Şimdi Ara

yenı ios 4.3.1 jailbreak yapan varmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sabırsızlıkla bekliyoruz. Sıkıldım artık free küçük uygulamalardan.

Bir bölüm yetkilisi, jailbreaki crack programları kullanabilmek için sabırsızlıkla bekliyor. Hemde oyun sitesinin bölüm yetkilisi. Bir oyun sitesinin admini korsanı desteklmemekle kalmıyor, kendisi de kullanıyor! Bunu görmek üzücü. Umarım tüm DH ve BSC sizin zihniyetinizde değildir.

Edit : İmzanı gördüm dahada kahroldum. Oyun ile program arasında ne fark var.

çocuk mevcut olan videolara altyazı gömüyor vurma admin falan değil yani
    ki dediğin ayrı o ayrı bahsedilen oyunlar 100 lira oluyor fake i ile arasında max 20 lira fark var oradan anlayabilirsin. 7-8 taneye sahip olabilirsin fakat apple uygulamarı güzel ve çok iyi olduğundan bir hesaplasana jbsiz kaç para verirsin diye arkadaşım aptallık yapıp 20 oyun + tap tap şarkıları için 300$ bayıldı.

• Ben 4.1 'de yapmıştım jailberak'i hala onunla devam ediyorum. :) Yeni çıkan sürümlerde aşırı yenilikler görmüyorum.
  • quote:

quote:

Bir bölüm yetkilisi, jailbreaki crack programları kullanabilmek için sabırsızlıkla bekliyor. Hemde oyun sitesinin bölüm yetkilisi. Bir oyun sitesinin admini korsanı desteklmemekle kalmıyor, kendisi de kullanıyor! Bunu görmek üzücü. Umarım tüm DH ve BSC sizin zihniyetinizde değildir.

BSC de oyun incelemesi ve oyun haberleri yazmıyorum. Sadece oradaki videoların teknik kısımlarıyla ilgileniyorum. Kendi adıma konuşmak gerekirse; PS3'üm sadece oyunlarına 2 bin liradan fazla para verdim. Sony'nin Türkiye'ye önem vermesinden dolayı PS3'de orijinal oyunu destekliyorum. Ben de biliyorum korsan kullanımın zararlarını, yapımcılara getirdiği zararları fakat tercihim bu yönde.

• iPad için tek büyük yenilik, MT Gestures denebilir zaten.
  • untethered 4.3.1 in beta JB sni denemis bulunmaktayim. Oncelikle belirtiyim jailbreak'te bir sikinti yok, ibootla durmadan her kapanista bootlayarak acmak tam bir omur torpusu. Bazen aciliyor bazen siyah ekran kaliyor bazen beyaz elma ile bakisiyorsunuz dakikalarca sonra birden eyvallah diyip aciliyor falan garip durumlari var kisacasi. tethered mantikli ve kral her zamanki gibi, beklemek en dogrusu. Unlock olayi ise olmamakta. baya ugrastim ve unlock calismadi. elimde amerikan at&t 4.10.01 iphone var ve sim'i hicbir turlu tanimadi. Bende mi bir hata var diyip baya denedim ama olmadi. Su anlik son durum budur arkadaslar umarim asil JB hayirli ve ugurlu olur hepimiz icin;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir593 -- 1 Nisan 2011; 16:56:04 >
  • Tethered ile untethered karıştı heralde :)
  • arkadaşlar ben de bu akşam jailbreak yapacağım sanırım. 4.3 ile safari hızlandıktan ve sinyal kalitesi arttıktan sonra artık jb yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.

yanlız önce jailbreak yapanlara birkaç sorum olacak:
    1- benim cihazım turkcell kontratlı ve içinde daha önce indirdiğim 5-10 paralı app var. jb den sonra bu app lar normal şekilde çalışmaya ve yeni update leri geldikçe update etmeye devam edecekler mi?
    2- telefonumdaki resimler, sms ler, e-mailler, ve telefon rehberim gibi önceden bulunan herhangi birşey kaybolacak mı?
    3- jailbreak yaptıktan sonra fikrimi değiştirirsem tekrar normal versiyona dönünce neleri kaybedeceğim? telefon tam anlamıyla sıfırlanacak mı yoksa yukarıda saydığım şeyler normale döndükten sonra yine telefonumda bulunacak mı?
    4- jb yaptıktan sonra cihazı artık itunes'a hiç bir zaman göstermemem mi gerekiyor? diyelim ki bilgisayara bağladım ve otomatik olarak itunes açıldı ve telefonu gördü, bu durumda ne oluyor? telefonumu kilitlemesin steve jobs amca
    5- jb den sonra nasıl back up alacağım?

şimdiden cevaplar için teşekkürler.

• untethered gece cikacak diye bir haber var. bilmiyorum ne kadar dogru? ultrasnowuda guncellemeleri lazim ama. 4.3.1 de tek sinyal bari oluyodu cunku.
  • Bende 4.2.1 b.b.03.10.01 iPhone 4 mevcut buna göre jailbreak var mı?varsa en sorunsuzu hangisi,benim tel Almanya'dan geldi ama vodafone hattımla sorunsuz kullanıyorum bu her güncelleme yaptıgım da kilitlenmiycek anlamına gelir.jailbreak yaptıktan sonra orjinal sürüme dönmek istesem nasıl donerim.jailbreak ten sonra web sayfalarında ki bütün oyun ve videolari acabilirmiyim.teşekkürler simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTU

quote:

quote:

Arkadaşım merhaba ,

öncelikle genel olarak şöyle bir kanı var jailbreak = Crackli , korsan program kullanma. Bu doğru değil. Evet jb sonucunda bunlar yapılabiliyor ama jb sadece bu değildir. JB ile iphone'nun kapasitesi dahilinde olup apple'ın kullanama açmadığı uygulamaları kullanmamızı sağlar. Örnek celeste blutooth transfer veya sb settings veya barrel bu liste daha uzayıp gider. ben iphone ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hep jb yaptım ancak bazı uygulamalarıda parası neyse verip aldım. özellikle türk yapımı uygulamalar veya gelişmesini istediğim uygulamalar. zaten telefona yaklaşık 2000 TL veren kişiler 0,99 doların hesabını yapmaz.

Tabii ki de jb yönetiminin sonucu olarak crackli uygulamalar kullanılıyor buda işin diğer boyutu.

Kısacası demek istediğim JB'i sadece korsan yazılım yüklemekte kullanılan bir yöntem olarak görmeyin.

herkese iyi forumlar

sana tamamen katılıyorum arkadaşım, jb yapmayı telefonu kişiselleştirmek olarak görüyorum bende...

• ya arkadaşlar yeni kullanıcılar için bu jailbreak nasıl yapılır? sürüm nasıl öğrenilir. Bunları bi cevaplar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM
    ya arkadaşlar yeni kullanıcılar için bu jailbreak nasıl yapılır? sürüm nasıl öğrenilir. Bunları bi cevaplar mısınız?

Ya arkadasim, bunu soracagina neden google de iphone jailbreak nasil yapilir diye aramiyorsun? Neden foruma azicik goz gezdirmiyorsun? Azicik bakarsan resimli olarak anlatildigi konu bulacaksin. Bu kadar mi zor bir seyi arastirmak?
    Fw unlock jb forumunun ilk sayfasina bakmaya bile usenmissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 1 Nisan 2011; 21:38:56 >
  • Beyler 4.3.1 için Untethered JB çıkarsa allah rızası için yeni bir konu açın..aynı konu hakkında bir ton başlık açılmış hepsini takip etmek zor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM
    ya arkadaşlar yeni kullanıcılar için bu jailbreak nasıl yapılır? sürüm nasıl öğrenilir. Bunları bi cevaplar mısınız?

Ya arkadasim, bunu soracagina neden google de iphone jailbreak nasil yapilir diye aramiyorsun? Neden foruma azicik goz gezdirmiyorsun? Azicik bakarsan resimli olarak anlatildigi konu bulacaksin. Bu kadar mi zor bir seyi arastirmak?
    Fw unlock jb forumunun ilk sayfasina bakmaya bile usenmissin

iyi diyon güzel diyondai bu untehreted midir nedir ondan bişi anlamıyom. Onu boşver benim cihaz 3g modeli. Onlarada uyumludur yazmıyor. kafam allak bullak oldu.o konularıda okudum merak etme. ama yapan birilerini arıyorum..tamam?

• @By_EKReM
    3g için şu anda en son sürüm 4.2.1'dir. Daha ötesi yok.
    Untethered'in anlamı cihazınızı kapatıp açtığınızda ya da yeniden başlattığınızda sorunsuz direk açılmasıdır.
    Tethered jb demek cihazın her açılıp kapandığında, PC'ye bağlanıp bir programcık vasıtasıyla açılır hale gelmesidir. Aksi takdirde cihaz elmada takılı kalır.
  • Unutmuşum @dejavoodoo en baştaki linkide kaldırırsanız iyi olur. Bu linkten zarar gören arkadaşlar olabilir.
    iyi forumlar.
  • İstek uzerine link kaldirildi hala bi gelisme yokmu ya bugun yarin cikacak deniliyo gunlerdir ses seda
  • untethered jailbreak çıktı diyorlar dostlar, bi deneyin bakalım doğru mu, ben ofisteyim deneyemiyorum, sonuçları paylaşın :

info linki :http://www.mmcn.org/iphone/snowbreeze-25-ios-431-untethered-jailbreak-yayinlandi.html
    how to linki :http://www.mmcn.org/jailbreak/sn0wbreeze-iphone-ipad-ipod-touch-jailbreak.html
    download linki :http://hotfile.com/dl/113256742/b98bbd2/sn0wbreeze-v2.5.zip.html

yalansa uyarın sileyim mesajımı.

• ben çok geç kalmışım yav konu zaten burda dönüyormuş :) görmeyenler görsün bari

http://forum.donanimhaber.com/m_48000758/mpage_3/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.