Şimdi Ara

Yeni ipad ama olmamıs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaironeya

Merhaba arkadaşlar bugün yeni ipad ve yanında duran ipad2 yi inceleme fırsatım oldu. Aslında karne hediyesi olarak ikisinden birini aldırtıcam amacım bu yani
    Neyse ilk önce mağaza görevlisine cihazların ne zaman açıldığı hakkında biraz bilgi aldım her iki cihaz da sabah açılıp şarja takılmış yeni ipad e baktım biraz internete girdim falan ekran olmuş yani dedikleri kadar abartmayalım da olmus işte neyse biraz safaride gezindim bir kaç video izledim iyi güzel almaya karar verdim diyebilirim, her neyse aleti elime bir aldım abartısız söylüyorum 30 saniye içinde ter oldu elim sol alt tarafı özellikle abi o nedir daha haziranın başındayız üstelik mağaza da çatır çatır klimalar çalışıyo biranda soğudum. aslında hep ısınma sorununun abartıldığı düşünüyodum hani yok yaktı aman cıs falan laf saftasından ibarettir diyodum ama deneyince gerçekten hayallerim yıkıldı. Neyse ipad2 ye baktım kurcaladım falan alet soğuk, mis gibi dedim heh şimdi pixelleri saymaya başlarım ama gerçekten ekran çok çok iyi gözüktü gözüme hatta internet sitelerindeki fotoğraflar, videolar falan daha iyi gözüküyor bilmiyorum daha önce retina ekranı tecrübe etmedim ama ilk defa ipad ipadden önce apple markasını kullanıcak ben için ipad2. benim için ısınma sorundur çünkü aleti çok fazla kurcalarım en azından ilk bir ay böyle olur. Tamam aletleri benden önce kimbilir kaç kişi kurcaladı ama gönlüm ipad2 den yana

Özellikle diyorum arkadaşlar yeni ipad falan alıcaksanız gidin deneyin olmadı saatlerce kurcalayın öyle alın. Yorumlara bakarak ürün almayın, saygılar

bak dostum ipad2 kullanici olarak diorum sana..yeni ipad yerine ipad2 almak cok iyi bir karar deil..retina ekran cok saglam vede donanimsal ustunluklerden oturu ipad2 den daha uzun sure kullanacaksin ipad3 u..ipad2 sicaklik acisindan ewet harika..ama bana cok dogru gelmior sicak die alt model almak..durumun varsa al yeni ipadi bence..3g yerine wifi ile kullan daha cok,wifi daha az isinmasini saglior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk777 -- 19 Haziran 2012; 1:23:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

kılıf arıyor olmayayım ama insanlar mağazada sizce ipad 2'yi mi daha çok kurcalar yoksa yeni ipad'i mi?

Sence

ipad2 ilk ciktigindada sadece onu kurcaldilar ozaman hic isinior gibi bir problemden bahseedilmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün elektroword mazasında ipad leri inceleme şansım oldu.İphone kullandım ipod touch hala kullanıyorum ama ipad almaya karar verdim.Neyse magzada 4 adet ipad çalışır durumda idi ancak hangisinin ipad 2 hangisinin yeni ipad olduğu yazmıyordu çünkü fiyat etiketleri seyyar olduğu için karışmış biri bi yerde çorba olmuş.Bende fazla ipadden anlayamadıgım için etrafta görevli arkadaş aradım ama kimse yoktu.Bende ipadleri kendim ayırmaya karar verdim.Gerçektende ekran çözünürlügü netligi ile yeni ipadler alenen belli oldu.daha sonrada cihazların altına ellediğimde ipad2 hemen belli oldu çünkü daha soğuktu.yeni ipad ise sıcak ama o kadarda korkulacak gibi degil.Kısacası harika ekran çözünürlügü ve diger yeni özelliklerini düşünürsek ısınsa bile yeni ipad almaya karar verdim........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • 1aydır new ipad kullanıyorum benki soğuk havada bile terleyen bir insanım ama new ipad'ın ısısı beni hiç rahatsız etmedi millete neden bu kadar dert oldu anlamadım gitti apple gibi her halukarda malının arkasında olan kıldan tüyden sebeplerde bile sorgusuz sualdiz değişim yapan bir şirket cihazda ısı kaynaklı bir sorun olsa bunu piyasaya sürmezdi kaldıkı yüksek donanımlı retina ekranlı bir tablet tabiki ısınacak beklentiniz ne new ipad ile ipad 2 neden kıyaslıyorsunuz ben buna teknoloji cahilliği derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaironeya

quote:

Orijinalden alıntı: Mario_1907

Evet yeni ipad oyun oynarken ipad 2 ye göre daha çok ısınıyor sadece oyun oynarken değil işlemi yorucu işler yaparkende.(Bi yer de okumuştum:))

hayır yapılan testlere göre 5 santigrat derece fark varmış ama bu 5 derecenin benim için bu kadar sorun olacağı aklımın ucundan geçmezdi

Sıcaklır farkı 5 santigrat olabilir ama New iPad daha çabuk ısınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

Retina ekran ile eski ekranı kıyaslayıp "pek fark yokmuş" diyen cahil zihniyete burdan kocaman BAN.
    iPad fazla gelir sana, sen git 199 liralık çin malı çakma 7" tablet al.

Ne bu ukalalik , sen mi karar vereceksin insanlarin dusuncelerine , kucucuk ekranda buyuk farklar oldugunu soyleyen sen cahillik yapma asil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Tamam git iPad 2 al nasıl olsa sen pişman olacaksın.Bir kılıflık sorunu ne kadar büyütüyorsunuz.Ayrıca iPadi sürekli şarjdayken kullanacaksan sakın alma alete yazık edersin.

Adam ekrani yeteri kadar farkli bulmamis baska neyde pisman olacak soyler misin ?
  • 16 yaşında biri konu açmış üşenmeden cevap vermişsiniz. Karne hediyesi bisiklet falan tavsiye ederim. Bilmedin çözünürlük kOnİuları hakkında yorum yada inceme yapman rezilce olmuş sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: DGT

16 yaşında biri konu açmış üşenmeden cevap vermişsiniz. Karne hediyesi bisiklet falan tavsiye ederim. Bilmedin çözünürlük kOnİuları hakkında yorum yada inceme yapman rezilce olmuş sanki.

Burası bi teknoloji forumudur.16 yaşında birinin de teknoloji forumunda akıl danışmak yada fikir vermek hakkıdır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.