Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır yeni ipad kullanıcısıyım bugun çok garip bişey geldi başıma ekranı döndürdüğümde hiçbir değişiklik olmuyor..ekran kilidi açıktır demeyin defalarca actım kapadım daha sonra 2 kere geri yukleme yaptım 1 kere ipad i sildim sonuç aynı bütün herşey çalışıyor ama ekran dönmüyor çıldırmak üzereyim ne yapmalıyım sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: takidinho
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır yeni ipad kullanıcısıyım bugun çok garip bişey geldi başıma ekranı döndürdüğümde hiçbir değişiklik olmuyor..ekran kilidi açıktır demeyin defalarca actım kapadım daha sonra 2 kere geri yukleme yaptım 1 kere ipad i sildim sonuç aynı bütün herşey çalışıyor ama ekran dönmüyor çıldırmak üzereyim ne yapmalıyım sizce?
Sensor bozulmus olabilir. iPad'i Saga sola cevirdiginizde yon alan oyunlarda sikinti var mi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bendede böyle oluyor ama kapatıp açınca düzeliyor, ama öyle kesin bir çözümü olduğunu sanmıyorum
Düşey yöne kilitli olup olmadığını kontrol edin eğer olmuyorsa sensörleri bozulmuştur, açık ve net.
kilitlemiş olabilir misiniz?
araba yarışlarında sensör çalışıyormu bir test et derim
iphoneda olan sessize alma tuşunun işlevini ipad cihazlarda sessize almak yerine düşey yön kilidi olarak ayarlayarak senin sorununu yaşayan bir çok arkadaşla karşılaştım
arkadaşlar sprun duşey yon kilidiyle ilgili diil..need for speedi yukledim ve tablet dumduz durmasına ragmenaraba surekli saga gidip yuvarlak ciziyor galiba sensor bozulmuş dahada alalı 1 ay bile olmamıştı aveadan almıştım pazarteside tatile cıkıcam kotu oldu bu geldiğimde veririm artık bakalım nasıl yardımcı olacaklar..
geçmiş olsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme