Şimdi Ara

Yeni iPad 16 GB yeter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad almayı düşünüyorum 32 gb benim bütçemi biraz zorlayacak gibi . Film le falan işim yok 150 mb lık müzik dosyalarım dışında sadece oyun için kullanacağım. Sizce 16 gb bana yeter mi ?

• hocam telefonda 16 gb işimi görüyor fakat tablet alacağınız için bugünün şartlarından çok tablete sahip olduktan sonra kullanacağınız veriler artacaktır.Şahsen 32 lik olması taraftarıyım belirli bir süre sonrası sıkıntı yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tohr

hocam telefonda 16 gb işimi görüyor fakat tablet alacağınız için bugünün şartlarından çok tablete sahip olduktan sonra kullanacağınız veriler artacaktır.Şahsen 32 lik olması taraftarıyım belirli bir süre sonrası sıkıntı yaratabilir.
    Belki yardimci olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Belki yardimci olur.

sağol baya yardımcı oldu sanırım 16 gb bana yetmeyecek veya ucu ucuna yetecek 32 alayım ben sonradan pişman olmamak için .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyder3496

quote:

Belki yardimci olur.

sağol baya yardımcı oldu sanırım 16 gb bana yetmeyecek veya ucu ucuna yetecek 32 alayım ben sonradan pişman olmamak için .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spyder3496

quote:

Belki yardimci olur.

Alıntıları Göster
    ne için kullanacağınızı düşünüp kendiniz karar vereceksiniz. oyun için alacaksanız (şekil1A: fatih_h) yetmez. not tutma, ofis belgeleri, internet vs. gibi işlerde kullanacaksanız (Şekil2A: ben) yarısı boş kalır.
    sonradan pişman olmayayım diye birşey yok, insan kendini bilir. bana herkes pişman olursun 32GB al dedi, kimseyi dinlemedim ve 16GB aldım, çok memnunum, vereceğim fazla parayı başka ihtiyaçlarıma harcadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

ne için kullanacağınızı düşünüp kendiniz karar vereceksiniz. oyun için alacaksanız (şekil1A: fatih_h) yetmez. not tutma, ofis belgeleri, internet vs. gibi işlerde kullanacaksanız (Şekil2A: ben) yarısı boş kalır.
    sonradan pişman olmayayım diye birşey yok, insan kendini bilir. bana herkes pişman olursun 32GB al dedi, kimseyi dinlemedim ve 16GB aldım, çok memnunum, vereceğim fazla parayı başka ihtiyaçlarıma harcadım.

Alıntıları Göster
    İlk çıktığından beri aldığım tüm iPad'ler 16GB ve bana yetiyor. Jailbreak'li ve içi sayfalarca uygulama yazılımı dolu ve hemen hemen hepsini datalarıyla birlikte tepe tepe kullanıyorum 16GB yetiyor. Kısaca film, müzik, foto arşivi, yoğun grafikli oyun kullanmıyorsanız yeter, yoksa mutlaka 32 hatta 64GB gerekebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sattackus

İlk çıktığından beri aldığım tüm iPad'ler 16GB ve bana yetiyor. Jailbreak'li ve içi sayfalarca uygulama yazılımı dolu ve hemen hemen hepsini datalarıyla birlikte tepe tepe kullanıyorum 16GB yetiyor. Kısaca film, müzik, foto arşivi, yoğun grafikli oyun kullanmıyorsanız yeter, yoksa mutlaka 32 hatta 64GB gerekebilir.

Alıntıları Göster
    150 mb müzik nedir hocam yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

10 kbps falan herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 20 Haziran 2012; 21:00:49 >
  • 16 gb yeni ipad kullaniyorum keesinlikle film filan indirip izlemeyeceksen yeterli olur. 4s imdede 16 gb kullaniyordum bu zamana kadar cok asiri bir sey yuklemedim icin hic alan sorunum olmadi 16 gb bence yeterli .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 16 wifi aldım bugün elime gecti enkaz on oyun yükledim ve 11 gb boş duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas34

iPad 16 wifi aldım bugün elime gecti enkaz on oyun yükledim ve 11 gb boş duruyor
    Hayli hayli yeter sonuçta yüklediğin oyunları bitirdikçe sileceksin 3-4 tane gb lik oyunun olur bitirir silersin yenisini yüklersin çoğu uygulama zaten bir kaç megabaytla ölçülüyor pc gibi programlar yer kaplamıyorlar. Bir diğeri film olayı sonuçta tabletlere film arşivi falan yapılmaz izledikçe filmleri silersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Hayli hayli yeter sonuçta yüklediğin oyunları bitirdikçe sileceksin 3-4 tane gb lik oyunun olur bitirir silersin yenisini yüklersin çoğu uygulama zaten bir kaç megabaytla ölçülüyor pc gibi programlar yer kaplamıyorlar. Bir diğeri film olayı sonuçta tabletlere film arşivi falan yapılmaz izledikçe filmleri silersin.

Alıntıları Göster
    Benim gibi oyunu bitirip silen , dergiyi gazeteyi okuyup silen birisiysen yetebilir bende 16 kullanıyorum şimdiye kadar en düşük 4 GB 'a indim iyice temizleyince ortalığı yükseldi. Film , müzik gibi multimedya araçlarını kullanacaksanız segate in ipad e özel bir harddiski var onu kullanabilirsiniz. Film izleyen birisiyim diskin biraz ucuzlamasını bekliyorumki alıyım Kullanırsanız 16 o zaman yetebilir diyebilirim ama yinede dediğim gibi aleti temiz tutacaksınız , bitirdiğiniz oyunu sileceksiniz vs.

Ben daha çok video ve fotoğraf çekiyorum onlarıda fotoğraflardan silip icloudda barındırıyorum erişmek istediğimde fotoğraf yayını sekmesinden erişiyorum böylece fotoğraflarda tablette yer kaplamıyor.

Eğer yok ben indirdiğim şeyleri silmem diyorsanız 32 lik yetebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 22 Haziran 2012; 13:57:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkin Kayalar

Benim gibi oyunu bitirip silen , dergiyi gazeteyi okuyup silen birisiysen yetebilir bende 16 kullanıyorum şimdiye kadar en düşük 4 GB 'a indim iyice temizleyince ortalığı yükseldi. Film , müzik gibi multimedya araçlarını kullanacaksanız segate in ipad e özel bir harddiski var onu kullanabilirsiniz. Film izleyen birisiyim diskin biraz ucuzlamasını bekliyorumki alıyım Kullanırsanız 16 o zaman yetebilir diyebilirim ama yinede dediğim gibi aleti temiz tutacaksınız , bitirdiğiniz oyunu sileceksiniz vs.

Ben daha çok video ve fotoğraf çekiyorum onlarıda fotoğraflardan silip icloudda barındırıyorum erişmek istediğimde fotoğraf yayını sekmesinden erişiyorum böylece fotoğraflarda tablette yer kaplamıyor.

O wifi hdd yi almak yerine direkt 32 gb almak daha mantikli degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

10 kbps falan herhalde

Ortalama 30 müzik felan işte adamın favorileridir

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

10 kbps falan herhalde

Ortalama 30 müzik felan işte adamın favorileridir

Alıntıları Göster
    bende 16gb yeni ipad var.. bana şu an için yetiyor. zaten kullanmadığım oyunları ipad üzerinden siliyorum ( nasılsa itunes üzerinde kayıtlı ) lazım olduğunda tekrar yüklüyorum.. aşırı derecede oyun meraklısı değilsen.. 16 gb yeter..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkin Kayalar

O wifi hdd yi almak yerine direkt 32 gb almak daha mantikli degil mi ?

Tabiki hocam daha mantıklı , hatta cihazı çok pis kullanan birisiyse 32 bile yetmez Arkadaş bütçemi zorlayabilir deyince böyle bir çözüm olur belki dedim ama tabiki yorumunuz çok doğru.

• quote:

Belki yardimci olur.

teşekkürler.

oyunların ucretleri ne kadar ve indirmek uzun suruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mvfk

quote:

Belki yardimci olur.

teşekkürler.

oyunların ucretleri ne kadar ve indirmek uzun suruyor mu?

Alıntıları Göster
    sanırsam oyunları jailbreak ten bedava indiriyorlar store da ise bi kaç dolar, indirme süresi internet hızınada bağlı ama store nin sunucuları hızlı. Android kullanan biri olarak sanırsam apple da böyle işliyor

• Cok fazla yüksek kapasiteli oyun yükleyecekseniz 16 gb yetmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.