indirmeye çalıştım bi türlü beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavoodoo

quote:

Aynen dün bende indirmeye çalıştım bi türlü beceremedim

Alıntıları Göster
    bende iphone 4 amerika var 4.2.1 geveyle kullaniyorum. 4.3.1 e yukseltip jaikbreak yapabilme sansim varmi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: feryil

bende iphone 4 amerika var 4.2.1 geveyle kullaniyorum. 4.3.1 e yukseltip jaikbreak yapabilme sansim varmi acaba?

Alıntıları Göster
    4.3.1 untethered jb daha çıkmadı. greenpois0n'la alakası bile yok. dev team'in elinde şuan exploit. başlığı lütfen değiştiriniz.
  • son yazilanlara göre 4.3.1 untethered sanirim bütün cihazlara ayni anda cikacak, tahminen bugün yarin cikar eger bir aksilik cikmazsa test asamasinda.
  • quote:

son yazilanlara göre 4.3.1 untethered sanirim bütün cihazlara ayni anda cikacak, tahminen bugün yarin cikar eger bir aksilik cikmazsa test asamasinda.

cok güzel haber hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6464756hythht

quote:

son yazilanlara göre 4.3.1 untethered sanirim bütün cihazlara ayni anda cikacak, tahminen bugün yarin cikar eger bir aksilik cikmazsa test asamasinda.

cok güzel haber hocam

Alıntıları Göster
    bugün çıkarsa süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

bugün çıkarsa süper olur.

Alıntıları Göster
    Hala bir gelişme yok... :(
  • Hadi ama cik bugun bekliyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.