Şimdi Ara

Yeni ipad ama olmamıs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle iki cihazda stand üzerinde %70 ekran parlaklığındaydı. İkinci bir husus ise ben sadece gördüklerimi yazdım benim için kullanım rahatlığı açısından ısınma gerçekten sorundur çünkü cihazı evde değil %90 dışarıda kullanıcam -yazın çok sık seyahat ederim- İOS işletim sistemi gerçekten bir harika arayüzünün akıcılığı için apple istiyorum. Android telefonum var gerçekten başıma bela oldu Tablette durumlar belki daha iyidir -en son çıkan sürüm ile- ama android kullanan arkadaşlarım bile İpad'e geçmeyi düşünüyosa ben baştan hallediyim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

yaş kaç acaba ? karne hediyesi falan? Hayır teknik lise mi? adamlar en yüksek çözünürlüklü ekranı bir tablette kullanmış sen abartmayalım da diyorsun

16 yaşındayım, Acil Tıp okuyorum. Çözünürlük konusuna gelirsek sen o çözünürlükle ne yapmayı planlıyorsun? O çözünürlükte kaç tane video/film/fotoğraf var? Tam randuman alabiliyo musun? Belki zaman içinde bu çözünürlüğe uygun yaparlar o zamana kadar da more new ipad'i alırız. Retina ekran iyi güzel yazılar daha canlı daha dolgun uygulamalar ona keza ama daha önce retina ekranlı bir cihaz kullanmadığım için fark etmedi benim için. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece şu ısınma olmasa gidip yeni ipad aldırtırım.

• Tamam git iPad 2 al nasıl olsa sen pişman olacaksın.Bir kılıflık sorunu ne kadar büyütüyorsunuz.Ayrıca iPadi sürekli şarjdayken kullanacaksan sakın alma alete yazık edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaironeya

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

yaş kaç acaba ? karne hediyesi falan? Hayır teknik lise mi? adamlar en yüksek çözünürlüklü ekranı bir tablette kullanmış sen abartmayalım da diyorsun

16 yaşındayım, Acil Tıp okuyorum. Çözünürlük konusuna gelirsek sen o çözünürlükle ne yapmayı planlıyorsun? O çözünürlükte kaç tane video/film/fotoğraf var? Tam randuman alabiliyo musun? Belki zaman içinde bu çözünürlüğe uygun yaparlar o zamana kadar da more new ipad'i alırız. Retina ekran iyi güzel yazılar daha canlı daha dolgun uygulamalar ona keza ama daha önce retina ekranlı bir cihaz kullanmadığım için fark etmedi benim için. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece şu ısınma olmasa gidip yeni ipad aldırtırım.

O çözünürlüğün ne işe yaradığını kullanmadan anlaman zaten mümkün değil. 720p bir video yu ipad 2 ve 3 de birlikte calıştır ve izle bakalım bir. Modern Combat 3 gibi bir oyunu yanyana koyda oyna bakalım, ondan sonra gelip artislik yapabilirsin 'abartmayalım' diye.

• Retina ekran ile eski ekranı kıyaslayıp "pek fark yokmuş" diyen cahil zihniyete burdan kocaman BAN.
    iPad fazla gelir sana, sen git 199 liralık çin malı çakma 7" tablet al.
  • dostum iPad2 kullanıyorum ama tek kelimeyle şunu diyebilirim The New iPad ekran yönüyle bir numara her şeye çamur at ama ekrana atma be
  • Hele bir alın kullanın da böyle teşhir ürünüyle yorum mu olur hemen yahu...
  • yeni ipad 64gb 4g modelini tr de ilk çıtktığı gün aldığımdan beri hergün saatlerce kullanıyorum. Isınma sorunu var doğru . Katlanılamayacak gibi mi . Bence hayır. İpad 2 yi öyle uzun süre kullanmadığım için ısı konusunda kıyaslayamayacağım ama teknolojik farkları göze alırsak daha az ısınacağı kanaatindeyim. Ekran konusuna gelince İpad 2 ile ipad 3 arasındaki farkı anlamak için iki ürünü de yanyana koyup nova 3 yada shadowgun tarzı oyunlarla yada hd videolarla görmeniz iyi olacaktır. Arkadaşların dediği gibi zaten ne olursa olsun bu cihaza bu kadar verdiysen buna kılıf alacaksın. Isı sorununu da o şekilde çözüp yeni ipadi almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abstruseozgur

yeni ipad 64gb 4g modelini tr de ilk çıtktığı gün aldığımdan beri hergün saatlerce kullanıyorum. Isınma sorunu var doğru . Katlanılamayacak gibi mi . Bence hayır. İpad 2 yi öyle uzun süre kullanmadığım için ısı konusunda kıyaslayamayacağım ama teknolojik farkları göze alırsak daha az ısınacağı kanaatindeyim. Ekran konusuna gelince İpad 2 ile ipad 3 arasındaki farkı anlamak için iki ürünü de yanyana koyup nova 3 yada shadowgun tarzı oyunlarla yada hd videolarla görmeniz iyi olacaktır. Arkadaşların dediği gibi zaten ne olursa olsun bu cihaza bu kadar verdiysen buna kılıf alacaksın. Isı sorununu da o şekilde çözüp yeni ipadi almanı öneririm.

Ekran farki icin oyun acmaya gerek yok. İnternette bir iki gezinin yeterli. Varsa ebook, magazin, pdf acin yeterli, oda olmadi fotograflariniza bakin anlarsiniz farki.

• quote:

Orijinalden alıntı: abstruseozgur

yeni ipad 64gb 4g modelini tr de ilk çıtktığı gün aldığımdan beri hergün saatlerce kullanıyorum. Isınma sorunu var doğru . Katlanılamayacak gibi mi . Bence hayır. İpad 2 yi öyle uzun süre kullanmadığım için ısı konusunda kıyaslayamayacağım ama teknolojik farkları göze alırsak daha az ısınacağı kanaatindeyim. Ekran konusuna gelince İpad 2 ile ipad 3 arasındaki farkı anlamak için iki ürünü de yanyana koyup nova 3 yada shadowgun tarzı oyunlarla yada hd videolarla görmeniz iyi olacaktır. Arkadaşların dediği gibi zaten ne olursa olsun bu cihaza bu kadar verdiysen buna kılıf alacaksın. Isı sorununu da o şekilde çözüp yeni ipadi almanı öneririm.

Ekran farki icin oyun acmaya gerek yok. İnternette bir iki gezinin yeterli. Varsa ebook, magazin, pdf acin yeterli, oda olmadi fotograflariniza bakin anlarsiniz farki.

• yeni ipad daha fazla ısınıyor çünkü ipad 2 yi herkes biliyor ve insanlar yeni ipadi kurcalıyor anca ipad2 nin yeni ipadle ekran farkını anlamak için ana menüyü açıp pixellere bakıp kapatıyor
  • Evimde hem ipad 2 hemde yeni ipad var. Evet yeni ipad biraz fazla isiniyor ama ozellikle oyunlardaki o mukemmel hrafikler icin bularin hepsine deger. Yeni ipad ilk ciktiginde kesinlikle almayacagim dedim ama dayanamayip aldiktan sonra vaz gecilmez oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimdeki yeni iPad 32gb+4g.... Cihaz cayır cayır yanıyor.almadan önce yorumlari okumuştum.isinan diyenler biraz fazla abartıyorlar diyordum.fakat öyle değil.hissedilir bir sıcaklık var..

• Bir onceki mesaja nazire yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngnl

Elimdeki yeni iPad 32gb+4g.... Cihaz cayır cayır yanıyor.almadan önce yorumlari okumuştum.isinan diyenler biraz fazla abartıyorlar diyordum.fakat öyle değil.hissedilir bir sıcaklık var..

Kışın sorun olmazda yazın sorun olur.Düşünsene Hava olmuş 35 derece, alet 10 derece ısınsa 45 dereceye çıkar.Yazın bu aleti kullanmak zor olabilir.

• quote:

Merhaba arkadaşlar bugün yeni ipad ve yanında duran ipad2 yi inceleme fırsatım oldu. Aslında karne hediyesi olarak ikisinden birini aldırtıcam amacım bu yani
    Neyse ilk önce mağaza görevlisine cihazların ne zaman açıldığı hakkında biraz bilgi aldım her iki cihaz da sabah açılıp şarja takılmış yeni ipad e baktım biraz internete girdim falan ekran olmuş yani dedikleri kadar abartmayalım da olmus işte neyse biraz safaride gezindim bir kaç video izledim iyi güzel almaya karar verdim diyebilirim, her neyse aleti elime bir aldım abartısız söylüyorum 30 saniye içinde ter oldu elim sol alt tarafı özellikle abi o nedir daha haziranın başındayız üstelik mağaza da çatır çatır klimalar çalışıyo biranda soğudum. aslında hep ısınma sorununun abartıldığı düşünüyodum hani yok yaktı aman cıs falan laf saftasından ibarettir diyodum ama deneyince gerçekten hayallerim yıkıldı. Neyse ipad2 ye baktım kurcaladım falan alet soğuk, mis gibi dedim heh şimdi pixelleri saymaya başlarım ama gerçekten ekran çok çok iyi gözüktü gözüme hatta internet sitelerindeki fotoğraflar, videolar falan daha iyi gözüküyor bilmiyorum daha önce retina ekranı tecrübe etmedim ama ilk defa ipad ipadden önce apple markasını kullanıcak ben için ipad2. benim için ısınma sorundur çünkü aleti çok fazla kurcalarım en azından ilk bir ay böyle olur. Tamam aletleri benden önce kimbilir kaç kişi kurcaladı ama gönlüm ipad2 den yana

Özellikle diyorum arkadaşlar yeni ipad falan alıcaksanız gidin deneyin olmadı saatlerce kurcalayın öyle alın. Yorumlara bakarak ürün almayın, saygılar

Saçma saçma eleştiriler yapma arkadaşım. O cihaz sabahtan beri kaç kişinin kullandığı, arkaplanında kaç tane uygulamanın açık olduğu, günde en az 14 saat açık duran bir cihaz. Isınma sorunu elbette var ama 3-4 derece. Bir de kalkmışsın iPad 2 de kullanılan panel teknolojisini Yeni iPad'deki Retina Display ile aynı kefeye koymuşsun.

Hem madem millete yorumlara bakarak ürün almayın diyorsun hem de neden yorum yapıyorsun !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umittsahin -- 19 Haziran 2012; 0:26:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umittsahin

quote:

Merhaba arkadaşlar bugün yeni ipad ve yanında duran ipad2 yi inceleme fırsatım oldu. Aslında karne hediyesi olarak ikisinden birini aldırtıcam amacım bu yani
    Neyse ilk önce mağaza görevlisine cihazların ne zaman açıldığı hakkında biraz bilgi aldım her iki cihaz da sabah açılıp şarja takılmış yeni ipad e baktım biraz internete girdim falan ekran olmuş yani dedikleri kadar abartmayalım da olmus işte neyse biraz safaride gezindim bir kaç video izledim iyi güzel almaya karar verdim diyebilirim, her neyse aleti elime bir aldım abartısız söylüyorum 30 saniye içinde ter oldu elim sol alt tarafı özellikle abi o nedir daha haziranın başındayız üstelik mağaza da çatır çatır klimalar çalışıyo biranda soğudum. aslında hep ısınma sorununun abartıldığı düşünüyodum hani yok yaktı aman cıs falan laf saftasından ibarettir diyodum ama deneyince gerçekten hayallerim yıkıldı. Neyse ipad2 ye baktım kurcaladım falan alet soğuk, mis gibi dedim heh şimdi pixelleri saymaya başlarım ama gerçekten ekran çok çok iyi gözüktü gözüme hatta internet sitelerindeki fotoğraflar, videolar falan daha iyi gözüküyor bilmiyorum daha önce retina ekranı tecrübe etmedim ama ilk defa ipad ipadden önce apple markasını kullanıcak ben için ipad2. benim için ısınma sorundur çünkü aleti çok fazla kurcalarım en azından ilk bir ay böyle olur. Tamam aletleri benden önce kimbilir kaç kişi kurcaladı ama gönlüm ipad2 den yana

Özellikle diyorum arkadaşlar yeni ipad falan alıcaksanız gidin deneyin olmadı saatlerce kurcalayın öyle alın. Yorumlara bakarak ürün almayın, saygılar

Saçma saçma eleştiriler yapma arkadaşım. O cihaz sabahtan beri kaç kişinin kullandığı, arkaplanında kaç tane uygulamanın açık olduğu, günde en az 14 saat açık duran bir cihaz. Isınma sorunu elbette var ama 3-4 derece. Bir de kalkmışsın iPad 2 de kullanılan panel teknolojisini Yeni iPad'deki Retina Display ile aynı kefeye koymuşsun.

Hem madem millete yorumlara bakarak ürün almayın diyorsun hem de neden yorum yapıyorsun !

Oldu o zaman Apple Çocuğu ben gidiyim ufaktan...

Bur da kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz. Merak etme ikisinide yan yana koyarken buna göre değerlendirdim elbet. Benim görüşüm böyle bırak benim kullanıcağım alet seni rahatsız etmesin. Forumdaki hatırı sayılır abilerimle paylaşmak yorumlarını almak istedim. Siz paşa paşa kullanın cihazınızı ayıp ama

• quote:

quote:

quote:

Bur da kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz. Merak etme ikisinide yan yana koyarken buna göre değerlendirdim elbet. Benim görüşüm böyle bırak benim kullanıcağım alet seni rahatsız etmesin. Forumdaki hatırı sayılır abilerimle paylaşmak yorumlarını almak istedim. Siz paşa paşa kullanın cihazınızı ayıp ama

İkisinide kullanan biri olarak soyleyebilecegim tek sey var. Yeni iPad kullandiktan sonra digerine bakmaya bile dayanmiyorsun.

Oyle 3-5 dakika kurcalayip yorum yazmak kolay. Ben 2 aydir her ikisinide aktif olarak kullaniyorum. Evet yeni iPad digerine gore daha sicak. Ama 3 gundur 43 derecelik antalya sicaginda 2-3 saat sky gambler oynuyorum.

İsinma var ama disarisi 43 derece iken bile sadece arka alt kismi isiniyor o kadar. Ne bir yavaslama nede takilma sorunu olmuyor. Gelin bu sicakta bir laptop yada ps3 oynayinda goreyim sizi. Ne hale geliyor o cihazlar.

Yorumlara gore almayin demenize katiliyorum. Hele hele 10 dakika kurcalayip sonrada yeni iPad uzmani kesilenlerin yorumlarini hic dikkate almayin.

• quote:

quote:

quote:

Bak hala saçma saçma konuşmaya devam ediyosun. Buraya yorum yazıyprsan bir konu hakkında eleştiriye de açık olacaksın. Sen burada kaç tane kararsız insanı etkilediğinin farkında mısın ? 5 dk da cihazı çözmüşsün sanki. Saygısızca har vurup harman savurarak eleştiri yapan sensin.

Milletin hergün yeni bir özelliğini öğrenip kullandığı cihazı 5 dk da keşfetmiş gibi konuşup bi de burda seninle karşıt düşünen insanlara çıkışma. Seninki de yorum, benimki de yorum !

• quote:

öncelikle iki cihazda stand üzerinde %70 ekran parlaklığındaydı. İkinci bir husus ise ben sadece gördüklerimi yazdım benim için kullanım rahatlığı açısından ısınma gerçekten sorundur çünkü cihazı evde değil %90 dışarıda kullanıcam -yazın çok sık seyahat ederim- İOS işletim sistemi gerçekten bir harika arayüzünün akıcılığı için apple istiyorum. Android telefonum var gerçekten başıma bela oldu Tablette durumlar belki daha iyidir -en son çıkan sürüm ile- ama android kullanan arkadaşlarım bile İpad'e geçmeyi düşünüyosa ben baştan hallediyim diyorum.

Yahu akşam akşam sormadan edemicem :) iPad'lerde parlaklık oranını % ile hiç görmedim. %70 imiş senin kullandıkların. Ben2 yıldır bulamadım o % ayarını. Paylaşır mısın bizimle ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.